Inlägg från: Bellanote |Visa alla inlägg
  • Bellanote

    Juni 2008 Del 4

    Nja jag visste la inte vad jag vill ha. men tågade in i en msyckes affär idag och provade och hittade en ring som var ganska bra men så fanns den inte i min stl så fick prova en i vitt guld och den var så fin! så beställde den och är hel nöjd.. är lite bling på men det är så små så det blingar inte så mycket den är jätte vacker och jag är hel nöjd..

  • Bellanote

    Ja de flesta blingar för mycket och det tycker jag inte om. så fort man sagt vigsel ring så har värsta blinget kommit fram men det är inte min stil..

    så är hel nöjd kan jag säga

    By the way igår gick vårat osa ut och ALLA har anmält sig. så vi blir 63 st med oss. lagom tycker jag.

  • Bellanote

    Ja den är i vitt guld då. lite rund aktig, mjuk form. blinget sitter snett över så det ser ut som det är två ringar ihop fast det inte är det. så svårt att förklara. men ska ta bild om någon vecka när jag får hem den..

  • Bellanote

    Jag tycker ni ska kräva ersättning faktiskt har de satt ett datum som ni ska få ringarna oc på sätt och vis har ni inte varit förlvade för det har inte varit era ringar. helt klart få kompensation.

    ja den i vitt var mycket bättre än den i rött guld. min är ju två delad så det går bra ihop alltså jag menar att den är två färgad

  • Bellanote

    folk som frågat om de kan ta med vänner på bröllopet? är de goa eller? hus fasen tänker folk!

    Vi har med sagt ej barn förutom ammande och det respekteras jätte bra. bara ett ammande och inga mer kommer. de har ju endå en bra tid på sig att fixa barn vakt och kan de inte redpektera det på en dag när det är eran dag ja då är det konstigt tycker jag.

  • Bellanote

    ollesmamma tycker inte att ni ska behöva acceptera det. hus kulle de sett på er om ni hade tagit med er barn på deras bröölop om de inte hade velat det? vilket liv hade det blivit då?

  • Bellanote

    cira välkommen. det börjar närma sig. hur mycket har du kvar att fixa?

    Vi har åtta veckor kvar! iii börjar bli lite smått nervöst nu.

  • Bellanote

    monken jag har med drömt mycket på senaste om bröllopet. mest mardrömmar. typ glömt frisö makeup och sist så var det blommorna och sen att jag trillade i en mega stor lerpöl med klänningen.

  • Bellanote

    ja vi kommer inte träffa våran präst förns i juni heller lite sent men han har semster i maj nu så inget val egentligen..

    blir samma präst som begravde min morfar -86 så det är ju lite mer personligt med han bara hoppas han inte är en sån där gammal tråk präst som bara messar utan vill ha lite livad vigsel.

  • Bellanote

    Monken åh sånt blir man glad över om drar en stl mindre helt plötsligt. .

    Ja våran präst är med kyrkoherde för huskvarna församling..

Svar på tråden Juni 2008 Del 4