Inlägg från: Pärlplattan |Visa alla inlägg
  • Pärlplattan

    Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    God morgon, god morgon! Vad sysselsätter ni er med en lördag som den här???

    Här snöar det, såklart, jag och maken hade tänkt åka en tur till stadsparken. Jag har mensvärk och ja, ni förstår ju själva. Som tur är har vi inbjudningarna att pyssla med och så vann ju HV igår, så det ska nog gå. Dessutom ska vi åka till Erikshjälpens second hand. Tyckte det var dags när köksbordet började luta betänkligt när jag ställde två tallrikar på den ena ytterkanten.

    Just nu ligger jag dock och väntar på att värktabletterna ska börja verka och gläds åt att ha en laptop! Jag har helt legat av mig i dator/internetanvändande nu, det är ju inte klokt. Jag jobbar på bättring....

  • Pärlplattan

    Vad tror ni om frivillig frukost på Vätterstranden dagen efter bröllopsfesten? Visst vore det mysigt? (apropå att överskrida budgeten liksom...) Det är ju bara att man bakar lite extra bröd...

  • Pärlplattan

    Hedebris - Förstår att du får ångest... Har inget bra tips dock, tyvärr.

    Nienna - Frågade min man, han har haft fiskaffär en gång i tiden, men han har nog tappat minnet sen den tiden, han sa ungefär det du skrev.

  • Pärlplattan

    Snitte - Fasen vad trist - när hade de tänkt berätta, egentligen?? ¨

    Nu ska vi trava iväg till shoppingen. Tjoho.

  • Pärlplattan

    Sommarbrud - Jättefin var du i håret (och resten var också fint ) Gillar också idén med gästboken, det blir helt klart någonting liknande här!

    Gud vad ambitiösa ni är allihopa! Vi var förvisso iväg och gick promenad i solskenet och försökte hitta kuvert, men det gick ju inte såklart. Får bli imorgon istället. Däremot hittade vi våffelmix som jag varit sugen på sen i morse... Och så har jag planerat tjejkväll med en kompis, jag är så sugen på en sådan, så det ska bli roligt!

  • Pärlplattan

    Pumpkin - Nej, det tror jag inte. Inte när det bara är ringarna.

  • Pärlplattan

    Jag tycker inte att du absolut måste ha smycken i guld bara för att ni har guld i temat, Pumpkin, men det är ju jag..

Svar på tråden Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.