• Bellanote

    Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    hello tebax efter flytten..

    vad har jag missat??

    anne jag har med massor kvar och jag vet inte var jag ska börja, lite mer än 2 månader kvar bara.

    hindersprövningen är ivägskickad..

  • Bellanote

    Jag hade bestämt parfym och beställt av far min som åkte till gran canaria men den var slut min CD- Jadóre så fick en CKI2U istället och den luktar jätte gött..

    positiva med nya jobbet är att jag har börjat gå ner. dock bara minskat 2 kg men byxorna har börjat trill aner så jag får dra upp den hela tiden kan ju va så att jag bygger muskler och de väger ju mer än fettet som jag tappar så kanske är mer fett som jag tappat, hoppas hoppas hoppas.

    anne fattar inte med pippigula klänningar?? är det tärn klänningar du köpt eller ?

  • Bellanote

    men hallå en ett åring kan man ju fira efter så men bröllopet är ju bara en gång. och visst man fyller ju bara ett en gång men ungen är ju för liten för att komma ihåg och tror nog att hennes bror förstår nog..

  • Bellanote

    hedebris var den fin??

    min ska komma vilken dag som, men har inte fått den ännu..

  • Bellanote

    Hi hi här sitter en från Jkpg och hejar så klart på HV... men suck de förlorade de två första matcherna men de tar igen det..

  • Bellanote

    Icke!!

    sambons familj bor ju i linköping så snacka om att det är terror mellan bröderna just nu.. är rädd för att han kommer få värsta svensexan och bli tvingad att gå i lhc fan dräkt i jkpg eller något..

    på hans 30 års dag var han så onykter och det var precis efter att hv förlorat mot lhc för ågra år sedan och han skrek hv på krogen hela tiden.. hur pinsamt som helst trodde han skulle bli nedlsagen, jo vi var så klart i linköping då med..

  • Bellanote

    ^h m¨ste ju säga det med att slöjan kom idag,, så fin var den är hel nöjd.. måste bara hänga upp den så att den inte blir så vecklig..

  • Bellanote

    ja det är skumt med skatten..

    vi får tebax 14,000 ihop ca.. men tycker det är för lite endå.
    förstår inte varför man ska skatta på skatten man får tebax, kan någon förklara det för mig?? Idiotiskt..

  • Bellanote

    Åh vart nere nu, packade upp slöjan nu och den är ju så vacker det såg jag ju redan igår men nu när jag tog upp den ur förpacningen så ser jag att kammen är halv så tre kammar hänger löst mailade henne så får se vad hon säger.. är troligen post vägen det har hänt för tror ju inte fabriken skickar ut den sån.

  • Bellanote

    Åh thaimat Mmmm..

    pumpkin Max är ju jätt egott ju. plus att man kan variera. jag har börjat ta potatis gratängen till hamburgaren och gratängen är så god..

Svar på tråden Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.