Inlägg från: Sandrah |Visa alla inlägg
  • Sandrah

    28 Juni del 3

    Jag halkar in här oxå då ;)

    Gifter mig med min vackra Rickard.. den 28 juni såklart =)

    Bröllopet började planeras nu i februari (oops) så det har varit mycket att göra! Beställde min ring i helgen som var + att vi kollade tårta och beställde blommor... *pust* Mycket planering är det.. men det är såå roligt! Det mesta är trots allt färdigt och det är mest smådetaljer kvar... Mest nervös för att glömma något ;)

    Kolla gärna in mitt galleri.. där ligger mycket av det vi köpt =)

    Kramar Sandrah

  • Sandrah

    Oj oj... NU är det nära =)

    Känner mej ganska lugn och avslappnad jämfört vad jag trodde jag skulle göra ;) Har fixat alla dom sista detaljerna idag.. Varit och hört min syster öva sin solosång i kyrkan, hämtat våra förlovningsringar från putsning, köpt vita trosor till barnen (upptäkte igår(!!) att trosorna lös igenom deras klänningar) Köpt en slipsnål till min m2b (något vi oxå kom på igår.. *skratt*).. Så nu är det bara dukning och lämning av klänningar och allt annat hos frissan imorrn.. Sen är det lördag!!

    Sitter även och väntar på min blivande svärmor och hennes man som ska bo hos oss tors-mån nu.. (har i övrigt träffat henne en timma förut nånsin) Lite nervöst.. Känns skönt att vi får bröllopsnatten för oss själva på hotell ;)

    Hur går det för er? Några nervösa bridezillas ;)?

  • Sandrah

    NU ÄR VI GIFTA BRUDAR!!

    En helt otrolig och sanslös dag =)

Svar på tråden 28 Juni del 3