• AnneiLund

    Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    Det är till en tjej och en kille som Anders känner, hon ska ocksp gifta sig...men vi känner inte varandra såååå bra att vi är med på varandras A-lista (ha ha ha...ja jag har faktiskt en A och en B lista). De gifter sig den 1 aug. Men nu bjöd vi dom, utan tanke på att de ska bjuda oss....vi gillar dom helt enkelt...hoppas att dom tar det bra!

  • AnneiLund

    Usch...kommer det kännas i kassan då?
    Fan vad trist!!!!!


    Nienna skrev 2008-04-15 13:37:14 följande:
    Här har vi ätit bullar och druckit mjölk, tur att jag inte bantar. De ringde från jobbet (landstinget) nyss och jag fick 8 arbetspass i maj, kunde fått fler men sonen fyller år en helg och sen ska vi på 40-årskalas en helg. Dessutom är det ju bara planerade ledigheter, det lär ju tillkomma sjukvikariat. Sen har jag anmält mig till resurspoolen i kommunen och där kan det nog bli en hel del pass också. Man kommer nog inte vara utan jobb många dagar, synd bara att man inte kan få nån tjänst...
  • AnneiLund

    Sjukt störigt!!!

    Kan inte nattjouren ringa din mobil då???
    Anja 19 juli 2008 skrev 2008-04-15 13:38:39 följande:


    Gaaahhhhdet var en löjlig jä..la räkning på 195 kr som löpte ut den 29 feb som jag är övertygad om att jag ens aldrig SETT... Har f..n inte ens fått en påminnelse, det var "original" räkningen som gick ut den 29 feb...Då stänger dom bara av! Jä..la posten, jä..la eftersändning, jä..la telia, ingenting fungerar. Vi får ingen telefon förrän om FEM arbetsdagar mot en jä..la ÖPPNINGSAVGIFT på 160 kr.det är så sjukt fräckt. Jag har nattjour två dagar denna veckan och MÅSTE vara tillgänglig!För att de ska förtursöppna mitt abbonnemang måste jag betala 320 kr. Jag blir f..n vansinnig. Tycker det är så jä..la dåligt att inte skicka ut ens EN påminnelse. Dom gör tydligen inte det!
  • AnneiLund

    Men mellan vilka klockslag kan dom ringa dig......går inte med ngn granne då? Eller att du ringer själv och kollar med jämna mellanrum????

  • AnneiLund

    Usch...förstå att det måste kännas jävligt jobbigt rent ekonomiskt just nu

  • AnneiLund

    Usch vad det lät dyyyyrt!!! Ryyyys


    Nienna skrev 2008-04-15 13:47:44 följande:
    Anja 19 juli 2008 skrev 2008-04-15 13:42:04 följande:
    El på 1000:-, hur lång period gäller det för? Vi får en räkning på ca 4000:- varannan månad, blir tokig! Vi som bytt till jordvärme från direktverkande el för att få ner elkostnaden...
  • AnneiLund

    Anja: Då fattarjag....ja det skulle kanske inte vara så populärt att be dom ringa in till grannen!!
    Men då är det ju bättre at be dom öppna din telefon och så kan du ta de där passen som ger bättre betalt! Eller?

  • AnneiLund

    Ja och när man har en sådan NY mätare så¨ska det ju bli billigare!!!! Säger dom iallfall!!


    Nienna skrev 2008-04-15 13:51:23 följande:
    Ja, vi tycker det vi också! Vi har fått högre elräkningar sen vi bytte, men så har det ju varit vinter också, vi flyttade in i juli och de första månaderna körde vi knappt nån värme. Vi ska ta och kolla upp det, men nu har vi ju sån där elmätare som de kan läsa av direkt så det ska ju vara den reella förbrukningen, inte beräknad som det var förut.
  • AnneiLund

    I dag har jag putsat alla fönster!!
    Gud vad löjligt stolt man blir!!!!!
    GFör det är ju bara såååå jäkla trist!!!

    Nu måste jag byta i kattlådan...uuuurk

  • AnneiLund

    Men det är inte så bråttom att få iväg korten när
    man skickat save the date....
    Jo vi har ju bara 92 bäddar....så det är viktigt att folk tackar ja/nej i godtid så att vi kan bjuda andra. För de vi inte har bjudit är egentligen inte folk som vi inte tycker om eller så...vi hade platsbrist så då fick det gå ut till de allra närmaste. Men säger nu folk nej så hinner andra få inbjudningar i god tid....Men dessa gör jag inte i pappersformat...vi mailar...orkar inte sitta och göra allt för hand igen, tog sån lång tid innan......Fan man borde be och få tillbaks korten av de som säger nej... ha ha ha
    Pärlplattan II skrev 2008-04-15 14:08:11 följande:


    Nu är en annan tillbaka - gissa om det började skina sol när jag kom in... OSA - hm.. Vi har ju inte ens fått iväg inbjudningarna vi (men, som sagt, de har ju fått ett savethedate), men osa blir 1 juni. Så de får inbjudningarna ungefär en månad och lite till på sig. Har hört (kanske för att jag vill ha hört det) att det är bra att inte ha föööööööööööör lång tid innan osa heller. Jag vet ju hur jag själv är, så jag hoppas på att alla kommer i tid, även om jag vet redan nu ett antal.Räkningar vill jag inte ens tänka på. Uäck.
Svar på tråden Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.