Inlägg från: Nilsa in love |Visa alla inlägg
  • Nilsa in love

    28 Juni del 3

    Herrejisses, vad jag ligger efter med all planering! Tackgode Gud för att vi har valt så underbara värdar som plockar på sig massor utav jobb!

    Största paniken just nu är SKOR samt PSALMER!

    Vilka psalmer ska ni ha? Vi har ju alla valt ett tacksamt datum vad gäller sommarpsalmer och de är ju lättsamma och vackra. MEN för mig är "En vänlig grönskas" och "I denna ljuva sommartid" bara så mycket skolavslutning.
    Vad har ni andra valt?

  • Nilsa in love

    Bruden 08:
    Bara så att det inte blir galet i ditt vigselprogram så är det Lundell som gjort "Kärleken förde oss samman"...

    Kramis.

  • Nilsa in love

    Ja, nu går dagarna fort, tjejer!

    Är tacksam över att våra toastmasters fixar festhäfterna. Nu behöver vi bara tänka på att göra en gästpresentation samt skriva en sida med tack.

    När det gäller klädsel så ska vi iväg till Malmö på fredag för att ta slutmåtten på min klänning. Samtidigt ska vi köpa dom förbannade skorna och underkläderna (har jag FORTFARANDE inte gjort) samt börja kika på min blivande makes kläder.

    Utöver dessa projekt så har jag påbörjat tandblekning hos Folktandvården (blir såå snyggt, ser resultat redan nu, efter 4 dagars användning) samt solning för att bygga upp en snygg färg.

    Nu är det bara 5 kg som ska bort. Hinner man det på två månader? Kan inte vara omöjligt, eller hur? Någon mer i tråden som fortfarande vill ha bort några kilon?

    Kramis.

Svar på tråden 28 Juni del 3