Inlägg från: Anja 19 juli 2008 |Visa alla inlägg
  • Anja 19 juli 2008

    Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    Pumpkin

    ja visst är sånt retligt...

    Vad kul att konserten var bra... haha hur är det nu att sitta m kunder i telefon o vara halvdöv Ursäkta, vaaaa vad sa du??? hihi

  • Anja 19 juli 2008

    Det var förresten oansvarigt av oss Pumpkin att vi båda var borta igårkväll... du ser vad som händer här inne då. Bara 1,5 fisig sida lixom!!!

    Jag tar på mig ansvaret för du skulle ju faktiskt på konsert, jag borde tänkt på det. Istället var jag på GYMET för första gången och sen hemma hos min väninna Störiga Lisa och åt sallad och drack thé, haha...

    Mycket oansvarigt...

  • Anja 19 juli 2008

    Det tyckte tydligen daniel iallafall för jag kom inte hem förrän vid tolv eller nåt coh då hade Ivan varit vaken och inte kunnat somna om flera ggr så daniel hade ännu inte fått somna. Han ringde och var GANSKA tjurig kan informeras Annars hade jag nog kunnat sitta o umgås och babbla hur länge som helst.

    Undrar hur trött Störiga Lisa är på jobbet idag. Hon följde mig hem (jag är såååå chicken) sedan skulle hon ju tillbaka hem och så vidare... Usch stackarn!

  • Anja 19 juli 2008

    Sådär

    jag sitter nu o kollar smycken på debenhams.com overstockjeweler.com och usabride.com, sååå mkt fint!



    Jag vill ju ha såna där droppformade typ diamantörhängen, med en plopp (diamant) på själva snibben o sen ett päron/droppformat hänge...

    Sedan vill jag ha ett halsband som går ganska högt i halsen, inte m någon pendant eller droppe. Har suttit och verkligen glott på min klänning nu o modellen som bär den. Den passar med ett ganska "kraftigt" inte tunt halsband, som syns, men som går rätt så "tight" kring halsen dock ej choker, men heller inte en v-form på halbandet, utan runt, fattar ni hur jag menar...

    kolla modellen här:

    shop.textalk.se/se/articleimage.php&image=181454&fullwidth=0&fullheight=0

    Någonting sådant fast jag vill inte ha SÅ mkt halsband, alltså inte riktigt sååå mkt som hon har. Lite nättare men ej FÖR mesigt! Det passar heller inte t klänningen tycker jag.

    har hittat ett som jag gillar... ska lägga in i bloggen nu så kan ni väl säga vad ni tycker!

  • Anja 19 juli 2008

    Pumpkin

    jo, jag trodde ju det men de finns ej någonstans. Har sökt alla olika ebays, alla olika butiker som säljer pilgrim, t.om kontaktat pilgrim i danmark. Utgående modell. Slut typ överallt, kommer inte mer.

    Sån tur har jag

  • Anja 19 juli 2008

    Hade dessutom blivit ca. 2000 kr för mina smycken! och det känner jag inte för att betala faktiskt!

  • Anja 19 juli 2008

    Mmm KKC

    jag gillar det skarpt. Det störiga är ju att de ej går att köpa UTAN att köpa setet med halsbandet.

    Sedan kan jag tänka mig att de inte ser lika snygga ut PÅ som de andra. för där är så kort mellanrum mellan ploppen som ska sitta PÅ snibben o själva droppen. Känns som att den oxå kommer att ligga PÅ öronsnibben upptill o kanske "stå ut" därför. jag vet inte... vad tror ni???

    Sedan är dom örhängena de som är störst. De andra är nättare (även om de är stora på bilderna)... Dessa stenar är riktigt stora o tunga, ser ut att vara (bara själva stora stenen) ca 2 cm lång och 1,3 bred eller nåt...

    Fast jag kan ju inte bestämma mig om jag VILL ha stora eller små nätta *asg* Vill ju ej att det ska var för klent men ej heller FÖR mkt!

  • Anja 19 juli 2008

    Typiskt dig pumpkin...

    du valde de DYRASTE *asg* hehe

    Håller nog med dig dock, de är skitsnygga... Fast jag kan ju ej bestämma mig i och med att nr 5 som är på blå bakgrund, kommer MED ett halsband som jag gillar o eventuellt skulle vilja ha.

    Suck... VAd tycker ni om det smyckesetet förresten Vad tror ni om det till min klänning?

    Jag förminskade o roterade bilden så det gick att lägga halsbandet PÅ tjejen som bär min klänning o det såg jättebra ut faktiskt. Hmmm... sååååå svårt det här!

  • Anja 19 juli 2008

    Anne

    vill du fortfarande ha bara som en länk med rhinestones/cubiczirkonas??? Har hittat ett fint!

    Ska jag leta upp det?

Svar på tråden Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.