Inlägg från: Fröken Planera |Visa alla inlägg
  • Fröken Planera

    Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    Ja, Anettan såna buketter är jättefina, har själv funderat på en sån, men med bara vita rosor och lite grönt..

    Vad fan är rawsat????

  • Fröken Planera

    Anja, tack för en trevlig kväll..
    Men ärligt talat vad håller Daniel på med??? Även om jag inte hade uppskattat om Sonny gjort sig rolig på min bekostnad i en blogg, så tycker jag nog att man tar det med sin partner istället för att göra bort sig på nätet..
    Varför gör han så??? Han får nog försöka tygla sitt humör för sin egen skull. =)

  • Fröken Planera

    Anja, jag måste säga att även om jag tycker att Daniel beter sig väldigt omoget emellanåt, så tycker jag även att ni verkar ha ett sånt störtskönt förhållande..=) Han har stora problem med att tygla sitt humör, medan du gör en massa saker som du egentligen vet kommer att reta upp honom.. hahaha. Jag kan ha fel, men jag tror att det ligger en del i det..=)

  • Fröken Planera

    Anja, Kevin var såååå nyfiken på Emil när jag kom hem ikväll. När jag berättade att Emil höll på med Pokemon, så fick jag tusen frågor. Jag sa att Emil hade 21 pokemon-kort med sig. Då undrade kevin om han fick ge en del av sina pokemon kort till Emil. Tror du att han vill ha dem?

  • Fröken Planera

    God morgon på er!
    Nej anja, det blev ingen morgonpromenad imorse. Jag var helt slut när klockan ringde, så jag flyttade fram väckningen 1 timme. Sen var det bestraffningsdags.. Cykla till jobbet.. Det är ju en dryg mil från Fäladen till Lomma. Ni kan tro att jag är mör i benen nu. (Och om mågra timmar ska man trampa hem igen)

  • Fröken Planera

    Anja! Jag måste bara tillägga att Emil var såååå söt, han gav verkligen ett charmigt intryck. Även om barnen kan bete sig som utomjordingar när de är hemma, så är det skönt att veta att de faktiskt vet hur man uppför sig bland folk..=) Eller hur??

  • Fröken Planera
    Kärleksvindar skrev 2008-05-08 08:28:58 följande:
    godmorgon idag är det väldigt fint väder så jag får nog ta och gå ut idag.Jag är ju ledig.hmm tror nog jag gör så
    Det där lät underbart.. Själv så sitter jag på kontoret och planerar denna veckan.. Känns inte speciellt kul när det är strålande sol ute..
  • Fröken Planera

    Jag köpte en ny parfym häromdagen. Den är super-fräsch. Armani Diamond. Rekommenderas varmt..


    Pumpkin skrev 2008-05-08 09:05:06 följande:
    Annim: Här ska det jobbas som vanligt Anettan: Åh, jag måste också hitta en ny parfym! Vet dock inte hur jag ska kunna toppa den jag har nu, jag ääälskar den.
  • Fröken Planera

    Vilka fina smycken, Anettan! Och så sööööta små skor. =)

  • Fröken Planera

    Nu har jag bokat tid för en helrenovering av fötterna. Tyvärr så var det svårt att få en tid med en gång, eftersom jag ska iväg och jobba i 2 veckor igen.. Men den 19/5 då jäklar!!! Så fina fötter jag kommer få.
    Anja, jag bokade på Lofoten, som du tipsade om, men de ligger ju på nygatan eller finns de på Grönegatan åxå???

Svar på tråden Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.