• Alvaereva

    Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    hejhej
    kikar in så ni inte glömmer mig, hehe!

    kul o träffa på dej o lasse i lördags pumpkin!

  • Alvaereva
    Pumpkin skrev 2008-05-13 11:09:08 följande:
    Jag tycker faktiskt det, när det handlar om en nära släkting/familjemedlem så kan man väl offra de få kronorna och åka? Speciellt när man redan sagt att man ska komma!
    fyfan vilken stil!!
    håller med, har man sagt att man ska komma så får man ju göra det.

    en väldigt nära vän till mig, en av mina två närmaste vänner här i södertälje svarade innan osa att hon skulle komma. och för ett par veckor sen ringde hon och sa att hon inte kan komma, för hon ville hellre fira midsommar med sina släktingar! hon har vetat i ETT ÅR att vi gifter oss på midsommarafton. och hela tiden sagt att hon ska komma... fyfan, där rann droppen över bägaren alltså.
    jag har inte pratat med henne sen dess. och om hon frågar om jag är sur för det så tänker jag säga att, ja det är jag. och ledsen och besviken och arg och tjurig och förbannad och jag tycker att det är jävligt kass stil!
  • Alvaereva
    Pumpkin skrev 2008-05-13 11:47:45 följande:
    Helt rätt! EN ledig dag, eller EN midsommarafton kan man väl lägga på sina nära och kära?!
    ja. det är fan lägre än glocalnet att inte komma på folks bröllop om man har sagt det!!
  • Alvaereva
    kassandra skrev 2008-06-01 10:07:18 följande:
    go morgon jag ska gifta mig i råneå kyrka 30 augusti kl.1600. Har försökt komma med i eran lista många gånger så nu struntar jag i det men vill ändå vara med här och skriva .Har försökt få i gång lule brudarna men det går lite långsamt .ska städa huset nu för gubben min kan inte han ligger i sängen med bruttet ben!kram K
    bara undrar, har du mailat pumpkin om att du vill vara med på listan?
    vi gör på det viset här i tråden för annars blir det så himla rörigt om den ska uppdateras i tråden. sen är det måååånga som kommer in, skriver typ ett inlägg och vill vara med på listan och sen ser man dom aldrig mer, därför har vi gjort på det viset att man mailar pumpkin.
    du är lika välkommen som nån annan!! hehe
  • Alvaereva

    Annim:
    Jag drömmer också mardrömmar jämt och ständigt om bröllopet..
    Senast igår var det att jag först blev nedslagen och fick en blåtira, min mamma och min systers man åkte iväg med killen som misshandlade mig för att lämna honom till polisen vilket gjorde att dom båda missade bröllopet. Mina tärnor hade glömt bort att komma, likaså alla mina barndomsvänner.
    Frisören hade tagit ledigt och tagit in en vikarie som var frisörstudent. Hon sprejade hela mitt hår stenhårt och gjorde helt fel uppsättning, en med små glitterklämmor (såna som barn hade på typ 90-talet) och sen skulle hon fixa till mina ögonbryn och tyckte jag var sååå hårig så hon vaxade hela mitt ansikte!!!
    Underkjolen var helt pyts väck så jag såg helt vissen ut, och jag var sååå ledsen..
    Drömmen slutade med att jag sa att jag var besviken för resten av mitt liv så jag tog min dotter och flyttade helt ensam till Krylbo!!
    Vaknade helt svettig!
    Fattar inte hur man kan få ihop det alltså...

    Hur är det med er annars tjejer?? Allt klart inför våra stora dagar?
    För vår del är det mesta fixat. Ska köpa lite till bordsdekorationerna, köpa trosor och strumpeband och så ska jag köpa fjädrar till min bukett. Vi har inte ens börjat med bordsplaceringen men det fixar vi lätt tror jag. Vi är några stycken som hjälps åt. Adam, jag och Elise åker ner till Göteborg på torsdag så vi har en vecka och en dag på oss att fixa resten.
    Usch, ja så har vi lite kvar av festprogrammen att göra också.. Men inga större grejer, bara en presentation av bandet som ska spela på vårt bröllop.

  • Alvaereva

    åh, jag skulle också vilja ha strumpebandshållare, men jag tycker det är så jäkla obehagligt det blir nog vanliga stay ups med såndär klistrig kant. har letat överallt efter fina trosor och ett såntdär strumbeband, men inte hittat nått fint. jo på twilfit hade dom fint men inte min storlek kvar...
    nån som vet vart jag kan hitta?

    förresten, huuuuu så jävla nervös jag är!!!!!!!!!!

  • Alvaereva

    Snitte- 5/7-2008 skrev 2008-06-10 20:32:04 följande:


    Alva: hur går det med all planering? inte många dagar kvar nu?
    hej!! jadu, det kändes bra för ett par dar sen men nu är jag liiite stressad. den ena som skulle sjunga i kyrkan har bangat ur och vågar inte längre. en av hästarna som skulle vara med på fotograferingen har blivit halt så nu kan vi bara låna en häst och sen är det tusen grejer till att fixa känns det som..
    vi har ännu inte haft vårt samtal med präst och kantor så vi vet inte om det är okej med våra låtval ännu.
    huu, jag börjar bli riktigt stressad och så jävla nervös! och vi ska ha egna löften också och har inte ens funderat lite över dom.
  • Alvaereva

    Snitte- 5/7-2008 skrev 2008-06-10 20:32:04 följande:


    Alva: hur går det med all planering? inte många dagar kvar nu?
    själv då??
  • Alvaereva
    Nienna skrev 2008-06-10 19:45:59 följande:
    Jag hade "vanliga" trosor, kommer inte ihåg vad de heter och det såg inte alls konstigt ut. Jag kan inte med string så det skulle jag aldrig ta på mig.Visst fick du länken till mina morgongåvebilder? Där är det en bild där jag ligger på mage och då ser man trosorna och strumpebanden som går över dem.
    vart hittar man den länken? vill också se!! ska ta såna bilder på fredag
  • Alvaereva

    Nienna skrev 2008-06-10 21:00:55 följande:


    Den länken hittar man ingenstans, den får man utav mig. Var ska du ta dina bilder?
    jättefina bilder!!
    mina bilder ska min brustärna ta. hon ska fixa lite med dom i potoshop också så att jag inte ser ut fullt ut som moby dick

    tänkte också tatuera mig som en morgongåva till adam, vad tror ni om det? först tänkte jag ett enkelt litet hjärta, men nu är jag lite mer sugen på en text tillägnad honom. hur låter det? det ska iallafall vara så att det får plats innanför trosan
Svar på tråden Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.