• 20080614

    Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    Ojoj, här händer det grejer, ny tråd och allt. Tur jag åtminstonde hinner kika in och läsa de senaste medelandena ibland så jag iaf hänger med på trådbyten tills mer tid för datorn infinner sig..

  • 20080614

    Till en helt värdslig och alldeles banal fråga mitt i allt det sorgsna. Är det någon som vet hur lång tid det tar att beställa en klänning från kina?

  • 20080614

    KKC: Helt fantastiska inbjudningar! Åh, så himla snygga!! Och ringarna.. riktigt riktigt snygga de också!

  • 20080614

    Oj! Det var riktigt bra ju! Trodde faktiskt inte den var så dyr.. Håller på och letar efter en klänning att ha när vi dansar. Tänkte först jag kunde beställa från Kina, men har insett att det är nog lite kort med tid, bara 58 dagar kvar nu!

  • 20080614

    Nienna: hur lång tid tog det för dina klänningar från gojane att komma?

  • 20080614

    Godmorgon!
    Anja: Jag måste nog hålla med Daniel om att jag tyckte det var snyggare med ett kors än kyrkan, dock håller jag samtidigt med dig om vilka vibbar det ger, tänker också konfirmation eller begravning. Kanske kan vara lättare att få med honom på ditt spår om du först berömmer hand ide lite och sen förklara vad du tycker?

    Själv har jag börjat med vårat festprogram i helgen. Fy vad svårt. Först kändes det inte somv i hade några idéer alls, och nu känns det som det blir jättelångt istället! Men tillslut kanske det blir bra hoppas jag. Bara det blir snyggt också

  • 20080614

    Pumpkin: Ibland är det hopplöst svårt att hitta bra papper! För oss blev det rosa program, en brun favorask och bruna löpare, tror det kan blir ganska bra. Var lite inne på bruna program först, men det skulle nog blivit lite väl mycket brunt för oss tror jag (med det och allt det andra bruna). Ska eran toastmaster göra hela programmet med innehåll och allt?

  • 20080614

    Pumpkin: Hm, ja, så kanske man brukar göra.. Har nog faktiskt inte varit med om det istället, fast så har jag inte varit på så många bröllop heller. Skulle gärna få lite överraskningar i festhäftet, låter riktigt kul! Fast samtidigt känns det som ett ganska stort jobb att lägga på toastmastrarna. Iaf om man inte pratat om det från början.

Svar på tråden Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.