• Pumpkin

    Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    Tufftufftuff tufftufftuff TOOOT TOOOT – Nästa anhalt: Tråd nr. 10!

    Tänk att tiden har gått så fort! Nu är det snart sommar brudar, om ett halvår är vi alla fruar Förvånad Välkommen till vår härliga tråd! Här har en del av oss huserat sedan januari 2006 medans en hel del har hittat hit längs vägen, och alla är lika välkomna. Det är bara att armbåga sig in i gänget Flört De som mest frekvent hänger här just nu är:

    Med bestämt datum:

    080524 Brud 080524
    080620 Alvaerevahome.gamman.se/inahjärtaradam / www.alvaereva.blogspot.com
    080628 Bellanotebridetobe.weddingannouncer.com
    080628 AnneiLundvigifteross.weddingannouncer.com

    080705 Snitte - 5/7 2008rebeccaochmagnus.weddingannouncer.com
    080705 Pumpkinlarsandangelicaswedding.blogspot.com / foreverandever.weddingannouncer.com
    080705 Mitziemoe
    080705 Pärlplattan
    080712 Flamora
    080719 Anja 19 juli 2008anjasbrollops.blogg.se / anjaochdaniel.weddingannouncer.com
    080719 Niennabrollopsplanering.blogspot.com
    080719 Fröken Planera
    080726 Anettan73tobiasoanette.weddingannouncer.com

    080802 sommarbrud 080802steffiochtommy.weddingannouncer.com
    080802 GME76
    080808 Hedebris hedebris.weddingannouncer.com
    080808 Vidalila
    080809 Englaliandreasjohanna.weddingannouncer.com
    080809 KKC
    080816 Annimminnic.weddingannouncer.com

    Med mage istället för datum, men lika välkommen ändå:
    sajber.pillan
    home.gamman.se/pillanochkjelle

    Vi har även våra egna ”hustomtar” – dvs brudar som redan gift sig som hänger här med oss då och då Skrattande

    *Vi uppdaterar inte listan i tråden, det blir så himlans rörigt då*


    Vill också passa på och säga följande:
    Om jag har glömt någon är det inte för att ni inte är välkomna eller att ni på något sätt är mindre värda, det är bara svårt för mig att komma ihåg alla som kommer in i den här tråden och har ni då inte mailat mig så kan det hända att ni inte finns med på listan. Maila mig nästa gång så kommer ni med Flört

    Förra tråden: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m2664811.html

    Dåså, låt planerandet och snackandet fortsätta!

  • Svar på tråden Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.
  • Nienna

    Idag har jag fått en hel del gjort! Varit och köpt grejor till håret så jag kan fixa frissan själv (hårrullar, nålar, läggningsvätska osv), beställt buketten (kommer att gå på 330 samt "lösa" germini till övriga familjen och för dekoration av tårtan, borden osv samt beställt tårtor. Det blir rosa marsipantårtor som jag ska dekorera med germini och sidenband.

    Gick även in till en guldsmed och frågade om de kunde ta ut ringarna, han rekommenderade INTE det, tyckte hellre att jag skulle ta kontakt med stället jag köpt dem och höra om vi fick byta storlek. Har ju gjort det en gång men fick ett så snorkigt svar, blev ledsen över det och tänkte att jag går till en guldsmed istället, men nu sket ju det sig.

    Har skrivit ett långt mail till vigselbutiken.se där jag än en gång förklarat hur det ligger till samt att jag påpekade att jag visste att en annan kund fått byta sin graverade ring till en helt annan modell (hoppas det är ok att jag använder dig som utpressning Anja ). Vi vill ju bara byta storlek och våra är dessutom ograverade så det innebär ju inte en massa arbete för dem. Slutade mailet med att som det ser ut nu står vi utan ringar på vår bröllopsdag eftersom ingen av oss kan ha ringarna vi fick först...

  • Pärlplattan II

    Nienna - Jag hoppas verkligen att ni får byta storlek! Man ska ju (förhoppningvis) ha ringarna hela livet, så det är ju klart man vill att de ska passa! Det är självklart - speciellt självklart är det ju att man vill att de ska passa på bröllopsdagen! Håller alla mina tummar och tår för att det ska gå att lösa för er!!

