Inlägg från: Lakritspuck |Visa alla inlägg
  • Lakritspuck

    oktober

    Ok, jag smyger in här!

    Vi har just bestämt datum till 11/10 men det är än så länge hemligt IRL. Ska välja förlovningsringar i helgen och bjuda våra föräldrapar på middag om ett par veckor för att berätta.

    Vi har precis börjat planera men har en lokal preliminärbokad.

  • Lakritspuck

    Flera skäl till det datumet.

    Att det blev oktober (eller höst/vinter) beror på att det inte händer så mycket annat och att vi hinner spara till dess. Insåg att det är i år vi har tid att planera ett bröllop, nästa år har vi mycket med annat.

    11 oktober blir vår 5-årsdag så det var lämpligt av den anledningen.

    Mer praktiska än romantiska skäl med andra ord.

  • Lakritspuck

    Kärlek ger näring åt själen skrev 2008-04-11 10:52:36 följande:


    20talsbruden Jupp på ett ungefär Bild finns i mitt galleri. Jag kommer nog att ha den uppsättningen jag har i mitt galleri (mitt eget hår) eftersom det är så pass kort just nu. och jag vet inte hur mkt längre det blir tills vi gifter oss. Vill inte köpa löshår och trixa med det iheller eftersom ajg är osäker på om man kan ha uppsatt då
    Vad fint! Är det klänningen på bilden du ska ha? Tycker den passar dig jättebra!
  • Lakritspuck

    Vi har ordnat barnvakt och ska ner och kika på ringar i morgon.

    När det är ordnat är tanken att vi bjuder våra föräldrar på förlovningsmiddag och berättar att vi 1) har förlovat oss och 2) ska gifta oss i oktober.

    Först därefter kan vi börja planera på allvar eftersom det mesta som ska kollas upp involverar folk vi känner. Och det vore inte så snyggt om inte föräldrarna får veta först.

  • Lakritspuck

    Nossan: Ajaj. Strongt att hålla masken inför barnen!

    Ytterligare OT:
    Vi hade strömavbrott igår i över en timme. Är sjukt mörkrädd och sambon bortrest i arbete. Tursamt nog sov barnen för jag vill verkligen inte att min mörkrädsla ska smitta av sig på dem.

    Tror att jag bestämt vilka ringar jag vill ha. Ska prova en gång till för säkerhets skull. Sambon har fortfarande ingen aning men lutar åt något i titan.

  • Lakritspuck

    Stardusty:

    Vi har bokat festlokal men det är allt. :-0

    Men det är lugnt, det är ju ett halvår kvar. *asg*

  • Lakritspuck

    Stardusty:

    Jag skulle ha bjudit honom. I synnerhet som ni vill fortsätta umgås med honom. Om han känner att det blir jobbigt för att han inte känner ngn så tackar han nog nej men känner sig inte bortglömd.

    Om han inte känner någon annan är det extra viktigt med bordsplaceringen, att han hamnar bredvid någon som är pratig. Det är inte heller kul att sitta själv mitt i ett kompisgäng där alla känner varandra superbra. Också tänka på att han inte blir utan bordsdam för då känner man sig lätt extra utanför.

    Det är iofs en bit kvar tills det är dags för bordsplaceringsknåpet. Det ska bli så himla kul att sätta sig med!

  • Lakritspuck

    Ang. inbjudningar: Jag tror vi kommer skicka max 3 månader i förväg. Däremot kommer vi ganska snart nämna datumet och att inbjudningskort kommer senare så att de som behöver planera långt i förväg kan göra det.

Svar på tråden oktober