Inlägg från: Fröken Planera |Visa alla inlägg
  • Fröken Planera

    Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    Japp, det ligger tdligen ute vid Jägersro.


    Anettan73 skrev 2008-04-17 19:49:47 följande:
    Vart ligger panduro Outlet någonstans i Malmö???
  • Fröken Planera

    Anja, Jag ska ju till Stockholm och jobba med Mr Paulun och Miss Tainton!! Jag ska be Blossom om lite tips om hur jag kommer i den där klänningen innan den 19/7!
    Jag har fått en laptop nu, men den verkar inte funka fullt ut, men jag tar den med mig,så får mina kollgeger hjälpa mig med den. I så fall lär ni få stå ut med mig VARJE kväll nästa vecka!

  • Fröken Planera

    Anettan! Vad tråkigt att Nino fått en så fruktansvärt onödig erfarenhet, tycker jag! När man råkat ut för nåt brott så blir man så misstänksam mot folk!

  • Fröken Planera

    Englali. Det beror på vad mannen respektive kvinnan jobbar med och vad man har för inkomster. Det där med föräldrardagar är inte speciellt krångligt när man får det förklarat för sig. När jag fick barn hade jag eget företag, så jag var inte hemma mer än 3 månader, sen var min sambo hemma resten. Det var inte speciellt fett, men det gick. Skulle vi få fler barn kommer vi dela på föräldrarledigheten igen, men inte så ojämnt som sist. Vi har pratat om att vi ska vara hemma halva tiden var. Det kan vara värt att leva lite snålt om båda kan få den tiden med bebisen, tycker jag.

  • Fröken Planera

    Ja, Englali, man kan dela upp det precis som man vill. Du kan ju vara hemma 2 dagar, medan A är hemma resten, men ni behöver inte ta ut för alla dagarna ni är hemma. Då kan man dryga ut det och vara hemma längre.

    Svårt att förklara så här, jag kanske bara krånglar till det ännu mer..


    Englali skrev 2008-04-17 21:55:19 följande:
    Fröken planera: Ja det är helt klart värt det. Så som A jobbar så kan han inte vara hemma en längre period utan kanske 2 dagar/vecka istället, kan man dela upp det så också?Jag räknade lite lätt inne på FKs sida och sååå himla illa blir det faktiskt inte när jag räknade på min lön och fick vara hemma i nästan 1,5 år. Nej... antar man lär sig under tiden, för en "utomstående" som mig så framstår det hela dock rätt rörigt.
  • Fröken Planera

    Hej!!! Jag är sååååå Lycklig! Jag har varit och köpt mitt drömhalsband, som jag såg hos juveleraren! Jag hade ju redan köpt smycken när jag fick syn på det här. Men nu har jag varit och hämtat hem det!! Det är såååå fint (och alldeles för dyrt för att vara silver) Hittade även ett par öronhängen till som passade. Det kommer bli perfekt till min klänning!
    Dessutom passade jag på att beställa min vigselring! Shit vad nöjd jag är nu!!!

  • Fröken Planera

    Ja, Anja, det var DET halsbandet!!! Visst var det fint?!? JAg var bara tvungen att visa det! (Kan ju fortfarande inte få in bilder i denna 1900-tals dator..)
    Ringen är likadan som min förlovningsring i vitt guld, men 1mm smalare (4mm). Ja just det, Sundelius har naturligtvis beställt hem solvind nu när Anne har köpt sin ring..
    Dessutom så hittade jag mina fejk-isbitar på Panduro idag, så jag måste säga att det varit en bra dag för inköp!!

    Och så ska de lägga in 9st briljanter (0,04) så det blir en halvalians..
    Anja 19 juli 2008 skrev 2008-04-18 18:37:30 följande:


    FrökenPlaneraantar att mms:et jag fick var DET halsbandet... SUPERFINT Jättevackert verkligen! Förstår att du är helnöjd! Vad blev det för ring????
  • Fröken Planera

    Nienna, jag har åxå funderat på stavar, men har inte blivit färdig att köpa några än.. Är det bra träning för ryggfläsket åxå..?=)


    Nienna skrev 2008-04-18 20:07:53 följande:
    Anja 19 juli 2008 skrev 2008-04-18 20:03:08 följande:
    Ja, men inte bra när man bestämt sig för att gå ner i vikt. Fast jag har ju inte börjat än, gick ju med stavar i måndags men höll ju på att få skavsår, så jag beställde ett par skor. Så fort de kommer ska jag gå tre ggr i veckan och då blir det inget mer tacos och hamburgare samma dag!
  • Fröken Planera

    Jo, jag har inget att klaga på, förutom att jag har ett smyckeset för mycket i silverhjärtan.. Men det får jag överleva!
    Detta setet var drygt 3 gånger så dyrt som det förra, men det var 20 gånger snyggare, och då är det väl värt det va???

    Pumpkin - 5 juli 2008 skrev 2008-04-18 20:13:48 följande:


    Fröken Planera: Låter som att du haft en toppen shoppingdag idag! Nienna: Men det är ju sååå gott med hamburgare och tacos Stavgång är riktigt bra, körde rätt mkt med det när vi bodde i Skellefteå. Nu har jag inga stavar...
  • Fröken Planera

    Ja men då så.. Jag tyckte hennes ring var skitfin på bild, så du menar att den är ännu bättre live?? Lyllo henne! Jga har ju inte sett min ring än, men jag hoppas och föreställer mig att den blir bra. Sen tänkte jag fylla på den med stenar när jag har bättre ekonomi, så det blir en helalians.

    Anja 19 juli 2008 skrev 2008-04-18 20:15:51 följande:


    Fröken PlaneraJag LOVAR, jag har sett Annes ring IRL. Solvind kan slänga sig i väggen *asg*Den är ingenting mot hennes ring. Dregglar avundsjukt...
Svar på tråden Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.