Inlägg från: Myran 0802 |Visa alla inlägg
  • Myran 0802

    Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    Hallå i rutan.

    Först vill jag passa på att gratulera alla som har gift sig under tiden jag inte har varit här. Ett STORT grattis och hoppas ni har haft en underbar bröllopsdag.

    Ser att några gifter sig nu i helgen, åh vad avis jag blir.

    Hur är det med alla? Hur går det med planeringen/slutet på planeringen?

    Dem som har varit här i tråden och inte känner igen mig så var det jag som var Madeleene. Jag var väldigt aktiv i någon tråd tillbaka, men vi la planeringen på hyllan då vi väntade barn och nu har vi fått barn. Så nu planeras det för fullt.

  • Myran 0802

    Pumpkin: Tack. Bebisen mår bara bra, han blir 17 veckor idag. Tiden går fort nästan lite för fort. Sist vi vägde honom låg han på 5940g och var då 14 veckor. Hur känner du dig nu så här dagarna före bröllopet?

  • Myran 0802

    20080614: Ja det ska bli spännande men så roligt. Ja det är annonserat, vi började planera bröllopet för snart 2 år sedan så alla visste om det. Vi hade tänkt barn efter bröllopet men så blev det inte men så välkommet.

  • Myran 0802

    Anja: Tusen tack, ja det är så mysigt. Den 2 augusti slår vi till vi tänkte ju 8e innan men fick byta datum.

  • Myran 0802

    Har alla bestämt hur brudbuketten ska se ut? En av mina tre bästa vänner är florist så jag har gett henne färgerna och sedan sätter hon ihop något fint.

  • Myran 0802

    pumpkin: det är sant. ska ni tillbringa fredagen tillsammans lr sover ni på varsit håll?

  • Myran 0802

    Åh herregud vad det surras, om man ska läsa igenom alla sidor så har man lika många till att läsa.

    Har ni kommit nå längre då i planeringen/sluttampen?

    Det där med bordplaceringen får vi ta och fundera på en stund till. Vi har ingen aning om hur vi ska placera gästerna då det finns 2 farmor/2 farfar/2 mormor/2 morfar.

    Är det bara vi som inte har beställt tårta ännu? dock ska vi inte ha bröllopstårta med ordet bröllop framför när vi ska vara i stugan så vi får inte plats med något tårtställning och såna saker, men tårta ska vi ha. Är det några fler som bara har beställt tårta lr har alla beställt bröllopstårta?

  • Myran 0802

    Det skrivs och skrivs man hinner inte riktigt med speciellt när sonen somnat och man sätter sig här en stund och precis när man ska börja skriva så vaknar han. Tror inte att han vill att sin mamma sitter på BT och pratar.

    Nu börjar det närma sig för er som gifter er i helgen. STORT grattis i förskott, jag hinner nog inte skriva något mer förre helgen misstänker jag.

    Nu har vi löst tårtan, det blir en bröllopstårta som blir billigare än att köpa vanlig tårta. Den 29 juli får vi två prover, 30 juli bestämmer vi smak och dekoration och den 2 augusti gifter vi oss. Nu försvann ALL min stress.

    Hur går det för er? Några glada besked idag?

  • Myran 0802

    Filifjonkan2: Låter som att allt är under kontroll. Visst är det på lördag som är er dag?

    Det var någon som hade en sida om bakelser för någon dag sedan. Är det någon som har den länken kvar? Jag har tittat bakåt men jag hittar den inte. Tänkte göra såna som fika på dopet.

  • Myran 0802

    Pumpkin: Gud så fina ni var alltså. Åh jag sitter och tittar. Alltså klänningen, håret ja allt... GRATTIS!!!!

Svar på tråden Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.