Inlägg från: Danielaa |Visa alla inlägg
  • Danielaa

    Göteborgsbrudar 2009

    Tx2 skrev 2008-05-21 16:50:47 följande:
    Har kollat lite på nätet på klänningar, men känns som om jag hinner byta stil ett antal gånger innan det är dags. Lättare att komma underfund med vad man definitivt inte vill ha.
    Haha, ja de finns en hel del som jag kommit fram till att jag ALDRIG skulle ha...
    Sen finns de massor me tänkbara alternativ för mig oxå, finns ju massa klänningar som e SUPERFINA! Vill ju ha en riktig prinsessklänning "barnslig" som man e!
  • Danielaa
    Tx2 skrev 2008-05-25 11:28:39 följande:
    Nu tror jag att det börjar luta åt bröllop i sverige igen. M2b uttryckte att jag brukar ju få min vilja igenom... Men nu så har jag/vi ändrat oss om när vi vill gifta oss, har preliminärbokningar i augusti. Måste ringa och kolla om dem andra tänkbara datumen är tillgängliga. Dessvärre har vi fortfarande inte hittat någon bra lokal, som inte är för dyr el trång. M2b har lagt in önskemål om färgtema, vitt och svart. Nog så långt han kommer att planera detaljer Jag kommer nog att klämma in en extra färg.Hur går det för er andra?
    Härligt att få sin vilja igenom! Hoppas bara ni hittar nån bra lokal oxå, inte alltid så lätt!
    Så din M2b har önskemål? Haha, min har inte framfört något än, han bara håller me (om de flesta iaf) av mina förslag hittils! Svart och vitt kan va riktigt snyggt, speciellt om du som du säger lägger till nån mer färg. Finns ju ursnygga brudklänningar me svarta broderier (typ blomsterrankor osv har jag sett)!

    Hur går de för er andra nu då?

    Haha, jag "förvarnade" min M2b idag att "nu har planeringen börjat på allvar!"
  • Danielaa

    Næ men hej Angelica! Grattis så ni planerar oxå brøllop? Va kul! Kommer ju bli sååå kul å scrappa brøllopsgrejjer! Vi håller på hær i Norge nu før fullt, pappsen gifter ju sig om 2 månader så de e lite sista sekunden nu me inbjudningar å de!

    Har inte kikat in på ett tag igen, vi eju iNorge nu å de e en hel del annat på "schemat" såklart...

    Visste førresten inte att st Birgittas kapell va SÅ poppis! Va stressande att inte kunna boka så att man VET vilket datum man får då! Vi kunde ju boka å kunde ju tom bestæmma vilken TID vi ville ha!

    Kikar in nær jag får tillfælle igen! Lycka till me planeringarna sålænge!

  • Danielaa

    Vendel och Angelica skrev 2008-06-01 22:17:26 följande:


    Hej hejDanielaa ja det är mega frustrerande, hade velat ngn annan stans men sambon har typ bara den önskan så vad ska jag göra, inte ens mina präst kontakter hjälper *muttrar* Kul att sitta och greja, ser oxå fram emot allt pysslande så härligt o kul! Vill börja nu men får hålla mig lite till Ska i väg o prova klänningar i helgen med en vän som gifter sig nästa vår, så vi vet om vi passar i det vi har fallit för på bild kan ju bli knas annars!Njut av Norge och ledigheten!
    Aaa, e oxå såå sugen på att børja pyssla mn håller mig liiiite till iaf, har en del id\eer på inbjudningar, ganska enkla faktist, men fina! De e ju några som ska gøras så før avancerat blir inte så kul i længden...

    Kul å kolla klænningar! Nåt speciellt du hittat på bild?

    Njuter sååå av semestern i Norge!
  • Danielaa

    Låter som en riktigt fin klænning! vart ska ni gå å kolla nånstans? På Remanns på Linnégatan har dom rætt mycke, duktig personal dær oxå... Sen har jag hittat en i Kba, "Svahns brøllop" tror jag den heter, liten mysig affær me massa fina klænningar...

    Hur går de før er andra då?

