Inlägg från: sommarbrud 080802 |Visa alla inlägg
  • sommarbrud 080802

    Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    God morgon!

    Eldhav : de två i vänstra spalten gillar jag bäst. Men den första gillar jag bäst.

  • sommarbrud 080802

    Vi har fått problem vi med prästen. Vi ville ha samma präst som döpte vår Liam. Men fick nyss reda på genom en lokal kanal här att hon slutar i kyrkan.. Har varit en massa skriver om henne,men ändå. Ska inte kyrkan höra av sig om de innan de går ut? Vi hade ju en annan i åtanke som reserv,men tänk om inte hon kan då... Vi är väldigt besvikna..

  • sommarbrud 080802

    Förstår vad du menar pumpkin!
    I början när Liam kom,var jag såå trött när man ammade mitt i natten.. sov som bara den när jag kunde. Men sedan var han en liten ängel. Vi har haft en för stor tur med honom.. Bara att vänta sig att nr2 blir tvärtom då.. Men *ta i trä* de hoppas vi inte på!!!

  • sommarbrud 080802

    Åhh jag känner mig så duktig. Har fixat iordning vår ballkong idag. Dammsugit,planterat blommor,torkat av bord och stolar + skurat den,dekorerat lite. Känner mig såå nöjd. Var såå skönt när solen låg på. Som tack fixade älsklingen lite glass åt mig och Liam. Sedan satt vi alla tre och invigde ballkongen med glass och fruktcoctail. *mums*

  • sommarbrud 080802

    96dagar är det jvar här. Börjar dessvärre känna mig stressad..

  • sommarbrud 080802

    Åh vad jag saknar att vara gravid. Känslan då de första sparkarna kommer,rörelserna,när magen rör sig sådär roligt.
    Vill vara gravid igen nu.. Men får allt vänta till början av år 2009 tills vi ska börja försöka. Är så mkt annat emellan.. Men blir sååå sugen när man ser alla blivande mammor gå med sina magar.

    Är avis på dig Eldhav som får försöka redan nu.

  • sommarbrud 080802

    Har jag något märke efter sommarn blir de definitivt solarie för min del.

    Mig syndes de inte heller på förens rätt så sent. Min mage var rätt så liten överhuvudtaget,men de var definitivt ingen liten bebbis som kom ut. Men man gick ju och jämnförde med alla andra gravida. Hade annars en helt underbar graviditet. Bara lite illamående i början. De värsta var brösten som blev Stooora och alla denna mjölk som producerades. Brösten var helt klart klara för bebbis låångt innan bebbis skulle komma. Läckte massor. Annars hade den varit mkt bättre om sommaren varit lite kyligare. Svullnade som bara den och ajaj mina fötter. Var -06. Minns ni den sommarn? Rekordvarm sommar..

  • sommarbrud 080802

    Måste bara få skriva av mig lite:

    Känner mig rätt ledsen. Här har vi angerat oss totalt i bröllopet,men framför allt våra inbjudningar. Var mycket pysslande och många sena kvällar..Vi gjorde svarskort för vi tyckte de var en rolig liten grej. Skrev dit vår adress och det enda de behövde göra var att lägga det på lådan. Idag har vi vårt sista svarsdatum,då vi råkade göra felet att lägga de på en lördag.. Men får vi på måndag är det inbga problem,är ju vårt fel. Men nu till saken. Vi skickade ut 40st inbjudningar,vi har fått 13st. svarskort och två svar genom telefon (de är äldre) tillbaka. Tror faktiskt inte att de dymper ner 25st svarskort i brevlådan på måndag. Hur stor är sannolikheten liksom? Känner mig väldigt besviken.. Är de så såvrt att bara lägga de på lådan? Ja menar,hur ofta gifter man sig?

    Tack för att ni lyssnade!

  • sommarbrud 080802

    Är inget konstigt alls.
    De har fått ett kuvert med ett svarskort i där de ska kryssa i om de kommer eller inte. Och osat står där.. Inga krångel alls.
    Ser likadana ut som när man beställer från caligraphen..

    Får väl se hur många de är som dimper ner på måndag. Fick iaf 2st idag.


    Bellanote skrev 2008-05-03 17:27:54 följande:
    Vårt osa gick ju ut i onsdags och de sista svarade i onsdags med. så förstår inte varför folk inte kan svara i tid. sommarbrud kan inte va missförstånd då att det är så många som inte svarat så kanske det är konstigt skrivit så man kanske lätt kan missförstå?
  • sommarbrud 080802

    förstår dig helt och hållet Kärleksvindar..
    Hade osa igår och 23st som inte hört av sig än..

Svar på tråden Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.