Inlägg från: Anja 19 juli 2008 |Visa alla inlägg
  • Anja 19 juli 2008

    Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    MrsB

    jag har en sådan sjal, som kom med klänningen i satin-ivory men då måste man lixom hålla upp den, alltså den glider ju ner och sånt. Men en bolero sitter på plats.

  • Anja 19 juli 2008

    Anettan

    om du verkligen menar allvar så lånar jag den gärna!! Men skulle det verkligen kännas ok för dig?

    Vilken strl är det?

  • Anja 19 juli 2008

    Anettan

    den är superfin, men jag undrar sa flundran om den inte blir lite för "mycket" till min glittriga klänning. Jag vill ju ha en sån här som nästan "tonar ner" klänningen lite:

    www.4baby4us.com/popup_image.php

  • Anja 19 juli 2008

    utan att dölja själva glittret där fram... din var av knytmodell va? Vill helst ha en öppen.

    Såg att Millans har halva priset på allt, så jag ska in där imorgon Har en vision om hur fint det skulle vara m en sån där bolero till min klänning... hihi

  • Anja 19 juli 2008

    Pumpkin

    såååååååååååå helt underbar dag ni hade! Blir helt lyrisk när jag läser... du såg att jag kommenterat va

    Alltså nu MÅSTE jag fråga en grej som jag alltid undrat över för jag har ju aldrig varit på ett "traditionellt" bröllop.

    När i själva agendan har man lekarna som tex det där m skorna och att känna på männens vader osv? Vet eller tror att båda dessa lekar kommer vara med på mitt bröllop (men jag tror jag får känna på biceps och då lär jag lätt kunna hitta Daniels armar hoppas jag, ÄÄÄÄÄLSKAR hans svälliga biceps, hehe).

    Men alltså NÄR...??? Efter maten innan brudvals? Eller? Mitt i maten? Mellan rätterna? Senare på kvällen??? Har aldrig fattat det!

  • Anja 19 juli 2008

    Gulle dig... jag LOVAR... jag hojtar om det krisar, hihi... Men jag hoppas såååå att Millans har exakt vad jag tänker mig

  • Anja 19 juli 2008

    Ah jättefin... jag vill verkligen ha en så enkel som möjligt. Men vi har ju så olika typ av klänning så din bolero och denna spetsboleron passar ju jättebra t din klänning som är mer stilren/klassisk än min Till min hade det nog tyvärr bara sett såååå mycket ut. Hmm...

  • Anja 19 juli 2008

    Hon var ok. Hennes hand är i förband och hon har två sår i pannan men annars är hon ok, stackarn. Hon var med mig hos sömmerskan idag

  • Anja 19 juli 2008

    Anettan

    ska kolla millans imorgon, annars ringer jag palm design
    Är ju trevligt att få 50% off

    Flamora

    Vad gulligt av dig att fråga

  • Anja 19 juli 2008

    Nienna

    vigselbutiken svarar inte alltid samma dag, men de svarar ändå ganska snabbt. Ring istället! Är ju mkt effektivare

  • Anja 19 juli 2008

    Usch ja jag vet Nienna... det är skitjobbigt!

    Då svarar de nog under dagen om du skickat ett sånt mail...

  • Anja 19 juli 2008

    Ja men då borde dom svara... Om det inte är så att Mona, hon som brukar svara, är borta idag eller så.

  • Anja 19 juli 2008

    Menar att det är ju inte som dom skiter i det utan det finns säkert en förklaring... VAd är det som hänt m ringarna? Fick ni fel eller har de bara inte kommit? Är det något som ska göras m ringarna förutom gravyr (sånt går ju skitsnabbt). Så de kommer ju hinna om det inte är nåt jättekonstigt ni ska ha

  • Anja 19 juli 2008

    Det ser helt jä..la UNDERBART ut Pumpkin! jag är såååå avis!

    som det ser ut för oss nu så blir det ingen bröllopsresa. Vi får se om vi lyckas ta oss nånstans

    nu ska jag sticka t jobbet...

    hej så länge

  • Anja 19 juli 2008

    furillen

    min sömmerska sa att man kan stryka den på riktigt låg värme, men jag tänker ändå ha något emellan, ett örngott typ.

    Det man oxå kan göra om man vill slippa stryka är att hänga den i ett litet badrum om man har och sätta på duschen, varmt varmt vatten, stäng dörren, så att det blir riktigt ÅNGIGT där inne. Då ska den hänga till sig.

    Man kan oxå lämna in den för en billig peng till en kemtvätt eller sömmerska för ångning. Så sa dom till mig där jag köpte slöjan.

  • Anja 19 juli 2008

    Nienna

    jag beställde ring i helt fel storlek precis som du, men gick och tog in den på ett annat ställe. Blev supermissnöjd och mailade dem om detta när jag beställde min vigselring.

    Eftersom jag då köpte vigselring utav dem samtidigt så fick jag en ny förlovningsring mot en kostnad på 500 kr (det jag undrade var om de kunde fixa till min förlovningsring då den inte alls såg ut som den gjort från början, eftersom guldsmeden jag lämnat den till, fått förminska den från 16,9 till 15,6 = MYCKET) så de gav mig hellre en ny ring för att det inte skulle gå att fixa till den snyggt, då det var en så stor förminskning antar jag?

    de har alltid varit supertrevliga mot mig. Jag har förvisso alltid varit VÄLDIGT ödmjuk i mina mail till dem. Vet inte alls hur du skrivit till dem? Jag menar i mitt fall så var ju allt verklgien MITT fel, vilket jag skrev.

    Jag skrev typ att "allt detta är ju mitt fel och jag anklagar absolut inte er, men om det finns minsta chans att ni kan hjälpa mig med detta så vore jag otroligt tacksam. Självklart betalar jag kostnaderna för material coh arbete osv". Och de har verkligen inte tagit mkt betalt för att jag strulat som jag gjort.

    Sen var det ju vigselringen som jag köpte i januari. inte förrän nu i juni hörde jag av mig igen och sa att jag valt FEL ring och inte "vågat" höra av mig förrän nu för jag känt mig så jobbig o strulig coh att det ÄNNU en gång är MITT fel, men att jag kände att jag måste fråga, för annars kommer jag alltid undra om jag kunde fått min drömring lixom. Och det var inga problem då heller.

    Båda mina ringar hade gravyr. Förlovnignsringen var dessutom förminskad coh omrhodierad och såg itne alls fin ut längre, så jag har haft otrolig tur och blivit jättebra bemött.

    Var det en kvinna som heter Mona som mailade dig?

  • Anja 19 juli 2008

    Anettan

    hann ej till Millans, ska gå dit idag o kolla. Lägger undan om jag hittar nåt för jag har inga pengar överförda till kortet idag

    Ikväll ska jag o barnen till "min" salong. De ska klippa sig. Båda min långhåriga söner...

    Titta bara så fina de är... hihi... (nu är det ännu längre, fniss fniss, deras hår har nog växt ca 4-5 cm sedan dessa foton är tagna) Lovar att dokumentera det hela

    Ivan:

    anjasochungarnas.blogg.se/2008/may/bilder-pa-en-liten-busunge.html

    Emil (om man scrollar ner några foton):

    anjasochungarnas.blogg.se/2008/may/bara-bilder-pa-oss.html

    (detta var i maj, haha)

Svar på tråden Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.