• Anettan73

    Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    Någon av dessa vill jag nog ha

    www.akta.se/o.o.i.s/57 Limefärgade

    www.akta.se/o.o.i.s/58 limefärgen

    Tror det blir det översta. Jag har en rejäl jätte bra vagn redan. Men behöver en smidigare när vi e på Handbollsmatcher...

  • Anettan73
    Nienna skrev 2008-04-09 22:55:12 följande:
    Anmäler mig! Har nyss kommit hem från jobbet, blev inringd på en kvällstur. I morgon ska jag iväg till skolan på fm och sen jobba kväll.Idag gick mina Tradera-auktioner ut, hade satt ut den underbara brun/rosa klänningen för 650:-, två tjejer slogs om den och till slut gick den för 1250!!!
    Gött!!!
  • Anettan73

    Pärlplattan II skrev 2008-04-10 09:09:40 följande:


    Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej!!!Nu har jag kommit hem! Änteligen... Kan förhoppningsvis snart få iväg inbjudningarna också. De bör ju fatta eftersom de redan vet NÄR. Om de inte kommer så får det väl vara så... Pumpkin - Gör det, kör hårt! Förnyelse är ALLTID bra!
    Hej på dig...

    Skönt att va hemma... Hoppas att du mår bättre...
  • Anettan73

    Pärlplattan II skrev 2008-04-10 09:26:24 följande:


    Anettan och Pumpkin - Stooooor skillnad. Även om man är fysiskt trött, och mentalt också, så tänker jag iaf inte kolsvarta tankar hela dagarna. Det är skönt. Fast det bästa är ju såklart att jag kan hänga här i tråden igen...
    Skönt att höra...
  • Anettan73

    Ja då ska jag snart stänga ner... vill ut o köpa vagn!!!

    Men jag ska ringa och höra om den är billigara än på babyland... Närmre med Lund o Malmö centrum än svågertorp...

  • Anettan73

    Så ja.. Rögle upp och Malmö fick stanna nera... Tur att att skåne läg kom upp i varje fall

  • Anettan73
    Bellanote skrev 2008-04-10 21:44:54 följande:
    Hi hi här sitter en från Jkpg och hejar så klart på HV... men suck de förlorade de två första matcherna men de tar igen det..
    Nej inte Hv...

    Fast våra Färjestad e ju redan ute
  • Anettan73

    Anja 19 juli 2008 skrev 2008-04-10 23:09:03 följande:


    Fick förresten mail idag från stället med väst-mönstret! De skickade det idag Ååååhhh vill få tag i tyyyyg ju, fniss...hittade faktiskt ett jättefint på ebay, tror jag ska slå till på det. Ska länka er, vänta lite Är bara lite nojjig över själva framsidans jacauard-tyg och sedan satintyget man ska ha i ryggen. Vågar inte beställa båda i grå/silver av rädsla att få fel nyans. Men visst kan man göra fodret och ryggen i tex vitt, ivory eller svart! Skulle väl t.om vara nästan snyggare tycker jag!
    Hsr jag rätt för mig så har Tobbes silvriga Svart i ryggen...
  • Anettan73

    Idag e den en späckad dag. Nu e alla krya igen. Barnen är egentligen lediga men då man har en snäll dagmamma så ska jag lämna dom där 3 timmar idag så att jag kan städa bilen ordentligt!!!

    Sen bär det ner till Höllviken då enbutik hade ringt till en av tärnorna och berättat att hon hade fått in fina limegröna klänningar perfekta till tärnklänning sade hon. Efter det ska jag möta Tobbe på burlöv för att han ska ta över barnen och jag hoppar in o jobbar för en av tjejorna.

    Imorrn ska vi tärnor till frissan och göra provuppsättningar...

    Hoppas nu bara klänningarna är fina!!!

Svar på tråden Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.