Inlägg från: Anja 19 juli 2008 |Visa alla inlägg
  • Anja 19 juli 2008

    Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    skulle tillägga att jag, även om jag ej har tärnor, känner mig jättenöjd m mina toastmistresses. Men i början hände det inte så mkt... för i ärlighetens namn så är det man SJÄLV som har förväntningar och som tycker det är sååå stort och viktigt, för andra ÄR det inte på samma sätt och att börja jättelångt innan är kanske inte lika aktuellt för din tärna, hon kanske kommer igen på slutspurten!!!??

    Mina toastmistresses är underbara och nu på sistone har jag verkligen känt att framför allt den ena av dem (störiga lisa) har varit superengagerad och verkligen verkligen håller på med grejor

    hon är den som kommer att vara mitt största stöd under dagen oavsett vem utav dem som kommer att hålla i planering och dekorationer och vem av dem som kommer att vara med mig, hjälpa m kläder, peppa och fotografera mig under iordningfixandet.

  • Anja 19 juli 2008

    ja jag fattar...

    jag var ju lite besviken i början på min ena toastmistress för hon verkade oxå helt ointresserad. Hon var singel, besviken etc och kunde inte alls glädjas med mig! Hon ville ju inte ens läsa min bröllopsblogg för hon tyckte att sånt var så jä..la tråkigt (att läsa bloggar alltså). Jag fick ju bli riktigt irriterad o säga ifrån att jag TYP KRÄVDE att hon läste den eftersom den i mångt o mycket talar om vad för typ av bröllop jag tänker mig och hur jag känner inför olika saker.

    Nu läser hon den regelbundet o lämnar många kommentarer och sådär men det kändes lagom kul att behöva tvinga henne.

    Nu är hon dock helt annorlunda för nu har hon träffat en man, är jättekär och lycklig Det kan inte vara så att din tärna har svårt att glädjas med dig pga sin egen livssituation?

    bara en tanke...

  • Anja 19 juli 2008

    usch jag har fortfarande inte kollat upp det hrä med florist...

    Men å andra sidan, skulle det krisa sen, att jag inte får tag i nån som har tid, så KAN ja ju ganska lätt fixa min bukett själv m tanke på hur enkel den ska vara

    (det borde ju lätta upp allt bling oxå, att jag har en så otroligt enkel bukett)

  • Anja 19 juli 2008

    Aaah dåså pumpkin

    nu slappnar jag av lite, hihi...

  • Anja 19 juli 2008

    Vad blir det för middag hos er idag...

    Här blir det bandpasta med ädelost/bacon-sås...

    Så gott!

  • Anja 19 juli 2008

    Just nu ligger jag lite lågt m min cb men jag håller vikten... måste känna att jag är supermotiverad och har orken när jag sätter igång. Efter dunderförkylningen vi hade här förra veckan så känner jag mig fortf lite låg och pallar inte riktigt med den matthet som man får av pulvret i början, riktigt än.

    Ska nog sätta igång på måndag, för då ska vi även komma igång ordentligt m träningen Så det passar bra. Ska ju bara börja m mjukträning i början eftersom jag är sååååå otränad, haha, så inget ansträngande.

    Men det känns skönt att jag ändå, trots allt festande i helgen, inte har gått upp nämnvärt mer än ett halvkilo som troligen är vätska endast!

    Det är ju jätteskönt... så det motiverar faktiskt!

  • Anja 19 juli 2008

    nä precis, jag ska bara börja mjukt m styrketräning... ingen förbränningsträning eller så...



    Kommer att ta mina drinkar efter träningen oxå för att tillföra proteinerna efteråt så att musklerna kan byggas upp

  • Anja 19 juli 2008

    Filifjonkan2

    fy va trist... jag hörde att vi skulle ha fått snö igår men som tur var så slapp vi det.

    Just nu är det underbart vårväder utanför dörren... jag sitter här vid datorn o solen strålar in genom fönstret o terassdörren står på glänt o fåglarna kvittrar.

    Hmmm jag borde kanske fixa lite rabatter här ute så jag kan påta lite hehehe

    Vad kan man plantera vid den här tiden, vet ni det sådär på rak arm... skulle såååå gärna vilja ha tulpaner men det är väl för sent? Dom har ju redan blommat över här i andras rabatter.

    Alla vårblommor har lixom redan gjort sitt här!



    Sedan ska vi ju ha dill, persilja, rosmarin, morötter, rädisor och gräslök och timjan i ett litet land...

    när ska jag plantera detta?

  • Anja 19 juli 2008

    Annim

    härligt att planerna är på G igen Är många som haft svackor denna hemska vinter (som var extra hemsk pga den urusla sommaren) hehe så positiv jag låter

    Japp bling bling o starka färger var det... hehe min klänning o mina smycken är bling bling och min bukett är grällt ceriserosa som en riktigt härlig färgklick. Men den är ju väldigt enkel och stilren!

    Vi ska oxå åka öppen amerikanare. jag sa t daniel att jag vägrar åka bil med tak *asg* för jag är övertygad om att jag hade sabbat frisyren när jag sätter mig i bilen (jag är superklumpig i slår allti i skallen när jag ska in i bilar). Är det dåligt väder så får dom fälla upp suffletten när jag REDAN SITTER i bilen

  • Anja 19 juli 2008

    Fick ett mail från buzzador om att testa ett munsköljmedel fniss... tackade ja...

    vad kan vara mer passande än det när man ska gå på CB hehe

Svar på tråden Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.