Inlägg från: Yanetta |Visa alla inlägg
  • Yanetta

    28 Juni del 3

    Jag tyckte väl att det varit lite tyst i vår tråd innan jag idag insåg att den var avstängd! Haha, har inte så bra koll tydligen.

    Igår var vi o hämtade ut tapeten som vi ska ha som löpare på borden och vi köpte slips och manchettknappar till sambon. Lämnade oxå in våra förlovningsringar på puts o nytt lager av vitguld, samt gravyr. I vigselringarna står det "Från min Ängel" och "Från min Prins", o i förlovningsringarna kommer det nu stå "Namn *hjärta* 17/3-07 *hjärta* 28/6-08". Påsåvis får vi med båda datumen o så blir det lite sött med ett hjärta emellan dom.

  • Yanetta

    Inatt hade jag andra (el tredje?) mardrömmen om bröllopet. En hund hade tuggat på mina skor så klacken var helt sne, hade glömt att köpa mina pärlor till brudbukette och kom på det när den skulle hämtas på morgonen. Jag glömde bort tiden för smink o frisör så jag fick göra nåt hastigt själv. Och vi hade inte kontrollerat ljudet i festlokalen så vi visste inte hur stereon fungerade, och dessutom så hade min man inte gjort i ordning någon låtlista som jag bett honom om....vaknade när han i drömmen klagade på högtalarna i festlokalen och tyckte att det var alldeles för dåligt ljud. Då skrek jag "Men det tycker väl för fan jag oxå, men nu är det så det får bli!". Och så vaknade jag.

    Tror jag börjar bli lite stressad....

  • Yanetta

    Oj oj jag har inte skrivit här på läääänge! Men när ni pratar om hippor och svensexor kan jag skvallra att jag har haft min möhippa redan förra helgen. Är en gammal hästtjej som älskade pippi långstrump som liten, så jag fick bli utklädd till Pippi Långstrump och gå omkring och sälja sockerdrickor. Fick oxå bryta arm med främlingar på torget, och en av dom som jag bröt arm med var självaste Mr. IKEA, Ingvar Kamprad! Inte illa det inte. Fick puss o kram och autograf i min lilla bok som tjejerna hade med sig. Gick även runt med en skylt med bilder på 6 olika killar, så fick folk gissa vem jag ska gifta mig med. Många gissade faktiskt rätt! Sedan väntade middag, bastu och heeling/massage innan krogen. Jätte rolig dag! :)

    Svensexan kommer hända under helgen...hoppas han får det lika roligt som jag hade det!

Svar på tråden 28 Juni del 3