Inlägg från: niklasbivandefru |Visa alla inlägg
  • niklasbivandefru

    Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    Nu måste jag få skriva av mig lite...
    blev bara lite små less nu..., jag kommer att ha två tärnor som är för små att vara ett stöd på dagen B så jag frågade en nära vän till mig om hon skulle kunna tänka sig o köra mig till frissan o så o kanske vara där med än näsduk om de skulle behövas hon sa ja o tyckte att de skulle vara kul o va me "bakom kulisserna"! O vad säger hon idag när hon ringer..... Jo hon vet inte om hon kan komma på vårt bröllop för hennes brors barn fyller 1 o dom ska ha kalas!!! känns som om jag inte orkar bry mig men jag tycker att de e lite dålig stil..!!!

  • niklasbivandefru

    hon sa att ni kommer väl ta kort på bröllopet så att jag kan få se dom efteråt!!!!! jag frågade då om dom inte kommer att ta kort på kalaset??? nej, jag har lovat mig själv att inte bli en helt galen självupptagen brud som tror att hela vörlden kretsar runt vår dag, men i sånna här lägen blir ja lite trött på folk.

  • niklasbivandefru

    håller med!! får se hur de blir
    tack för ni okade med lite gnäll
    Kram

  • niklasbivandefru

    en av mina kolegor på jobbet som är bjudna på bröllopet ringde till vår vd o frågade om de va ok att stänga spa-avdelningen för de e några som e bjudna på vårt bröllop..... han sa nej så klart men jag vill inte veta hur hon blir när de e hennes tur att gifta sig..frågar nog om vi inte kan stänga hela hotellet ;)

Svar på tråden Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.