    Vendel och Angelica skrev 2008-06-02 09:35:43 följande:


    Jag har oxå planer för korten, program mm... oxå enkelt ska det göras ca 35-40 st så tar det ju sin tid och programmen är ju det dubbla!klänningen är en prinsess drömm utan blommor och rosetter Det är ett tight liv som slutar strx under midjan, sen så är hela kjolen vitt tyll... Stor kjol mkt med vidd och lager.. lite glitter i kjolen och lite på livet. Enkel men endå mkt hoppas att jag är lika fin i den modellen som jag tycker att den är kram
  • Danielaa

    sokkerstruten: Sååå fin klænning!! Å jag som inte alls gillar sjøjungrumodellen EGENTLIGEN! Men ooh så fin denna va! Riktigt tjusig! Hærligt att du hittade en till slut som kænns så bra!

    Angelica: Ja, tycker absolut du ska ta en tur till Kba, ska oxå kika hos den guldsmeden, Martina tipsade om honom direkt nær hon fick veta att vi planerar brøllop men har inte kommit mig ivæg dit æn!

    Tx2: Då kan vi ha nedrækning till 2 maj tillsammans då!

  • Danielaa

    Tx2: Hmm, vad har vi fått prickat av... har en HEL DEL i huvudet som du sæger som e funderingar æn sålænge... Men.. lokalen e bokad å æven kyrkan. Færgtema e bestæmt (ljusgrøn, ljusrosa, cremevitt) bokat fotograf och ev hår och smink!

    Vi håller oxå på att funderar på toastmaster/madame (har en som jag tror jag ska fråga! ) å så lite vilka som ska ha hand om servering eller buffé (hur vi nu gør)...

    Mycke som ska ordnas, vi håller før fullt på me pappsens brøllopsplanering hær å de e MYCKE som man inte tænker på... Så børja tidigare æån ni tænkt er e mitt tips... annars blir de nog stress!

    Sokkerstruten: Jag har kikat en del på klænningar, har några alternativ fortfarande men en som væger lite extra tungt just nu! har hittat en del på nætet oxå men som inte kommit till affæren ænnu, vill ju gærna prova den me kankse innan jag bestæmmer mig! Har mærkt att bilder inte alltid gør klæningarna rættvisa...
    Den jag lutar åt just nu e en Maggie Sottero-klænning, Estella, suuuupervacker men inte i nærheten på bilden mot verkligheten!

    Skønt att klænningen hinner komma innan ni åker hem då! 5 månader va lång leveranstid!

    Kommer førresten inte ihåg va guldsmeden heter i Kba, Angelica har du koll...?

  • Danielaa
    Tx2 skrev 2008-06-08 09:50:38 följande:
    Danielaa: rutinerade på att planera och fixa inför bröllop nu då Klänningsfråga, hur tidigt får man börja fundera på klänning, mina vänner tycker att det är bridzillavarning på mig redan? Är sugen på att skicka efter från kina, och då är det bra att vara ute i god tid speciellt nu när dollarn är låg, men vill ju inte vara ute i för god tid ifall jag ändrar mig angående upplägget, vill ju inte vara överklädd om vi kör på det enklare stucket. Någon annan som funderar på att skicka efter från kina?
    Haha, ja hær e vi rutinerade nu!

    jag har ju redan kollat på klænningar å varfør inte køpa nu? jag funderar faktist oxå på att bestælla från Kina, dom klænningarna jag fastnat før ligger ju lixom i 15-20 000 kr å uppåt så de skulle sparas en hel del på att bestælla... Vi har precis bestællt brudklænning å min å "syrrans" tærnklænningar nu från Kina, hoppas dom blir bra! Då har man ju lite å gå på innan oxå nær man sett dom!

    Å precis som du sæger, nu nær dollarn ligger så lågt så e de ju verkligen bara å passa på!
  • Danielaa

    Tx2: Næ, har inte bestællt till mig ænnu, den vi bestællde nu e till pappsens blivande fru. Så henens brudklænning å så två tærnklænningar till mig å "syrran" har vi bestællt nu...

    Blir dessa så bra som vi hoppas så bestæller nog jag me, just nu lutar de åt Maggie´s Estella, den e helt underbar tycker jag! Sååå fin i ivory å den blir så mycke mer i verkligheten æn på bild...

    Men SÅ smal kan væl inte trappan vara att du inte kan komma upp me en stor kjol? Kjolen blir ju rætt "mjuk" ændå...?

  • Danielaa

    Hallå tjejer!

    Hær va de lugnt... har inte vart inne på några dagar...
    Sonen har legat sjuk så vi hamnade på sjukhuset hær i Norge sen i søndags tills idag... Men nu e vi på g hemmåt imorrn iaf!

    Hur e de me er andra då?

Svar på tråden Göteborgsbrudar 2009