• MissieA

    några brudar från Balkan eller som ska ha sitt bröllop där??

    Heeej

    Melis: tack, ska genast kolla in klänningarna.. vad roligt att du inte ångrar ditt val av klänning för det är det viktigaste valet 1 månad kvar tills du flyttar o 3 tills ni gifter er hehe har ni bestämt ifall ni ska vigas här innan?

    Julia: det är alltid mycket att göra när man öppnar en butik, men det lugnar ner sig senare och då kommer du bara ha kul men vad kul att du redan har börjat sälja dina askar. Går det bra då?

    Jag hoppas jag hittar min drömklänning nu är det BARA 1 år tills vi gifter oss ca.

  • MissieA

    Hej alla

    Tajci: hur står det till med dig? Hehe ja vi skriver på som bara den här hehe.

    Melis: Ja skönt att slippa pappersarbete när man kan tittade på pronovia hemsida och hittade några fina klänningar. Tack för tipset är lite inne på en Tres Chic (tror jag det heter) klänning som jag har hittat som är helt underbar, men vet ej om det går att på tag på den. Hoppas det.

  • MissieA

    Balkanbrudaaaaat gdje stee?? hehe vart håller ni hus? Idag fick jag mitt löshår och är supernöjd. Mitt bästa köp ever tror jag hehe.

  • MissieA

    Hehe jag o du Melis är balkanbrudarnas stammisar min syster köpte det åt mig i en butik i Gbg, men ska fråga henne när jag får tag på henne ikväll

  • MissieA
    20080719 skrev 2008-05-14 10:43:37 följande:
    Jag gjorde en grej igår...vill ni veta
    klaaaaaaaaaaaart vi vill veta

    vad kul att det är så snart o jag som är överlycklig att vårt bröllop är om 1 år nu haha
  • MissieA

    hahahaha vesna grymmt gjort du måste berätta för oss hur han reagerar och jag tror att det går bra när han provar allt och ser hur snyggt det är. Håller tummarna för dig hehe.

    Hinner sömmerskan bli färdig med klänningen?

  • MissieA

    Jättebra pris Vesna och skönt att snygga till detaljerna lite + att kläningen ser fin ut när du dansar för det är jätteviktigt för oss balkanbrudar som dansar mycket hehe

    Ja klart man får köra med fulingar för att få sin vilja genom hehe, inget öppet köp är en bra fulig hahaha u go girl!!

  • MissieA

    Melis:

    Det är verkligen skönt när det är lite kvar att göra på en så stor grej Hehe gjorde du några förändringar på festklänningen?

  • MissieA
    Melis skrev 2008-05-14 15:46:03 följande:
    Festklänningen skulle bara tas in lite vid bysten annars var det inget mer...jag provade en likdan fast i annan färg innan jag beställde min i röd och den passade så fint men som sagt utrustad upptill är man inte men ganska skönt ändå.....Köpte även skor till denna klänning på scorett i lördags så allt är nästan klart....
    Hehe ja skönt att inte har så mycket där uppe som jag har haha. Vad blev det för skor till festklänningen då?
  • MissieA

    Låter väldigt snyggt Jag har nog glömt bort hehe men skulle du ha tiara och/eller slöja??

Svar på tråden några brudar från Balkan eller som ska ha sitt bröllop där??