    Har nu redogjort, så gott jag kunnat, för vår underbara bröllopsfest! Det var helt perfekt och det är svårt att beskriva den där underbara känslan man hade hela dagen (och har fortfarande faktiskt). Ni får jättegärna läsa om det på min blogg: sagoland.webblogg.se

    Nu ska vi åka iväg och lämna gästmadrassen till dess ägare, samt passa på att botanisera på godisfabriken till vår alldeles egna slappar dag/kväll vi ska ha imorgon då toastmaster lämnat oss åt vårt öde. Jag är verkligen helt slut i varenda kroppsdel och oerhört trött. Det märks att man inte är helt som vanligt än och lite otäckt är det att gränsen mellan att må bra och att bli destruktiv fortfarande är väldigt tunn hos mig själv.. Men, nu är det över. Jag skulle absolut inte vilja ha det ogjort - men det är ju en stor grej som tar mycket tid och kraft! Jag önskar verkligen er alla som fortfarande har det framför er en lika härlig dag som vi fick!!

  • Anettan73

    Pumpkin- Ni var jätte fina!!! Så kul att se alla fotona.

    Idag har jag lämnat in min klänning. GHA!!! Provade den med underskjol. Såååå mycket finare. Har lagt in bilder i galleriet. kommer dock snart att ta bort dom ifall Tobbe råkar kolla in här

  • Nienna

    Pärlplattan II skrev 2008-07-07 15:48:56 följande:


    Nienna - Jag hoppas verkligen att ni får byta storlek! Man ska ju (förhoppningvis) ha ringarna hela livet, så det är ju klart man vill att de ska passa! Det är självklart - speciellt självklart är det ju att man vill att de ska passa på bröllopsdagen! Håller alla mina tummar och tår för att det ska gå att lösa för er!! Har nu redogjort, så gott jag kunnat, för vår underbara bröllopsfest! Det var helt perfekt och det är svårt att beskriva den där underbara känslan man hade hela dagen (och har fortfarande faktiskt). Ni får jättegärna läsa om det på min blogg: sagoland.webblogg.seNu ska vi åka iväg och lämna gästmadrassen till dess ägare, samt passa på att botanisera på godisfabriken till vår alldeles egna slappar dag/kväll vi ska ha imorgon då toastmaster lämnat oss åt vårt öde. Jag är verkligen helt slut i varenda kroppsdel och oerhört trött. Det märks att man inte är helt som vanligt än och lite otäckt är det att gränsen mellan att må bra och att bli destruktiv fortfarande är väldigt tunn hos mig själv.. Men, nu är det över. Jag skulle absolut inte vilja ha det ogjort - men det är ju en stor grej som tar mycket tid och kraft! Jag önskar verkligen er alla som fortfarande har det framför er en lika härlig dag som vi fick!!
    Tack! Nu väntar jag med spänning och lite magont på svar...

    Det låter som att ni hade en alldeles underbar dag!
  • Anettan73

    Anja 19 juli 2008 skrev 2008-07-06 22:44:13 följande:


    Hon är min allra närmsta vän. Den allra finaste man kan ha lixom!
    hur har det gått med vännen din??? Har hon hört av sig???
  • GME76   080802

    Kan ngn söva ner mina barn i några veckor så jag hinner med resten av bröllopsplaneringen? Eller finns det ngn pausknapp för annars kommer jag ju sakna dom.

  • a wife to be

    hahaha precis så känner jag oxå ibland. En fröjd när Bompa börjar och man får sitta lite ifred.Har börjat så smått på vårt festprogram, inte det lättaste märker jag nu.

    GME76 080802 skrev 2008-07-07 18:22:49 följande:


    Kan ngn söva ner mina barn i några veckor så jag hinner med resten av bröllopsplaneringen? Eller finns det ngn pausknapp för annars kommer jag ju sakna dom.
  • Anettan73
    Hedebris skrev 2008-07-07 16:22:51 följande:
    pumpkin- jag hittar inte bilderna. var är dem :)
    Du får söka henne på Facebook. Där finns bilderna..
Svar på tråden Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.