• Flamora

    Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    Alva: Ni var jättefina. Gillar din klänning

    Ja, TUR att det är semester nu. Fattar inte hur man skulle hunnit annars. Tur oxå att vi e lediga ett tag efter, för man lär verkligen behöva slappna av!

  • Flamora

    Hihi, Pumpkin, du e verkligen tjatig med din bordsplacering idag

    Idag var vi i kyrkan och träffade kantorn. Känns verkligen nära nu när man satt där och lyssnade på Mendelsohnn. Börjar bli riktigt nervös nu. 80 pers i kyrkan som tittar på oss!! Undrar nästan varför vi inte bara åkte iväg till Karibien och gifte oss... Men det ska bli jättekul!

  • Flamora

    Haha!
    Vad skulle det vara om det inte va "låtar"??? Fattar inte riktigt... Vad sjunger man annars?


    Nienna skrev 2008-06-25 23:03:26 följande:
    Jag hoppas verkligen att det inte är din M2BS FRU som skulle sjunga på bröllopet, om du inte pratar om dig själv på ett konstigt sätt.
  • Flamora

    furillen: Hrm... Låter inte klokt Hoppas det löser sig ändå!

  • Flamora

    Ja, det e nog smart. Men man blir ju nojjig nu när det snart e dags. Man vill ju att allt ska vara färdigt och planerat! Typiskt att folk ska klydda till det.

  • Flamora

    Haha, jag man e lite snurrig just nu. Ja, man får väl ta och lägga sig. En dag imorgon med!

    Natti, natti!

  • Flamora

    Anettan: Fin servettvikning. Kom på när du skrev att förrätten ska stå på tallriken att vi inte kan ha den ståendes på tallriken som vi tänkt. Ska ju ha sevetterna som rullar, men namnskylt bunden om. Den ska ju ligga på tallriken så klart! Får tänka om...

    20080614: Ni var jättefina! Ser härligt ut.

    Vi har precis varit och pratat med prästen. Vi fasade för mötet då vi varit tvungna att byta präst eftersom hon vi skulle ha har blivit sjuk. Hade hört rykten om att denna prästen skule vara riktigt dålig, men vi blev glatt överraskade. Han var jättegullig och lät oss bestämma hur vi ville ha det och så. Kanske var han smått förvirrad, men sånt kan ju lätta upp stämningen Så nu behöver man inte vara nervös för det.

  • Flamora

    Anja: Jag var oxå lite orolig för att prästen skulle fråga om vår tro, men det gjorde han inte. Han frågade hur länge vi hade känt varandra, hur vi träffades, om vi är lika/olika och hur man fördjupar sitt förhållande (hrm, nollställd på senaste frågan, men K kunde iaf svara bra )

  • Flamora

    Jag som var på IKEA i tisdags... Men jag har inte jättelångt dit, så om det inte är någon annan som ska dit, kan jag säkert fixa det till dig. Antar att du har en bit till närmsta IKEA...

  • Flamora

    Ja, det fixar jag. Vi kan ju höra om nån annan ändå ska dit, annars tar jag en tur dit. Har ju faktiskt bara 1-2 mil till IKEA i Malmö

Svar på tråden Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.