Inlägg från: Sagesse |Visa alla inlägg
  • Sagesse

    28 Juni del 3

    Jag hakar på! 75 dagar, eller vad kan det vara nu? Igår bestämde vi musik till kyrkan, känns jätteskönt!

  • Sagesse

    Mer om oss finns på www.eklunden.se. Vi kommer ha En vänlig grönska, men vill man ha en mer ovanlig sommarpsalm tycker jag också att De blomster som i marken bor (nr 202) är väldigt vacker! Sen ska vi också ha Guds kärlek är som stranden, samt Vi lyfter våra hjärtan.

  • Sagesse

    Så det är inte bara jag som skriver uppsats? Vi planerar att ha ett färdigt utkast imorgon... hoppas att vi får ihop det!

  • Sagesse

    Jo, men nu är det inte långt kvar! Jag trodde bara det var jag som var så galen att jag planerar examen och bröllop i samma månad. Men uppsatsen ska vara klar redan nästa fredag om allt går som det ska, sen väntar oppositioner och sånt. Jag är mest orolig att examinator och handledare ska vara oense så att man får jättemycket att korrigera i juni - det kommer jag INTE ha tid med!

  • Sagesse

    Jag vet inte ens än vem som är examinator. Det är stressande! Men handledaren är positiv så vi hopaps verkligen att det är det vi ska gå på... Tack för er stöttning!

  • Sagesse

    Burre: Om man borde bli stressad eller ej beror nog helt på vilken sorts bröllop man vill uppnå och hur noga man är med att allt blir på ett visst sätt. Vi har mycket kvar och jag är inte ett dugg orolig. Har man tendens att känna sig stressad över att andra har gjort mycket så ska man nog undvika det här forumet...

    Själv har jag lämnat in uppsatsen idag! Så nu ska vi nog beställa hyrporslin i helgen. Kanske blommor också.

  • Sagesse

    Vår dag (och också resan efteråt) var helt fantastisk! Vädret var på vår sida, och allting fungerad så otroligt bra! Det var en så skön känsla att få lov att samla alla nära och kära på samma fest, av en så rolig anledning. Tråkigt bara att dagen går så fort och att man hinner inte prata med alla så mycket som man vill.

Svar på tråden 28 Juni del 3