Inlägg från: Danielaa |Visa alla inlägg
  • Danielaa

    Göteborgsbrudar 2009

    Hej!

    Tack Carolina1979 för trådtipset!

    Har oxå letat som en galning efter fler (allra helst Göteborgare såklart!) som ska gifta sig under 2009! Jättekul att de blev en tråd och att vi verkar va flera som valt just maj 2009!

    Hur långt har ni kommit i planeringen? Har ni hunnit handka nånting eller planerat nåt än?

    Kram kram!

  • Danielaa

    Carolina1979: Lindome kyrka e riktigt fin tycker jag, väldigt fin både in å utvändigt. Så ligger den så fint uppe på höjden me... Sen e Kållereds kyrka mysig oxå, har bara sett den utifrån...

    Som sagt, kul att vi verkar bli några stycken! Alltid roligt att ha fler att "räkna dagarna" me sen!

  • Danielaa
    Saxiquine skrev 2008-04-20 10:48:39 följande:
    Själv skall jag roa mig under valborgshelgen med att pyssla fram lite olika förslag till våra inbjudningskort =)Skall ni göra egna eller köpa?
    Vi ska göra egna, älskar att pyssla å grejja så de ska bli så kul!
    Nån som har nåt bra tips på nån sida där man kan få lite idéer till "hemmagjorda" inbjudningskort osv...?
  • Danielaa
    Carolina1979 skrev 2008-04-21 13:07:49 följande:
    Danielaa skrev 2008-04-19 21:12:32 följande:
    Jag kommer också göra egna, är också en "pysseltjej". Danielaa: Jag beställde katalogen från calligraphen, där i var massa fina kort man kan få inspiration av
    Bra idé, där kan man ju få massa idéer!

    Hur går allt för er anra nu då?
    Har ni kommit längree me planerna?
    Jag håller på å kikar på massa smycken just nu! Så kul å sitta å drömma å planera!
  • Danielaa

    Carolina: Så de blev Lindome kyrka? Jättefint tycker jag, blir ju bara ett par veckor efter oss där då!
    När skulle ni få veta säkert att ni fick kyrkan den dagen då?

    Här går de lite segt me planeringen nu.. Kikar på blommor å sådär, å funderar på morgongåvan! Har ni tänkt nåt på morgongåva? Eller ska ni ha de...? Verkar inte va så vanligt som jag trodde...

  • Danielaa

    Amor Eterno skrev 2008-04-29 17:13:54 följande:


    Hejsan tjejer!!Hoppas ni har det lika roligt som jag nu när det är att planera bröllop jag gifter mig i år och såg er tråd, tänkte ge lite tips!!Jag började med min planering förra året 2007 precis som ni gör ni, tänk på att vid årskiftet till nästa år så brukar man alltid höja priset en aning så blev det för oss...Men efterom vi hade fått offert och påpekade det så blev det priset för 2007.Så om ni bokar tex restaurang, catering eller fotograf dessa stora saker ha då skrivna signerade kontrakt!!Hoppas ni hittar det ni önskar... Lycka till
    Tack för bra tips, inte alls sånt man alltid tänker på!

    Carolina1979: Ja, tänker oxå lite så me "secret box", en graviditet sätter vissa spår på kroppen, inget jag skäms för överhuvudtaget men just såna bilder e ju allt så fokuserat just på kroppen... Men men.. funderar på att göra de ändå, vet att min m2b skulle uppskatta de iaf!

    FrkNordberg: Vi har hyrt en jättefin hembygdsgård (eller av heter dom?) i Anneberg, superfräscht å fint å stort kök osv.. allting känns nytt å fint å där får vi såklart ta me å servera allt vad vi vill. Vi kommer nog ha ca 30 "matgäster", tänkte ha de närmaste på middagen, å sen kanske 20-30 till sen på festen som kommer lagom till tårta å kaffe tänkte vi... Ni andra då?

    fler än FrkNordberg som ska laga egen mat? Vi tänkte nog ha catering, buffé av något slag. Kasnke man kan göra delar av maten själv då? Vore ju faktist kul ändå och de drar ju dessutom ner lite på priset! *funderar*

    Annars va jag me sonen i Slottsskogen idag, barnens zoo har ju öppnat nu så där yrade vi runt en stund å såklart till "Plikta", ni som har barn måste väl vart där på stora lekplatsen... Urmysigt i de fina vädret!
  • Danielaa

    Carolina: Hmm, tror jag hittade nummer å så via kungsbacka kommuns hemsida, om man söker på hembygdsgård eller nåt på deras hemsida... Jättegullig kvinna som visade oss huset å berättade om allt!

  • Danielaa

    Här e de oxå rätt lugnt just nu.. Funderar fortfarande på klänningen som jag gjort så länge redan!

    M2b har "hittat" en kille ("trubadur") som även spelar ihop me några andra killar som vi ev ska anlita till festen som han känt nån gång innan vi träffades.. Kul att de kommer lite idéer från m2b oxå! Här e de mest jag som planerar å grejjar hittils! Hur e de hos er? E de ni tjejer som planerar å grejjar mest eller e era m2b me oxå?

  • Danielaa

    Vårt färgtema blir nog rosa, vitt, grönt. Ganska klassiskt men jag e en rosa-tjej å vitt passar ju alltid å till de blir ju grönt finfint å de blir inte "tjejjigt" då!

    Visst e de långt kvar till 2009 som ni säger.. men samtidigt känns de på nåt sätt skönt att ha gott om tid att planera, jag känner mig faktist redan stressad... Jag har drömt mardrömmar om att vi glömt typ ALLT när bröllopsdagen väl kom osv... vaknar me fullständig PANIK! Så jag känner att de e skönt att ha tid oxå faktist! Även om jag såklart längtar som en galning!!

  • Danielaa
    Tx2 skrev 2008-05-20 16:13:56 följande:
    Danielaa skrev 2008-05-19 21:12:37 följande:
    Tror att det kommer bli supersnyggt med det rosa, vita gröna. Synd att man bara skall gifta sig en gång, hade varit kul att få ha en massa olika teman och en massa olika fina klänningar på sig
    Eller hur? Kanske får förnya löftena lite då å då å göra de som ett bröllop varje gång?

    Nån som redan bestämt vilken klänning ni ska ha? Eller nån som ska byta till festen sen?
Svar på tråden Göteborgsbrudar 2009