• Pumpkin

    Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    Tufftufftuff tufftufftuff TOOOT TOOOT – Nästa anhalt: Tråd nr. 10!

    Tänk att tiden har gått så fort! Nu är det snart sommar brudar, om ett halvår är vi alla fruar Förvånad Välkommen till vår härliga tråd! Här har en del av oss huserat sedan januari 2006 medans en hel del har hittat hit längs vägen, och alla är lika välkomna. Det är bara att armbåga sig in i gänget Flört De som mest frekvent hänger här just nu är:

    Med bestämt datum:

    080524 Brud 080524
    080620 Alvaerevahome.gamman.se/inahjärtaradam / www.alvaereva.blogspot.com
    080628 Bellanotebridetobe.weddingannouncer.com
    080628 AnneiLundvigifteross.weddingannouncer.com

    080705 Snitte - 5/7 2008rebeccaochmagnus.weddingannouncer.com
    080705 Pumpkinlarsandangelicaswedding.blogspot.com / foreverandever.weddingannouncer.com
    080705 Mitziemoe
    080705 Pärlplattan
    080712 Flamora
    080719 Anja 19 juli 2008anjasbrollops.blogg.se / anjaochdaniel.weddingannouncer.com
    080719 Niennabrollopsplanering.blogspot.com
    080719 Fröken Planera
    080726 Anettan73tobiasoanette.weddingannouncer.com

    080802 sommarbrud 080802steffiochtommy.weddingannouncer.com
    080802 GME76
    080808 Hedebris hedebris.weddingannouncer.com
    080808 Vidalila
    080809 Englaliandreasjohanna.weddingannouncer.com
    080809 KKC
    080816 Annimminnic.weddingannouncer.com

    Med mage istället för datum, men lika välkommen ändå:
    sajber.pillan
    home.gamman.se/pillanochkjelle

    Vi har även våra egna ”hustomtar” – dvs brudar som redan gift sig som hänger här med oss då och då Skrattande

    *Vi uppdaterar inte listan i tråden, det blir så himlans rörigt då*


    Vill också passa på och säga följande:
    Om jag har glömt någon är det inte för att ni inte är välkomna eller att ni på något sätt är mindre värda, det är bara svårt för mig att komma ihåg alla som kommer in i den här tråden och har ni då inte mailat mig så kan det hända att ni inte finns med på listan. Maila mig nästa gång så kommer ni med Flört

    Förra tråden: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m2664811.html

    Dåså, låt planerandet och snackandet fortsätta!

  • Svar på tråden Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.
  • Englali

    Hej tjejer!!

    Jag FÅR nya ringar! Yes yes... skickade ett förtvivlat mail till dom igår och idag fick jag ett supertrevligt svar om att dom på vigselbutiken givetvis löser det åt mig, men vi får betala för vad det kostar att korrigera gravyr och frakten och så... så 500-700 kr, men det är det väl värt. Ringarna är ju ändå sååå mkt billigare än i butik.

    Ett litet moln på himlen, killen som ev. skulle filma oss kan inte. Dom har fått en resa till Grekland just över vårt bröllop och självklart förstår jag om man inte tackar nej till det. Så nu måste vi hitta ngn som kan greja det.
    Hade ett mkt givade samtal med min toastmadame igår kväll på nästan två timmar och det känns superbra! Hon har ju stenkoll på allt!

    Anja: Så trist med klänningen Men prova sådan tejp annars, jag har använt det. Skönt att din toastmistes är någoslunda oskadd iaf

  • Flamora

    Super, Englali. Vigselbutiken verkar ju jättebra!
    Synd med filmaren, men man förstår ju att han gärna åker till Grekland. Min blivandes systers sambo ska filma på vårt bröllop. Ni hittar säkert någon annan som vill ställa upp.

  • Englali

    Flamora: Ja det gör vi säkert. Det är dock så att den här killen jobbar med film och är lite av ett proffs. Han gör filmer där han sätter musik till bröllopsfilmer så det blir läckra musikvideor... det var ju DET vi hade sett fram emot Han är en släkting till mig, och vi hade inte bokat honom sådär heller så... tja, det blev som det blev. Nu får det bli en amtaörfilm istället...

    Ja, all heder åt Vigselbutiken tycker jag, känns super att dom går med på att byta ut dom mot en liten kostnad. Ngn stans har det ju liksom blivit fel!

  • Flamora

    Englali: Aha, då förstår jag. Hade ju klart varit kul att ha en proffsig film...

  • a wife to be

    I morgon ska vi träffa prästen Vi har inte ens gått igenom hur vi vill ha det. Vad vill prästen veta, kantorn kommer inte att vara med men vill han ändå veta vilka psalmer och solosånger vi vill ha?? Vi ska träffas i kyrkan, första gången vi kommer att gå in där, shit det börjar kännas verkligt nu.

  • Flamora

    Vår präst ville veta allt som skulle hända, så jag antar det. Särskilt psalmerna så han/hon vet vad han ska sjunga

  • Nienna

    Men va f-n, jag mailade ju också vigselbutiken igår men jag har inte fått nåt svar!!! Nu blir jag faktiskt lite förbannad! Jag är glad för din skull Englali att du får byta dina ringar, men varför har de inte svarat mig???

    Nä, nu ska jag gå och sova, har precis kommit hem från jobbet...

  • Englali

    Nienna: Surt!!! Jag skickade ett mail igår, men det hade dom inte svarat på vid lunch idag och då skickade jag samma mail igen och det fick jag svar på i eftermiddags.
    Så dom ordnar det, eftersom det verkar som att det blivit helt galet fel här.
    Försök o maila dom igen Nienna.

    Nu har vi kollat på vår favorit sommar-serie, Morden i Midsummer... åh galet bra engelska deckare. Och precis lagom långa, utan reklampauser så dom är slut när det är dags för sängen

  • Nienna

    Englali - Ja, har jag inte fått svar i morgon innan jag åker på jobbet skickar jag mailet igen. Det börjar ju dessutom bli lite panik här eftersom det bara är lite mer än en vecka kvar!

    Har inte kunnat somna, först var jag arg och nu är jag mest ledsen, tänk om vi inte får byta ringarna... Dessutom var det nån på jobbet som snott min glass jag hade i frysen, tänk att folk inte kan skilja på mitt och ditt. Nu var det ju "bara" en glass, men ändå, jag hade längtat efter den då jag var ute och jobbade, tänkte äta den då jag kom tillbaka till lokalen ikväll. Kunde heller inte åka och köpa nån ny då macken stänger 20. Ska skriva en arg lapp på jobbet i morgon, orkade inte ikväll.

Svar på tråden Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.