• Tx2

    Göteborgsbrudar 2009

    Länk till GladaEmma tråd där hon hjälper till med monogram.
    www.brollopstorget.se/Forum-1-32/m2761144.html

    Det är seget att vänta. När får ni besked? Vi har en preliminärbokning för augusti men blev sugen på majbröllop. Men han var inte på kontoret när jag pratade med honom så han visste inte om det var ledigt. Hoppas hoppas.

  • Tx2

    Nu har vi ändrat datum till den 2 maj.Vigseln blir på bohus fästning. Inte hittat lokal för fest än, men det ordnar sig nog.

    Har börjat drömma lite om klänningar, men det blir nog inte aktuellt att titta på det förrens till hösten. Är lite sugen på att skicka efter från kina. Men trillar jag på någon här hemma så är funkar det nog med. Pysslet får jag oxå avvakta med tills det blir tråkigt höstväder.

  • Tx2

    Vad är det för en bra guldsmed?

    Härligt, vad har ni bockat av på listan? Vi står fortfarande utan lokal. Försöker att inte fundera för mycket detaljer. Är ju (nästan) elva månader kvar. Men i huvudet har vi (läs jag) en hel del. Nästa steg är att klura ut hur det funkar med vigselförättare. Och fråga några vänner om dem kan tänkas sig att ställa upp som värdar/toastmaster samt tanka av dem en massa bröllopsplanering.

  • Tx2

    Danielaa: rutinerade på att planera och fixa inför bröllop nu då

    Klänningsfråga, hur tidigt får man börja fundera på klänning, mina vänner tycker att det är bridzillavarning på mig redan? Är sugen på att skicka efter från kina, och då är det bra att vara ute i god tid speciellt nu när dollarn är låg, men vill ju inte vara ute i för god tid ifall jag ändrar mig angående upplägget, vill ju inte vara överklädd om vi kör på det enklare stucket. Någon annan som funderar på att skicka efter från kina?

  • Tx2

    Vad kul, vilket företag valde du? Och vilken klänning? Såg att du skrev att du gillade Estelle från Maggie Sottero. Blev det den? Hittade en massa snygga klänningar när jag kollade på deras hemsida, men jag får nog prova lite först för att få ett hum om vilken typ av klänning som passar mig. Hittade allt från chiffong-klänningar till lite mer prinsess-aktiga som jag kunde tänka mig. Fast det funkar kanske inte bra att ha så stor kjol om vigseln måste ske inomhus då vi måste upp för en smal trappa.

  • Tx2

    Midsommar har jag tillbringat i en liten sommarstuga i dalsland med en massa underbara vänner. Tur att solen sken i år. Förra året var det trångt när vi tvingades vara inne på grund av regnet.

    Danielaa: hur har det gått med klänningarna? Nyfiken. Och vilket företag valde ni?

  • Tx2

    sockerstruten: Låter hur kul som helst. Härligt att höra att ni håller på traditionerna.

    Glöm inte att meddela när dem kommit. Just nu funderar jag på om jag skall kolla med lillsessan när jag har bestämt mig för modell.

    Impad att du redan har fixat handskar o smycken.

    Igår fick jag äntligen berätta för några av dem bästabästa tjejerna datumet för bröllopet när vi var ute o åt efter SATC-filmen. Så nu har dem bokat in det i sina kalenderar och jag kan få sällskap när jag känner mig redo att börja prova klänning.
    Dessutom så fick vi ja från dem vi vill skall toasta (en av dem är en av dem bästabästa tjejerna o den andre är hennes man). Känns kanonbra då jag vet att dem kommer göra ett jättebra jobb. Nu skall jag bara komma på hur jag skall göra med tärnorna. Vill gärna ha mina fem tjejer(som vi hade på hennes bröllop) plus en gammal kompis. Men jag tror dessvärre att det blir för trångt. Och jag vill inte fråga en el två av dem då det känns fel.

  • Tx2

    Fortsätter med dem långa inläggen

    Ja, med tanke på att mina vänner såg så fundersamma ut när jag frågade och jag var verkligen osäker på om dem ville. Dem sa att dem ville men det kändes som om det kom ett men och vi inte fick ett tydligt ja. Samtidigt så vet jag att dem har fått toasta på många av deras andra vänners bröllop och att dem kanske kände att det för en gång skull hade varit kul att bara få vara gäst. Speciellt när dem har bröllopsdag dagen efter. Men som tur är så fick jag ett tydligt ja och det känns jättebra och tryggt.

    Jag vill gärna ha med mig tjejerna under dagen, men jag vet inte om jag vill ha alla där framme med mig. Skall ju vara vi (läs jag) i centrum

  • Tx2

    Låter som en bra idé. Det viktigaste är att dem är med mig innan på fm känner jag. Ev kommer en av dem få läsa dikt, en hålla reda på sin dotter om jag vågar ha henne som brudtärna (hon är då strax över två år då så det är en chansning o just nu så säger hon mest nähä när jag frågar henne om saker...). Får hitta lite fler uppgfiter till dem. En skall ju toasta under kvällen osv.
    Och klänningar kan inte vara så svårt, kör ju på svart som färg så då kan alla ta något dem redan har hemma el förhoppningvis få användning av en ny klänning även längre fram. Och kanske gröna sjalar/skärp, går kanske att återanvända dem från årets bröllop fast där har vi bara fem. Hm, något att fundera på. Tack för tipset!

Svar på tråden Göteborgsbrudar 2009