Inlägg från: Anja 19 juli 2008 |Visa alla inlägg
  • Anja 19 juli 2008

    Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    natti natti nienna

  • Anja 19 juli 2008

    ja så blev man självklart utkastad igen... prick kl.00.15

    SOM VANLIGT... är jä..ligt trött på det. Blir rasande arg. ska det aldrig fixas!!!???

  • Anja 19 juli 2008

    Godmorgon

    Anne, jaaaa vadårå Jag ÄLSKAR D.Y. (är verkligen inte så att jag ett countryfreak eller gillar all country, det smöriga motsvarar ju nästan svenskt dansband *urk och ryyys* ) men lite rockigare country är sååå bra och ofta så jä..la bra texter!

    jag faller för texter... Har nästan aldrig kunnat med någon svensk låt så jättemkt!

    Förutom Tekla då

    Sedan älskade jag faktiskt nordman när de kom... skiva ett och två. Älskar dem fortf. Och självklart Wilmer X och sen är ju Eddie Meduza cool men i övrigt är svensk musik lite nollställt för mig Visst är jag hemsk, hehe...

  • Anja 19 juli 2008

    Englali

    jag röstar oxå på krona... Hur var det nu! Hade du foto på den eller?

    Kan du inte fixa det annars, så vi får se den. Jag har glömt! Var den i guld eller silver?

    nyfiken... Jag gillar de där kronorna som är lixom gjorda i spunna silvertrådar (de moderna varianterna) med invävda pärlor typ... såååå fina Skulle passa sååå bra i sånt där stort, lockigt, lite vilt hår! Lite älvlikt.

  • Anja 19 juli 2008

    Men hallåååå

    är det INGEN här!!??

    Nienna, trist med sjuka barn men förstår att det var skönt att slippa bege sig ut

    Här försov vi oss så det blev lite kaotiskt i morse och cykeltur i fullt fläng till skolan... Emil kom i tid, skönt!

    Förklarade faktiskt på dagis ang Alices märken på armen, för alltså ungen sliter ju av sig kläderna så fort hon kommer in genom dörren där. Suck... Hoppas dom fattade att jag verkligen inte menade att sätta NAGLARNA i ungen, haha... De verkade inte så "oroade" över det dock... Hon HAR ju sån där superljus, supertunn hud, det vet nog dom oxå m tanke på att hon väldigt lätt får märken och sår om hon tex blir riven.

    jaja...

    vAd ska ni hitta på idag.

    Jag ska ju gå o träna FÖR FÖRSTA GÅNGEN med min toastmistress, men det vidriga är att jag ju har sååååå ont i magen, ränner på dass + har huvudvärk. Tror att denna veckas dåliga ätande (gräddmat och efterätt VARJE dag) + att jag sov typ NOLL inatt har gjort sitt.

    kanske vi bara anmäler oss på gymet idag och går på stan o fixar träningskläder istället (jag har inte ens ett par mjukisbyxor som man kan visa sig ute i, haha) och sedan tränar imorgon istället.

    Ska lägga upp det som förslag för min toastmistress. Blir det bättre så tänker jag dock träna för nu jä..lar vill jag komma igång! Längtar sååååå

  • Anja 19 juli 2008

    De där kronorna jag menar är ju suuuperlätta väger typ inget

    snitte

    jag hade blivit vansinnig över det är m byggnadsställningarna. Fattar inte att dom inte tyckte det var något problem för de som gifter sig.

    På ett sätt hade det dock kunnat bli en cool grej. fattar du hur jag menar... tänker lite på såna där saker som blir trender, typ att fota sig i brudklänningen på lite "sjabbiga ställen" som bakgator m graffitti på väggarna, att trasha klänningen genom att ligga i strandkanten och sanda ner sig, att lixom ta foton som är i KONTRAST till allt det vackra.

    Du tror inte att ni hade kunnat prata m fotografen o lixom, få honom att göra nåt coolt av det istället! Det hade jag faktiskt kunnat gilla skarpt (har lite svårt för dom här traditionella fotona faktiskt)...



    Gör nåt häftigt av det

  • Anja 19 juli 2008

    Hmmm... fniss ska kolla runt...

    vad för STUK vill du ha? Silver, guld, pärlor, rhinestones, sirligt, keltiskt, eller sådär traditionellt o lite drottninglikt ??

    Ska den vara hög eller låg, mer åt diademhållet eller hur vill du ha det

  • Anja 19 juli 2008

    oki ska kolla runt...

    men shiiiit så underbart!!!

    stort grattis... slappna av nu kvinna, fniss... nu kan du sova inatt utan att bråka m folk iallfall

Svar på tråden Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.