Inlägg från: ollesmamma |Visa alla inlägg
  • ollesmamma

    Juni 2008 Del 4

    jag med! fast jag inte varit inne på era tidigare trådar så hänger jag med nu om de e ok? :) sanrt snart är vi när....fler än jag som börjar bli nervös??

  • ollesmamma

    skickade in hindersprövningen idag.... spännande spännande.... ska ha vigselsamtal på torsda kväll...nån som har några bra tips på vad man ska komma ihåg o fråga? vår präst e en gladlynt, skojfrisk men virrig själ så de e lätt vi hamnar på sidospår och glömmer en massa viktigt känns det som

  • ollesmamma

    ja, här känns det oxå lungt.. men fick lite panik o fjärilar i magen nu när jag såg att det bara är 7½ vecka kvar... weeee.... ska ha möte med prästen imorrn och med fotografen de 29e..sen går vår osa ut den 1 maj... jisses e verkligen inte långt kvar..sååå spännande!

  • ollesmamma

    sådär ja..nu va mötet med prästen avklarat... allt verkar jättebra..han tyckte vi valt jättefina solosånger o han gick med på alla ändringar vi ville göra i vigseltexten.... weeee ska oxå börja sitta/gå i skorna i helgen tänkte jag... åsså ska jag göra klart festheftena, och vigselprogrammet nu när vi vet hur allt ska va....

    saker o ting börjar banne mig bli klara :)

  • ollesmamma

    de e lite små ändringer i ordföljden på ett par ställen.... han kommer tex bara att säga våra förnamn o efternamn inte alla mellan namn..vi tyckte de lät så uppstyltat... i löftena ahr vi ändrat slutet: tills döden skiljer oss åt... till: nu och för alltid.. den texten har vi på våra inbjudningskort och festheften o kommer även att finnas på tackkorten så det är som en röd tråd liksom :)

  • ollesmamma

    monken och palle..: varsegod sno på! e väl de forumet e till för..o sno varandras bra ideer :) vi tyckte att tills döden skiljer oss åt låter så tungt o vemogigt...o typ stort...vill inte heller tänka på att min blivande man en dag ska dö jusst under bröllopet heller..så vi kände att NU och för Alltid låter bättre.... sen e de ju en kul grej att texten återfinns genom hela bröllopet (inbjudan, festhäften, tack kort, presentpåsar mm)

    hmm bleka tänderna...de borde man kanske tänka på...va kostar ett sånt kit??o vart hittar man det?

  • ollesmamma

    seta: jisses!!! här snackar vi snabba ryck??! endera e du grym på planering eller så har du typ 8 armar minst! :) men va kul att de ska bli bröllop i alla fall....

    vet du redan vad du ska ha för klänning? tänkte eftersom du skulle ut o shoppa underkläder innan...annars e de ett tips o göra efter du har bestämt modell på klänningen...då du vet om du behöver avtagbara bh band eller nåt särskilt... lycka till med allt o välkommen till tråden oxå :) vart gifter ni er?

  • ollesmamma

    grrrrrrrrrrrrr!!!!! blir såååå trött på folk!!!!! för det första gick vår osa ut igår...e fortf typ 10 stycken som inte svarat...suck.... för det andra så har vi klart o tydligt..dock trevligt formulerat att vi INTE vill ha några barn på festen..ändå kommer det 4 stycken...varför kan inte folk förstå!? o dessutom får jag jusst ett mess där en av de inbjudna fråga om de e ok att hon tar med sig några vänner till bröllopsfesten!?!! jo, men självklart! ta med alla du känner o hellst några till...öh NEJ!!! va tror hon?? hon vet att vi inte ens har kunat bjuda hälften av alla våra vänner för att vi inte har råd.... ååååh blir tokig!!

  • ollesmamma

    Bellanote: jo..så tyckte vi med...ammande barn hade vi givetvis accepterat...de sover ju mesta dels ändå.... nu är det tre 1 åringar o en 4åring som kommer...o vi skickade ut vår inbjudan i januari så de har haft gott om tid på sig att skaffa barnvakt... vi har inte bara skrivit att vi inte vill ha barn med, vi har även förklarat att vi tom skickar iväg vår egen son till barnvakt för att va extra tydliga.... suck.... jaja de e väl bara att acceptera antar jag...men de e trist att inte folk förstår

Svar på tråden Juni 2008 Del 4