• EnaOline

    Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    hej hej!
    Får jag vara med? vi har dock inte bestämt datum än, vi väntar på svar från kyrkan! :) Det kommer att bli i juli i a f!

  • EnaOline

    Anja:
    hrmm.. Vi är ett par på 28 o 27 år gamla. Vi träffades på spraydate av alla ställen och det sa bara klick, ett år senare förlovade vi oss och flyttade ihop, och nu planerar bröllop och sen hoppas vi på en liten knodd längre fram :O) Vi bor i Norge, trivs som fisken i vattnet. Vi ska gifta oss någon gång i juli. Vi hade från början tänkt dra utomlands o gifta oss, men det vart alltför krångligt, så det blir här i Norge, i en fantastiskt vacker kyrka från år 1100 :) Vi ska ha ett litet överraskningsbröllop, för de allra närmsta, så vi blir allt som allt 9 personer, men det kan också bli 11, beror på om de kan osv. Maten ska jag laga, tårta ska köpas in, ringar håller på å kollas upp, kostym ska kollas upp nu i helgen... osv osv..

    tre tärnor, två mashalkar (kanske 3)

    det planeras för fullt! Klänningen är inköpt från Kina och inte så mycket mer, de har just börjat sy ihop den :) Så det är mycket som återstår! Jag har dock redan hunnit bli en bridezilla känns det som, haha... läs min tråd så kommer ni lägga märke till hur mycket som rör sig i mitt och sambons huvud! hihi

    brollopstorget.se/Forum-1-7/m2872923.html

  • EnaOline

    Jo det blev tio dollar, jag hade verkligen flyt där! :)
    Vi försöker ha ett ganska litet och intimt bröllop, men ändå annorlunda, därav överraskningsbröllop osv..

    Tack för det fina välkomnandet! ;)

  • EnaOline

    Han är också svensk, vi fick jobb här och valde att flytta, o för att slippa svärmor, hemskt att bo nära en svärmor som är väldigt speciell tro mig!

    Angående sightseeingen: Vi hade tänkt göra en karta, hans föräldrar är väldigt intresserade av museer, kyrkor, eller historiska platser, så de ska besöka ett antal platser, säg två platser och tredje och sista platsen blir kyrkan, å de ska hinna ta sig dit inom en viss tid, de ska få ringa oss, enbart när de är på väg mot plats tre (kyrkan) då ska tärnorna möta dem (eller prästen?) med inbjudningskort till vårt bröllop, eller spå står vi där å väntar på dem? har inte bestämt än hur vi ska göra..

  • EnaOline

    Hur går det för er, ni har säkerligen hunnit betydligt mycket längre än mig..? hehe :)

  • EnaOline

    Anja 19 du verkar ha det fullt upp med andra ord! :) vad är det som är en utgående modell på pilgrim, jag kan kika om det finns här i Norge om du vill?

  • EnaOline

    KKC tack! ja om man har en vettig svärmor då kan det vara trevligt, men min är ett kontrollfreak och avskyr att jag har snott hennes son från henne, hon skulle helst vilja veta precis allt, vad vi har för planer, hur ekonomin ser ut, hon ville till o bestämma vart vi skulle flytta, antingen england, för det är kulturellt att bo där eller sthlm, vi ska aldrig köpa hus enligt henne, utan istället köpa lägenhet, och vänta med barn tills vi är 40.. haha och giftermål, tja det ska nog helst inte ske, därav överraskningsbröllop, för då kan han inte lägga sig i något, eller försöka förstöra, hon kommer bli så ställd och låtsas vara så glad, o sen ringa sambon tre dagar senare så länge kan hon hålla sig och vara flyförbannad.. hehe... Så det är FANTASTISKT att bo långt långt bort ifrån henne, för då har hon noll koll.. :)

    jag är lite orolig över att hon ska förstöra vår dag.. :(

  • EnaOline

    Som tur är så har sambon blivit mycket duktigare på att hantera henne, det var inte kul i början av vår relation, jag hade aldrig stått ut om han inte hade lärt sig säga ifrån hennes på skarpen, att flytta hit var faktiskt hans idè, han vill egentligen inte bjuda henne alls, men det tycker jag är lite elakt faktiskt, jag tror att hon vill uppleva sin sons bröllop, jag tror det kommer gå bra så länge hon inte får veta i förväg och hinner planera och komma på spydiga kommentarer!

    Usch nog snackat om henne!

    KKC hur går det med bröllopsplanerna?

Svar på tråden Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.