Inlägg från: Anja 19 juli 2008 |Visa alla inlägg
  • Anja 19 juli 2008

    Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    vad ska ni ha som nytt, gammalt, lånat o blått???

  • Anja 19 juli 2008

    Eftersom jag inte gillar blått så måste jag ha nåt blått som inte syns... tänker typ en liten rosett på strumpebandet? Men inte ens där vill jag har nåt blått egentligen, vill ha rosa, fniss...

    kan man inte bara ha en bit blå tråd i sin handväska eller nåt, fniss. fniss....

  • Anja 19 juli 2008

    Eller sy in en blå tråd på insidan av klänningen eller så?

  • Anja 19 juli 2008

    Nu har jag, desperat som jag är nu när jag hittat SMYCKENA med stort S, mailat pilgrim i danmark, heeelt galet mail, om de här smyckena som jag vill ha *asg*

    De kommer tro jag är helknäpp... har t.om bifogat bilder o förklaringar som är helt uppåt väggarna *asg*

  • Anja 19 juli 2008

    ja men jag börjar nog oxå tugga på allting snart!!!

    Blir ju galen!

  • Anja 19 juli 2008

    Mmm jag har kört nutrilett idag (ska göra slut på dem) och så kör jag kombinerad from i morgon fram till måndag, då kör jag på ren kur och ser om det går denna gången! haha

  • Anja 19 juli 2008

    Snitte

    vill se bilder på klänningarna...

    nu måste jag röja här... förbereda lite middag... pyttipanna o stekt ägg o rödbetor. Spännande värre (så blir det när man har en mamma som äter pulver, hehe).

    Själv ska jag ju iväg o träna så jag kommer inte ens att vara hemma

    Hej så länge... ses senare

  • Anja 19 juli 2008

    Godmorgon

    shit jag väntade mig minst 10-15 sidor att läsa igenom... Jag var ju inte här alls igår e.m/kväll... döm om min förvåning när jag bara missat 1,5 sida!!!

    Jag är rasande arg!

    På vem... jo TELIA, de jä...la otroliga klåparna. detta är andra gången de stängt av vår jä..la telefon utan att vi gjort nåt fel!

    denna gång fick jag en räkning från inkasso (vi har fortf inte fått ordning på posten utan vissa räkningar kommer eftersända och det är så jä..la irriterande) men då HADE jag redan betalt räkningen så jag struntade alltså i denna inkassoräkning.

    kan det vara detta som gör det! TELIA måste väl ändå se att DOM har fått in sina pengar och att det var ett datum INNAN inkassoräkningen kom t mig!!?? Eller?

    Iallfall vi kan ej ringa, här finns i princip ingen mottagning på mobilen så jag laddar ner deras chattprogram t datorn o frågar personen i chatten om hon kan se vad problemet är.

    Ah du har bredbandstelefoni säger hon (mmm precis som att vi valt det SJÄLVA lixom, grrr, vi är ju sååå missnöjda) och så säger hon att -"då kan jag tyvärr inte hjälpa dig, du får ringa vår support på 90 200". MMMmmm hur gör jag DET utan telefon frågar jag!

    Och så får jag en länk där jag kan maila bredbandstelfonisupporten vilket jag har gjort men jag har jour inatt, telefonen MÅSTE var igång. Jag KAN inte förlora mer pengar!

    När jag försöker ringa till telia så GÅR det inte... trots att jag gick å ställde mig på det ställe där vi HAR mottagning. Då säger en röst att DERAS nummer är avstängt. Eeehhh...

    jag verkligen avskyr telia. Vi har aldrig tidigare haft så mkt problem m våra telefoner, datorer etc... Dom suger verlkligen! och vi är BUNDNA till dem.

    Fy f..n vad jag blir arg när jag tänker på det!

  • Anja 19 juli 2008

    nä just när såna där smågrejor som är "nödvändiga" i hushållet inte funkar, och det händer upprepade gånger och man blir bollad fram och tillbaka (vilket vi blivit hela tiden) så blir man till slut VÄLDIGT irriterad.

    Inte kul...

    Men vad händer hos er idag

  • Anja 19 juli 2008

    Här händer inte sååå mkt!

    hade tänkt ta tag i hemmet lite! Har köpt lite frön, ska göra ett miniträdgårdsland i vår lilla pytteträdgård Ska ha lite ruccola, sallad, dill, persilja, gräslök, timjan och rosmarin, så jag ska fixa det nu tänkte jag... utom rosmarinen, där köper jag en färdig liten "buske"

    Vilka blommor rekommenderar ni mig att ha i krukor på terassen. Jag har ABSOLUT INTE gröna fingrar, t.om garderobsväxter dör hos mig. Orkidéer ska vi inte TALA om. Det går bara inte!

    Dem har man ju förvisso inte ute... haha

    Pelargonior eller hur det stavas... såna vill jag ha, det brkar faktiskt gå bra. Men mer... såna som typ sköter sig själva, inte kräver för mkt, men ser vackra ut MEN SOM HELST INTE drar till sig getingar och bin!

    Några tips från en kunnig

Svar på tråden Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.