• Englali

    Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    Ja... det kanske det blir. I så fall blir det Making memories of us, den är så underbar. Hon får väl lyssna in sig lite på den och så får vi se om hon känner att hon klarar o göra det på ett sätt som hon tycker känns bra eller inte.

    Har ni bestämt ngt vad ni ska ha under vigseln eller?

  • Englali

    Ok. Musik är ett så stort intresse här och familjerna är så musikaliska så det liksom bara blev ett av de första ämnena som kom upp. Andreas, hans lillebror, min bror plus min mamma, moster och morbror håller ju alla på MKT med musik så det kommer kretsa ganska mkt kring det. Hahaha, bruden är väl den minst musikaliska! Hon lyssnar mest på tung hiphop

  • Englali

    Ok... ni får fundera vidare.

    Nu ska jag faktiskt lämna dig här. Ska krypa ner i sängen och försöka få lite sömn innan det är dags för jobb i morgon bitti igen. Åh... fy f-n så trist!

    Sov så gott!
    Natti natti!

  • Englali

    Kikar in efter jobbet... lördagar är inge kul o behöva åka iväg. Fy! Fast på själva jobbet, när jag väl är igång så är det bara kul. Folk är så positiva och trevliga när det är helg.

    Vi ska båda ha dessert och bröllopstårta. Verkar vara du och jag Vidalida. Men tårtan blir ju först senare på kvällen. På alla bröllop jag varit har de faktiskt haft både dessert+tårta och det har inte alls blivit knepigt. Det har fungerat toppen och tårtorna har gått åt!

  • Englali

    Nu har jag sovit på soffan i 2 timmar!! Helt galet, tänkte bara lägga mig en liten stund o kika på tv innan jag fortsatte med allt jag skulle göra och så somande jag. A somnade o sov lika länge han också! Shit, snacka om trötta. Men jag ser det som så att somnar man bara sådär, så är det för att kroppen behöver det.

    Här blir det thai-hämtmat. Supergott!

    Sitter o ska planera veckohandlingen för i morgon (vilket lördagsnöje va!?! ) Någon som har några bra tips på rätter att laga till middag när man kommer hem från jobbet? Gärna nyttiga och inte allt för avancerade, plus att de gärna ska gå att ha med som matlåda. Tips tack!

    Måste verkligen ta tag i att beställa tärnklännigen. Jag har inte ens måtten på tärnan ännu och känner att tiden rinner iväg.

  • Englali

    Åh vad ni pratar mat! Jag är sjukt hungrig efter min lilla tupplur!

    Gåvor till gästerna. Vad ska ni ha? Om ni ska ha några?
    Jag vill ha vita o ljusblåa M&Ms med våra namn och datum tryckta.
    Vad kan man annars hitta på?

  • Englali

    Ok, vi har ju redan ivoryfärgade små aska som ska fyllas med ngt, men vad?? Är jag galen som beställer dyra personliga M&Ms?
    Vi har ju också fri bar så det kanske hade räckt som "gåva"

    Onlinepizza... låter helt perfekt ju. Fast iofs där jag bor, är det inte långt till någonting. Här är ju inte spec. stort så allt finns inom nära räckhåll.

  • Englali

    Pumpkin: Tack! Jag behövde bara få det bekräftat, att jag kände rätt liksom Dryga tusenlappen för lite godis... jaja, vi får se. A tyckte det var en rätt kul idé, priset sa han inget om (som vanligt!?!)
    Annars, vad har ni för bra tips på vad man kan fylla dem med?
    Var kan man köpa godis i lite större pack? Typ dragéer av ngt slag.

    Jag har inte bestämt mig för vad jag ska ha från Thairestauragen ännu. Men är sååå sugen nu!

  • Englali

    Pumpkin: Ja jag får väl kolla upp det. (lovar att snart är det ändå en massa M&Ms på väg hem till oss från USA )

  • Englali

    Haha!! Tur att jag har en blivande man som inte svimmar så lätta då Han är van, inte mkt som kan chockera honom längre *asg*

Svar på tråden Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.