Inlägg från: 20talsbruden |Visa alla inlägg
  • 20talsbruden

    oktober

    En 4 oktober brud här!! Har valt den dagen för att vi gillar hösten, för att mindre är uppbokat än på sommaren, och för att det ofta är fint britt-sommarväder då! Vi bestämde oss för en månad sen, och vi visste då att sommaren 08 skulle va rätt körd, ska gifta oss i stockholm, men hösten gick bra!

  • 20talsbruden

    Fixar med hjälp av svägerska som varit frisör. Men vet inte vad jag ska ha för frisyr än..Vet ni??

  • 20talsbruden

    Jag ska ha flor, och en klänning i 20-tals stil. Funderar på antingen uppsatt, eller "20-talsvågigt"...Eller bara lockigt..Tycker det är så svårt att veta.. Vill väl att 20-talet ska genomsyra både kläder och frisyr. Såg fint ut i ditt galleri"kärlek ger näring åt själen".

  • 20talsbruden

    Vi har bokat kyrka, präst, festlokal, musik på vigsel, tärna, toastmastrar, inbjudningskortsgörare,band till festen, och så har vi nästan bokat båt från kyrkan till festlokalen. Klänning har jag köpt, men har skor etc kvar. Hans kläder är inte klara, det är INTE heller fotograf, ev filmning, inbjudningskorten är inte gjorda, gästlistan inte riktigt klar, vi har inte valt meny...Sen finns det säkert en massa andra små detaljer som jag inte kommit på än

  • 20talsbruden

    Vi ska försöka skicka i början av maj, men det är bara för att jag är så stressad och inte kan slappna av innan de är ivägskickade

  • 20talsbruden

    Håller också på att väga några namn fram och tillbaka, gud det är inte lätt.. Om det är så att du vill och hoppas att ni kommer att fortsätta vara vänner ett bra tag fram över tycker jag du ska bjuda henne! Sen vet jag att det är svårt det där med att folk känner varann...men du kanske har mer kontakt med henne nu än med andra i den kretsen??

  • 20talsbruden

    Tog förgivet att din vän var en tjej...förlåt...så oerhört klantigt och konservativt tänkt av mig..skäms..
    Jo, men det kan väl va bra att vänta och se hur det utvecklar sig..Våra gäster är verkligen "spridda skurar"...Är nog ganska många som inte känner ngn mer än just oss..men tror att det löser sig..folk kan nog ha trevligt tillsammans ändå!Jag har också ett par tre stycken som jag försöker vänta in och se hur det utvecklas..om jag ska bjuda eller inte...Sen tänker jag att vi gör några extra inbjudningskort, så i alla värtsa fall får man skicka ut lite senare till någon om man skulle ändra sig..( Och då menar jag några veckor senare...kanske inte några månader...blir nog lite väl uppenbart att de får inbjudan senare då...)

  • 20talsbruden

    Hur ska ni sitta? Vi försöker komma bort från det traditionella honnörsbordet men vet inte riktigt hur vi ska lösa det..

Svar på tråden oktober