Inlägg från: Danielaa |Visa alla inlägg
  • Danielaa

    Göteborgsbrudar 2009

    Carolina: Caspher fick kræksjuka... Oftast ingen fara me de, men han fick vældigt høg feber som inte alltid gick ner med febernedsættande... Och varken drack eller åt och var alldeles slapp... Åkte ner på "lækarvakten" som dom har hær i Norge (typ VC næstan) så dom tyckte att vi skulle åka in så att han fick dropp å att dom fick ha lite koll på honom. Så dær blev vi kvar tills idag, sen i søndags... Hade vi ju inte væntat oss men! Orolig mamma minst sagt innan vi kom in på sjukhuset... Så jag førstår dig precis att du oroade dig før lillkillen!

    Håller på før fullt me pappsens å blivnadens brøllopshemsida! E hær inne før å fiska lite idéer!

  • Danielaa

    Ja här va de verkligen lugnt! Va har ni haft för er under midsommarhelgen tjejer då?

  • Danielaa

    Tx2: Klänningarna har inte kommit än... Vi beställde ju dom när jag va uppe å de kan tydligen ta ett litet tag, dom ska ju måttsys efter oss å så...

    sokkerstruten: Haha, kan verkligen se deras förvirrade miner!

    Mina smycken å handskar har kommit idag!! *Lycklig!* Såååå fina! E ju alltid lite chansning när man beställer så... Men ajg e SUPERNÖJD!! Kunde inte bli bättre!!

  • Danielaa
    Tx2 skrev 2008-06-24 10:17:58 följande:
    sockerstruten: Låter hur kul som helst. Härligt att höra att ni håller på traditionerna.Glöm inte att meddela när dem kommit. Just nu funderar jag på om jag skall kolla med lillsessan när jag har bestämt mig för modell. Impad att du redan har fixat handskar o smycken.Igår fick jag äntligen berätta för några av dem bästabästa tjejerna datumet för bröllopet när vi var ute o åt efter SATC-filmen. Så nu har dem bokat in det i sina kalenderar och jag kan få sällskap när jag känner mig redo att börja prova klänning. Dessutom så fick vi ja från dem vi vill skall toasta (en av dem är en av dem bästabästa tjejerna o den andre är hennes man). Känns kanonbra då jag vet att dem kommer göra ett jättebra jobb. Nu skall jag bara komma på hur jag skall göra med tärnorna. Vill gärna ha mina fem tjejer(som vi hade på hennes bröllop) plus en gammal kompis. Men jag tror dessvärre att det blir för trångt. Och jag vill inte fråga en el två av dem då det känns fel.
    Såklart i får höra om klänningarna!
    Blir dessa så bra som vi hoppas så beställer nog jag me därifrån. Men jag beställer nog själv, utan mellanhänder. De läggs ju givetvis på priset när fler blandas in i affären å de känns som man ändå får samma produkt i slutändan... Å jag får dessutom känna att de e jag som har kontroll på situationen å vet va som händer...

    Härligt att ni fått ja från toast-paret! Vi vet inte ens ännu vilka vi ska fråga... Diskuterade de där me några här på BT igår.. Hur reagerar folk egentligen? Blir de glada å ser de som en ära att bli tillfrågad (vilket iaf jag hade gjort...) eller tycker man brudparet "kräver" nåt av en...? Att de skulle va nåt som typ en "tjänst" till brudparet....?
    Härligt att ha så många som står dig så nära tycker jag! Tänker på de tjejerna du vill ha som tärnor menar jag! Ta me alla om du/ni känner så, de e ingen annan som ska lägga sig i!

    Jag kommer ha mn syster å min allra närmaste vännina å de e hel självklart för mig att de e just dom två eftersom de står mig allra närmast...

    Ojoj, nu blev de ett långt inlägg från mig idag!
  • Danielaa

    Tx2: Förstår att de kan kännas "mycket" me så många där framme, de ska ju som sagt vara ni som ska vara i centrum å synas! Kan man inte ha dom med som tärnor och att de sen sätter sig i första bänk elelr så i kanten kanske? Så blir de bara ni där framme men de är ändå me dig på vägen fram till altaret? Bara en idé som poppade upp!

  • Danielaa

    Tx2: Låter som du har massa bra idéer, ett par av dom knaske kan dela ut vigselprogram n'r gästerna kommer och dela ut ris/annat utanför kyrkan innan ni kommer ut?

    Känner mig fortfarande lite nervös när om när vi ska fråga uttänkt toastmaster osv... Så rädd att de ska tycka att de e "jobbigt" elelr att vi kräver nåt... Vill ju att de ska tycka att de e roligt å att de får känna sig utvalda som våra närmsta, precis som jag vet att mina tärnor t ex gör...!

  • Danielaa

    Tx2: Gu va fint ute på fästningen! Hoppas de blir fint väder bara!

    De e ju bara å bestämma sig för vilka man vill ha till vad å sen fråga, vill dom inte så får man hoppas att dom säger ifrån direkt helt enkelt...!

    Hur går de för er allihopa nu då? Kommit nånstans i bröllopsplanerna?
    Minns inte om jag kanske redan sagt de... men fick hem mina smycken för ett tag sen, sååå nöjd! Blir jättefint, "enkelt" å klassiskt men så fint! *Lycklig*

  • Danielaa

    Tx2: Jasså, rabatt på akademibokhandeln? De har jag missat, där kan man ju spara några kronor som sagt! Kan inte riktigt bestämma mig för hur inbjudningar osv ska se ut bara... Har ni bestämt er?

