Inlägg från: GME76 080802 |Visa alla inlägg
  • GME76   080802

    Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    Vi har sambons firmabil som förmånsbil (en VW Caddy med baksäte så barnen kan åka med)så en Passat Combi som drar 1,0 l milen känns helt överflödigt. Vi samåker 2 dgr i veckan (av 4) så jag kör inte så himla mkt men är ändå beroende av bil.
    Plus att vi inte har ngt lån på passaten så A vill få loss hälften av pengarna till en mc. Han kör upp för mc-kort imorgon vid 8-tiden, plutten. Så nu står jag i valet o kvalet om vi ska köpa en billig halvgammal sak och sen köpa en bättre om 1-2 år eller lägga handpenning på en lite nyare runt 50000:-. Som du skrev, I-landsproblem .
    Men en Polo eller liknande har jag nog tänkt mig. Och du?

  • GME76   080802

    Haha, låter som jag är värsta bilintresserade typen men det är jag NOT.
    Imorrn ska jag köpa tårtverktyg, sen ska jag bli tårtbakare. Blir väl som med alla andra påtänkta hobbies i mitt liv. Hög ambition, not so much action.
    Jag måste också börja leta skor. Hjälp.

  • GME76   080802

    Anja, va kul att se bilderna på BT-tjejer i din blogg . Bor ni i Sthlm allihop?

  • GME76   080802

    Nienna, jag tycker FK är skitsnabba med VAB-pengarna så länge det inte är ngt special med dem. Sist jag vabbade så anmälde jag en dag för sent plus ändrade min årsinkomst. När jag väntar 2 veckor och inget hänt så ringde jag för att kolla att allt var ok och då tog vi det snabbt på telefon och utbetalning 2 dgr senare. Så ringer man slipper man hamna längst ner i högen .
    Vi har haft superknapra månader det här året men äntligen rättar det till sig nu. Blev så jäkla störd på Fortum. Förra året satte dom på dosor på alla elskåpen på husen här för att det skulle bli automatisk avläsning. Vi blev rätt paffa när vi fick en räkning på DUBBELT så mkt som vanligt i mars. Då visade det sig att dosorna inte togs i bruk förrän i år så det hade bara varit uppskattad förbrukning förra året. Satan va less man blir. Skönt att vi får tillbaka ca 20 000:- på skatten. Allt går till bröllopet . Spara vi?? Glöm det...

  • GME76   080802

    Ja det får vi hoppas. Är så himla jobbigt med dåliga tider. Speciellt när det blir fint väder och man vill hitta på en massa kul saker. Och barnen slutar ju inte direkt växa och äta för det

  • GME76   080802

    Välkommen Angelique!

    Inte roligt med öroninflammation inte. Tur att det brukar gå över direkt när dom fått penicillin. Apropå Kåvepenin (som är så vidrigt så det sätter igång kräkreflex på mig bara jag tänker på det) så fick vår dotter det senast hon var sjuk (lunginflammation). Jättekul tänkte vi, det här kommer gå åt skogen. Vi vet ju vad populärt det var tidigare hehe.
    Men hon var jätteduktig och kallade den för mjölkmedicinen och den var jättegod påstod hon. Vi kunde t o m sluta muta med Nonstop efter några dgr. Helt otroligt. Hon måste haft hallisar eller ngt .

  • GME76   080802

    Nu ska jag ut o klippa gräset. Jippi, gratis motion (försöker jag övertala mig). Lillgumman vaknade i morse och var prickig så nu kom vattkopporna till slut. Hon har varit hur pigg o glad som helst men sover framför tv:n nu. Lyxigt värre att lämna lillkillen på dagis och ha ett barn som sover. Händer ju i princip aldrig annars. Plus att jag och tjejen lekt själva också. Kul! Lugn bara, lillkillen är inte på dagis heldag. Riktigt så taskiga är vi inte .

    Ja justdetja, klippa gräset var det. Fokusera nu...

  • GME76   080802

    Hörru Anja, hur går det med badet egentligen. Löste det sig?

Svar på tråden Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.