Inlägg från: Fröken Planera |Visa alla inlägg
  • Fröken Planera

    Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    Vad bra, då ska jag fortsätta min shoppingrunda imorgon!!!


    Nienna skrev 2008-04-18 20:19:24 följande:
    Fröken Planera skrev 2008-04-18 20:12:01 följande:
    Ja, det känns i ryggen också så musklerna jobbar nog på bra där!
  • Fröken Planera

    Godmorgon!

    Eldhav, Jag gillar den översta i vänstra spalten och den understa i högra spalten bäst!

  • Fröken Planera

    Ååååååååå, vilken skön dag!!! Jag har varit ute nästan hela dagen. Först långpromenad sen frukost på stan men en tjejkompis. Efter det så var vi på Kevins fritids där de hade massa mys för "Jordens dag" olika grupper och soloartister sjöng, stekte pannbröd, fikade och massa annat pyssel. Och det bästa av allt så har Sonny varit ledig hela dagen för en gångs skull. Jag trodde han skulle jobba ihjäl sig innan den 19/7, men idag har han varit med hela tiden!

  • Fröken Planera

    Anettan! Om du sett i Sydsvenskan idag, så står där att 3 pojkar 10-12 år blev utsatta för rånförsök vid St Hans Backar i Lund härom kvällen.. En av dem var min Kevin (10 år). Jag förstår hur ni har det hemma hos er och vad Nino går igenom. Det är helt jävla otroligt att killar i 13-14 årsåldern går runt och hotar andra barn med knogjärn och järnrör.. Kevin och hans kompisar kom undan, och de vet vilka killarna är, så polisen och soc är inkopplade nu.. JAG HOPPAS ATT SNORUNGARNA TAS OM HAND!!!!

  • Fröken Planera

    Ja, ANja jag undrade faktiskt om allt var ok med dig eftersom du inte varit inne när jag skulle läsa igenom allt imorse..=)

  • Fröken Planera

    Jo, det har faktiskt varit ett samtalsämne här dessa dagarna..
    Ö-Torn ligger rätt nära till hands nu, tycker jag. Dessutom så känns det som att husen blir klara lagom tills man hinner spara ihop lite kapital efter bröllopet!
    Vet du om det är kö, eller man kan höra av sig när det är dax?

    Anja 19 juli 2008 skrev 2008-04-19 18:46:33 följande:


    fröken Planeraflytta till ö:torn... fy f..n säger jag bara!
  • Fröken Planera

    Hej Brudar! Nu är jag hemma efter en vecka i den kungliga huvudstaden! Jag var så trött på kvällarna att jag inte ens orkade ta upp datorn ur väskan. (En extra väska att släpa på helt i onödan)
    Jag har inte kunnat läsa igenom vad som hänt sen sist, men hoppas allt är bra med er! (Det händer så mycket på denna tråden hela tiden)
    Nu ska jag köra hem och gå en låååång skön promenad i solen!

  • Fröken Planera

    Men är det inte så att om man investerar vinsten i ett nytt boende inom samma år, så ska man inte skatta för vinsten? Så var det i allafall på 1900-talet när jag sålde min bostadsrätt..

  • Fröken Planera

    Anne,ibland får man bara bita ihop vad gäller m2b.. Jag tror att detta är ett sånt tillfälle vad gäller A:s kostym, men jag förstår definitivt irritationen!

    Snygga skor, förresten, jag gick igång på din tiara när jag kollade ditt galleri, så jag glömde kommentera skorna!

  • Fröken Planera

    Nu är det bara en vecka kvar tills jag får min ring!!! Dessutom har vi köpt ny digitalkamera, som jag måste lära mig. (Och så måste vi få igång det jäkla internet hemma) Visst är det märkligt att det aldrig kan flyta på..? Men om jag har tur, så kanske jag hinner få in några bilder i mitt galleri också innan bröllopet..

Svar på tråden Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.