    Verkar mest va vi som skriver nåt i denna tåden just nu.. Undrar va dom andra har för sig?

  • Danielaa

    20%, va bra då! Blir ju ändå rättt många kort osv som ska göras...

    Jag e hemma mammaledig fortfarande, vi börjar skola in sonen på förskola i början på augusti (han fyller 2 år 31 augusti) så jag har "semester" hela sommaren! Blir nog konstigt att jobba heltid sen som vanligt igen å inte ha nån mammaledighet kvar... Å massa planeringstid som jag har nu!

    Hur har ni de me semester då?

    Inget nytt om klänningarna än, de hade skickat nån bild till henne då de precis hade börjat me dom men sen har de inte hörts mycke mer... Hoppas dom kommer snart!!

  • Danielaa

    Ja visst ja! 10 månader kvar idag! *Spännande!!*

    Haha, jag tänker bröllop typ dygnet runt varje dag! Kommer på lite småidéer nu å då som e bra å ha me!

    Kan nog va skönt som du säger å ha lite extra sparad semester till nästa år, vill ju hellre ha ledigt lite runt bröllopet å såklart till bröllopsresan! Har tänkt å ta några dagar både före å efter bröllopet ledigt...

  • Danielaa

    Spa har jag oxå funderat på, de e ju verkligen att få slappna av å vara bara vi som nygifta å få uppmärksamma varandra första tiden... *Drömmer* Plus att de e nog mycke stå hej just kring bröllopet så den avslappningen skulle nog sitta fint!

    Vi har tänkt ta bröllopsresan lite senare. Vill först se fram emot och njuta av bröllopet å sen har man dessutom bröllopsresan att se fram emot! De "drar ut" på lyckan lite extra då!

    Vi har börjat fundera på att ha typ "brunch" dagen efter för de gäster som vill, å även öppna presenter då. Oxå lite mysigt som "extra-firande"

  • Danielaa

    Börjar nästan verka så som du säger, alla andra vekar ha droppat av... Synd...

    Kan nog va bra som du säger å veta var man ska åka på bröllopsresan, speciellt som vi antagligen kommer önska oss "bidrag" till resan i bröllopspresent! Å alla kommer ju såklart va nyfikna!

    Vad har ni tänkt er för festen då? Vill ni ha de på nån typ festvåning/resturang eller vill ni ordna själva? Vi ska ju ha en supermysig å såå fin typ bygdegård som vi hittat. Jag vill ju så gärna ordna me allt själv...

  • Danielaa

    Carolina: Tråkigt å va förkyld på sommaren...

    Här e oxå rätt så lugnt me planeringen, men kommer ju på lite nytt hela tiden så jag planerar nog mer eller mindre aktivt hela tiden!

    Har alla gått på semester nu då? Va har ni för sommarplaner?

  • Danielaa

    Tx2: Mysigt me Danmarksresa! Vi åker till Öland på söndag, urmysigt å väldigt barnvänligt!

    De där me jag pekar å han gör känner jag vääääl igen, haha, precis likadant här hemma!

  • Danielaa

    Tx2: Ja, hoppas vekligen på fint väder, e inte den som badar speciellt ofta... möjligtvis på utomlands-semestrarna! Men varmt å skönt vill vi ju såklart ha!

    Carolina: Usch för å va sjuk å blä för å jobba i denna värmen!

    Angelica: Kul att de går framåt för er! Roligt att de tillfrågade tackat ja allihopa oxå! Har inte ens bestämt oss än vilka vi ska fråga om allt... Mina brudtärnor va ju självklara men dom andra funderar vi fortfarande på!

    Idag har jag TATUERAT mig!! Min första (men absolut inte sista... ) tatuering, såå nöjd! Jag, syrran, mamma å (hör å häpna) mormor har gjort en tatuering som vi alla har samma hjärta som grund i... Kul att ha en gemensam grejj som knyter oss ihop lixom... Tänkte slänga in en bild i mitt galleri sen när jag vågar ta av plåstret om nån e nyfiken!

  • Danielaa

    FrkNordberg: Ja, äntligen tatuerat mig! HAr vart jättesugen i många år men nu blev de av! Den sitter i nacken, ett hjärta som jag ritat (kanske jag redan sa...?)
    Jag e verkligen supernöjd, hon va jätteduktig som gjorde den!
    E precis som du redan sugen på fler! Har redan flera idéer om vad jag vill ha!

    Har funderat på inbjudningskort men inte bestämt nåt än... De enda jag vet e ju att de ska gå i vårt färgtema, cremevitt, rosa, grönt me lite silverinslag... Inte FÖR avancerade heller har jag tänkt, även om jag älskar å pyssla så kan de ju bli liiiiite långtråkigt efter ett tag me så många likadana...! (Ska kika på dina me i galleriet! )

    Bröllopsnatten har vi inte tänkt så mycke på än... Känns som att de blir på hotell, va ska man annars göra...? Åka hem känns ju lite knasigt...! Ska kika lite på de oxå faktiskt!

  • Danielaa

    FrkNordberg: Ojoj, vilka fina inbjudningskort! Har du gjort dom själv? Riktigt tjusiga!

Svar på tråden Göteborgsbrudar 2009