• Bellanote

    Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    hedebris jisses pratar ni ett till när ni redan fick nyss ?

  • Bellanote

    Var på a6 idag. ett köp center här. bokade tid för klippning så nu ska jag bli blondin vill ha 60 tals färgen på håret tycker den är så snygg. och så blir det sne klippt lugg. ev blir dte några tunna mörka slingor i med har inte bestämt mig ännu.

  • Bellanote

    Jo jag ska ha sne lugg i uppsättningen så det är noga genomtänkt är snarare lite orolig för utväxten men det går la fixa till i veckan innan bröllopet om det syns järnet så att säga...

    englali är du säker på att du inte är gravid? annars tycker jag du borde kolla upp det. om inte det så är det säkert något annat som inte stämmer för så ska du ju inte ha det. tycker du vart dålig till och från nu ett tag.

  • Bellanote

    Inget särskilt, tvätt dag idag och har en sambo jämte mig ont i magen och kass lukt efter sig på dass om man säger det snällt Han har varit dålig sen i torsdags men feber de första dagarna nu är han mest dålig och har ont.

    Något ni vet som kanske går?

  • Bellanote

    tycker med det är dåli stil att koll aläget på annat först så att säga.

    en kompis till mig skulle boka resa den veckan när vi skulle gifta oss men jag sa det att jag tyckte det var dåli stil så nu reser de två dagar efter istället bara för lilla mig.

  • Bellanote

    Ja men just den vännen kan jag säga mycket till. jisses hade till och med sex i samma säng som hon sov i en gång när vi var yngre dock inte fästmannen men hon kan förlåta mycket i gengäld så spred hon ut att jag hade haft klamydia så det var even så att säga så vi säger det mesta till varann.

  • Bellanote

    Englali en bekant till mig en gammal skol kamrat. fick inte sin mens hon tog test på test och även fick lämna test hos gyn men allt visade neg enda tills hon krävde att få lämna blodprov som visade att hon var gravid då var hon redan i 5 månaden. så snacka om att de kan ha fel testen med.

    men jag håller verkligen tummarnaför er för vet att ni vill fast ni precis köpt huset.. åh tänk om allt klaffar så som anja skrev.

    hoppas verkligen det är lten för er skull och att du int eär sönder stressad.

  • Bellanote

    snitte varför komer inte svärfar för? kanske är känsligt men det är ju endå hans son som gifter sog.

    engalali köp dubbel pack på apoteket så kan du testa både på kvällen och morgonen och är nästan säker är det pos så kommer du vilja testa igen.

  • Bellanote

    englali helt klart korsett snörning i ryggen då kan du ju använda den..

    tror inte statoil har grav test va? eller har de. har a ringt ännu el kommit hem? fasen två sidor när jag var ute med hundarna..

  • Bellanote

    Nienna surt med mensmigrän? ! jag har mensvärk
    var hos gyn förra veckan och gjorde äggledar spolning och det gjorde så jävla ont så jag var till och från borta i undersökning så systern satt och ropa efter mig hela tiden. den dagen låg jag mest hela tiden..

Svar på tråden Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.