Inlägg från: Fröken Planera |Visa alla inlägg
  • Fröken Planera

    Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    ANNE!!! Vad kul att höra att du fick en sååå bra avslutning på denna hemska dag (då bortser jag från vår utflykt på stan, förståss)GRATTIS till din ring! Köpte du den på Ullners, eller?

    Du ska veta at jag tänkt mycket på Lovisa sen jag kom hem från stan. Hoppas verkligen att den hemska killen får en ångestfylld helg!
    Du är ju helt klart nominerad till veckans morsa här inne!!!

    God natt på er, Brudar.

  • Fröken Planera

    Anja, jag är ledsen, men jag är den mest otekniska människa jag känner. Jag har ingen aning om vad som kan hittas och inte.
    Hoppas du hittar det., så jäkla irriterande när allt försvinner.

  • Fröken Planera

    Anne! Tack själv, det var hur mysigt som helst igår. Hur är det med Lovisa?

    När vi beställde våra förlovningsringar betalade vi 10%, när vi sen hämtade dem så fick vi betala resten. Vigselringen är ju inte beställd än, så jag får se hur de gör med den. Men visst låter det märkligt. Men jag tror ju inte att Ullners vill förstöra sitt goda rykte med att blåsa dig på en ring!

  • Fröken Planera

    Anja, hur gick det för Alice när hon låg över hos Daniels bror?

  • Fröken Planera

    Jag är på jakt efter meny-förslag, har ni nåt bra att rekommendera till den stora dagen??? Vi kan omöjligt bestämma oss..

  • Fröken Planera

    Vi har haft en diskussion här hemma om att jag tycker det är för mycket med både dessert och sen kaffe & tårta. Jag blev nedröstad av både min sambo, mina tärnor, Bestman och vår toastmaster..
    Om man ska ha 3-rätters + Kaffe & tårta när fan ska man hinna med festen???

  • Fröken Planera

    mmm.. Jag håller med dig helt! Nu får vi i och för sig tårtan gratis, men känns ju ändå onödigt.

  • Fröken Planera

    Tycker inte du att det blir för mycket??


    Vidalila skrev 2008-04-12 13:40:02 följande:
    Vi ska ha trerätters och sen tårta :)
  • Fröken Planera

    Ja, det tyckte ju jag också, men det gick inte alls hem hos sambon.. Han är rätt rolig att lyssna på när vi planerar. Han har en tydlig uppfattning om hur han vill ha bröllopet, så ibland känns det som att vi har lite ombytta roller. Han är värsta bridezillan på vissa saker, medan jag försöker hålla i pengarna. Igår fick han för sig att vi skulle beställa sådana där toarullar med brudpar på. hahaha jag höll på att skratta ihjäl mig, inte för att det är nåt fel på rullarna, utan för att jag trodde aldrig att en kille skulle tycka att det var en kul nödvändighet.. Ja, han är för söt ibland..

  • Fröken Planera

    Nä, nu ska jag gå ut och gå min runda. Jag tog sovmorgoni morse och sköt därför upp min promenad. Men nu är det dags. Jag tittar in sen igen. Är hemma själv hela dagen!!

Svar på tråden Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.