• MD2009

    Göteborgsbrudar 2009

    Här är en till som gifter sig 2009. Vi har bestämt datum men det är inte officiellt ännu så vi planerar lite i smyg och ännu så är bara de allra närmsta inblandade.
    Vigselplats är preliminärbokat men vi undersöker en alternativ plats som backupplan om utifall att något går i stöpet. Känns tryggt med en genomtänkt plan B som snabbt kan aktiveras *ler* Det blir ett utomhusbröllop och det blir förmodligen ganska stort så det gäller att "tänka till" eftersom vi ändå vill ha en "ren enkelhet" med go och äkta känsla.

  • MD2009

    Morr! Jag är inget datageni och begriper inte riktigt funktionerna ännu... hade skrivit ett svar som bara försvann! Fnys! *ler* Hur gör man egentligen för att svara på ett inlägg sådär så att inlägget ligger i en blå ruta? Jag har provat klicka på knappen som heter "svara på inlägget" men inget händer.... Jaja, vad är väl en bal på slottet...??

    Hursomhelst..

    Tx2: Tack! Vi får helt enkelt beställa bra väder och hoppas vädergudarna lyssnar *ler* Våra familjer och mina närmsta vänner vet vårt planerade datum men min m2b vill ej att alla hans bekanta ska få veta datumet förrän vissa saker är klara. Vi spånade faktiskt lite på Bohus fästning eller liknande ställen men utan att ha åkt dit och tittat så fick jag för mig att det kanske inte är helt enkelt att lösa allt annat som ska vara runt omkring.. Jag vill anlända med Häst och vagn till vigseln och vi ska ha mc-kortege därifrån så vi väljer en plats där detta blir lättare att lösa. Jadu - festlokal för rätt pengar som ändå är mysigt är ju inte helt enkelt.. Hur många tror du att ni blir? Vad för stil på lokalen tänker ni er?

  • MD2009
    Tx2 skrev 2008-07-09 15:37:54 följande:
    Först var vi inne på thorskogsslott, men det knäckte vår budgeten. Vi har varit stränga när vi gjort gästlistan så vi räknar med att det bli mellan 60-70 personer. Dem flesta lokaler runt omkring tar max på 55, men vi känner att vi inte kan skära mer i listan, el så får man sitta konstigt o klämma in folk. Och många ställen har serveringsillstånd o då blir det dyrare. Vi har varit o kollat på gårdar, torp, klubbstugor, kvarnar osv. Jakten fortsätter.Hur många blir ni?Testa knappen bredvid Den som heter "citera inlägg"
    Aha!! Den knappen fungerade ju *ler* (hur gör man för att få in en smiley i texten?)
    Om jag förstår dig rätt så vill ni ha ett ställe där ni får ta med egen alkohol?
    Det måste vi med - vi har inte tittat så noga på gästlistan än men det kan mycket väl bli uppåt 100-150 pers och vi är absolut inte rika så det gäller att vara smarta för att få ihop det... phu! Så det blir alltså ingen sittande 3 rätters osv - det blir buffé och vi får satsa på enkla och prisvärda råvaror och sen fokusera på att skapa någon "röd tråd" som går igenom allt och se till att "knyta ihop säcken" så att upplevelsen blir riktigt bra. Vi vill absolut inte att det upplevs som lågbudget även om det är precis vad det kommer vara. Som tur är så är det inget "högfärdigt" folk som ska delta (förutom bruden själv förstås, fniss), det är mycket hojfolk så det ska nog gå att fixa en rejäl fest utan att ruinera sig *ler*
  • MD2009

    Tx2: Jag har inga förslag just nu men funderar febrilt och om jag kommer på något så säger jag såklart till. Är det runt Ale ni tänkt er?

    Jo, om vi får ihop en bra planering kan det bli jättekul med så många men fy tusan om så många människor blir sittandes stela och tråkiga.... men det är klart... får väl ställa fram tequila eller något så de kommer igång *skratt* Jag vill verkligen inte ha en stel fest - hellre folk som dansar på borden än folk som sitter stelt och inte vet vad de får göra eller säga. Vad tror du om bruden ställer sig på bordet och skålar? Fniss! Min m2b blir måttligt road isåfall *ler* Nädå, jag ska allt sköta mig hyfsat.

    Nu måste jag testa och se om jag får till några smileys...
    :@) *s* undrans om det funkar....? märker jag strax.

    Som sagt så ska jag fundera över lokaler... Vilka krav har ni?

  • MD2009

    Tx2: Noterat önskemålen för lokal och ska hålla ögon och öron öppna samtidigt som jag gnuggar "geniknölarna"

    Hittade en sida med smileys och kopierade in på min sida...

    Japp - Musik är viktigt. Det blir nog mycket rock, vi är lite rockers bådatvå men han lyssnar på hårdare och jag på mjukare så det blir nog en blandning. Mina absoluta favoriter är Gyllene Tider (som den hårdrockare jag är... Skratt!) så ett par låtar tänkte jag allt smyga in tillsammans med lite annat trallvänligt men det kommer han såklart protestera mot.... hmm.... Han är starkare men jag är smartare *ler*

Svar på tråden Göteborgsbrudar 2009