Inlägg från: karmag |Visa alla inlägg
  • karmag

    oktober

    Hej! Hittade äntligen hit... 18 okt är det bokat. Mitt största bekymmer är just nu....ytterkläderna. Tänkte titta på rean efter studenten eftersom det finns många ljusa kläder då. Kanske inte någon kappa men en liten jacka el. dylikt. En bolero värmer väl inte så mkt. Annars får det väl bli en sjal. Ja ja man kan ju inte mer än frysa. Hoppas bara att det inte regnar OCH stormar.... mest för fotonas skull.

  • karmag

    Tack! Underbart med positivt tänkande! Man är väl så lycklig ändå på dagen D att vädret inte spelar någon roll. Här nere i Skåne kommer det ofta regn och rusk på hösten men hoppas att den är ganska sen i år! Undrar om det är någon som har koll på när löven faller? I Skåne, malmö? Beror givetvis på vädert men är det i mitten av september det brukar börja till mitten av okt ? Jag vill ju gärna ha lite höst-rekvisita på borden....

  • karmag

    Cape låter som en ide´! Vet någon var man kan köpa eller åtminstånde titta på sådana? Bröllopsbutikerna verkar inte ha mycket ytterkläder....ska kolla runt på nätet tror jag. Tacksam för tips!

  • karmag

    Är det någon som är bra på underkläder? Skulle vilja ha en korsett eller något sådant som dels lyfter lite och kanske håller ihop...ha ha. Man har ju blivigt lite sladdrigare efter amning osv....Annars har jag spanat in Lillys pälscape som är riktigt snygg...Vet dock ej priset ännu.

  • karmag

    Nu har jag letet efter Lillys cape....Den verkar inte finnas kvar, typiskt nog. Någon som sett en sådan? Bor i Malmö så man kanske ska ta en tripp över sundet. Annars får jag väl tänka om . Igen. suck

  • karmag

    Detta låter synerligen bekant.... Jag tror att det är något genetiskt. Män är helt inte lika intresserade av att anordna sådana här evenemang. I synnerhet inte när de vet att någon annan gör det! "min" ska ha på sig sin pappas gamla frack från 70-talet som passar fint. Helt ok igentligen men anledningen är att den är gratis...Bra att spara pengar på något. Annars har jag fått ordna med allt om jag möjligen inte tvingar fram någon liten åsikt här och där...ja ja. Jag tycker ju dock att det hela är roligare än vad han tycker så...

  • karmag

    Hur mycket lägger ni på vigselring? Är kluven eftersom jag inte vill lägga för mycket samtidigt som man ska ha den hela livet.... Vad är "normalt" om man ändå vill ha lite stenar?

  • karmag

    Är det någon som har bra tips till inbjudningar med hösttema? Det är väl snart dags? När ska ni skicka ut dem? Jag tänkte i sommar....Får väl börja pyssla snart!

  • karmag

    Tack för tipsen! Nu har jag något att jämföra med! En budget på runt 5000 får det bli efter samråd med mannen;) Sen får jag hoppas att jag kan få den ring jag vill ha....Har en guldsmed här i Malmö som tillverkade våra förlovningsringar efter vår egen design för superbra pris! Ska gå till honom igen för att se om han kan göra en vigselring som matchar den första fast med stenar i....det får bli så många som vi har råd med! Man kan ju som sagt fylla på senare!!

  • karmag

    Hej alla oktober-brudar! Har ni slutat hänga här på BT och ägnat er åt sol och bad nu när det äntligen börjat bli varmare? Jag bara undrar om någon har tips på en wedding-singer i Malmötrakten? Jag ska forska lite men tänkte att någon här kanske visste....

Svar på tråden oktober