• Englali

    Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    Och ja, visst borde Anja dyka upp snart!?!

  • Englali

    Anja 19 juli 2008 skrev 2008-04-12 23:05:04 följande:


    jaaa men tjejer jag ÄR här*asg*min toastmistress babblar m mig (störiga lisa) på msn, hon vill oxå köpa villa där vi satt upp oss i villakö, så vi babblar VILLOR just nu hihi
    Hahaha! Misstänkte du borde hojta till snart!
    Så ni funderar seriöst på att köpa där? Det var inte bara drömmar då? Härligt isf *inte alls avis*
  • Englali

    Nienna: Uh... jag tycker det låter lite läskigt. Kan ju tillägga att jag aldrig använder tampong. Får inte för gynläkare osv. (lång historia som jag inte orkar dra) så jag tampas ju med dessa j-vla bindor jämt. Detta kanske kunde vara ngt? Även om jag tycker tanken är mkt obehaglig, att gå med ngt innuti mig... nej fy! (haha, jag är sååå känslig vad det gäller allt sånt här)

  • Englali

    Tack! Ska läsa lite mer om det så får vi se.
    Inte kul o ha mens på bröllopsdagen. Jag hoppas verkligen jag slipper. Och fortsätter den på samma spår som den är nu så ska den gå att undvika.
    Annars kan man ju alltid hoppas att man inte har ngn mens alls för att det är en liten i magen

  • Englali

    Ahh... shit! Jag läser om den på sidan men blir ju helt yr bara av att läsa om hur man ska sätta in den. Åh, varfös ska jag vara så fånig när det gäller kroppen. Är så barnslig och blir alltid yr och svimfärdig!

  • Englali

    Anja: Ok... nej men hoppas det går att genomföra då och om det inte blir ngn större skillnad i kostnader heller.
    Jag har ju skyhöga förhoppningar om huset vi ska kika på om 1,5 vecka. Vill ha... SKA ha!!!

  • Englali

    Anja: Haha jo jag klarar det vid sex men annars avskyr jag allt sådant.
    Ska berätta ngt sjukt... ni kommer skratta ihjäl er. När jag skulle föra in en tampong en gång så for jag sååå illa av det och blev så yr att jag svimmade, slog huvudet i handfatet och fick en lindrigare hjärnskakning!!! *asg* hur sjukt är inte det?? Men jag KAN bara inte, hela kroppen låser sig och det svartnar för ögonen.
    Så är det med allt med kroppen. Skär jag mig så blir det världens panik o jag tuppar av, ska jag ta ett blodprov så är det superomständigt och tar nästan en halvtimma bara för att jag får sådan panik.
    Jösses... och jag vill ha barn tjejer. Vad säger ni om det, ni som redan har gått igenom det hela vägen...

    Huset ja, jo det är den vita trävillan. Gillar den skarpt, och läget framförallt!
    De 11.800 är det med drift och amorteringar och rubbet eller?

  • Englali

    Nienna: TACK!! Jag hoppas verkligen på det. Jag har annars oroat mig endel för att jag inte ska klara av det för att jag tycker att allt sådant är sååå jobbigt.

  • Englali

    Nienna: ja det är inte kul. Ni vet jag tänker mig hela tiden för om jag kan hamna i sådan situationer... då undviker jag det helt.

    Anja: Jo jag fixade ju att operera mig när jag var på sem. i Thailand och då hade jag inget val. Hela upplevelsen var fruktansvärd och jag vet inte hur mkt jag grät o bråkade när de tog prover o satte dropp o så... men jag var ju tvungen.

    Ni vet jag kan inte ens kolla på Grey´s utan A för jag blundar ju mig igenom halva programmet... så han kan säga när jag kan kolla eller inte. Tror ni han skrattade första gångerna vi kollade på tv eller?

    Ok, ingen amortering... men det har ni inte tänkt till en början kanske?

  • Englali

    Anja 19 juli 2008 skrev 2008-04-12 23:36:07 följande:


    Låter faktiskt som något du hade kunnat jobba bort med KBT (kognitiv beteendeterapi). Mycket effektivt just på såna saker som du lider av... Promise!
    I know... min kära mamma har också sagt att vi borde gör ngt åt det. Kanske skulle ta tag i det helt enkelt.
    Känslan är liksom att ja blir helt svag i hela kroppen, typ handlingsförlamad och som om jag inte känner benen o så mår jag så illa och det börjar snurra. Inte normalt!!
Svar på tråden Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.