• Cissit

    Ni med migrän - behöver tips på medicin

    Jag har testat maxalt förut och tyckte inte det funkade jättebra, tog bort lite men inte allt, då är imigrans nässpray mkt bättre, verkar jättefort också. Annars tycker jag citodon eller en bamyl koffein funkar bra om jag inte har ett jättekraftigt anfall. Tror dessvärre att det är väldigt individuellt vad som funkar eller inte :/

  • Cissit

    Förresten jag kom på, har du testat någon förebyggande behandling? Jag har en kompis som gick och fick akupunktur mot migrän och hon säger att det blev jättemycket bättre! Kan ju vara värt ett försök iallafall. Jag får väldigt sällan migrän nu sen jag blev sjukskriven, antar att det beror på att mitt liv är så mkt lugnare nu och att min migrän var otroligt stressrelaterad.

  • Cissit
    siouxsie2 skrev 2008-04-21 21:53:12 följande:
    Halloj!Just nu får jag akupunktur i örat mot stress o spänningar.Jag har inte haft migrän el spänningshuvudvärk på 4 dagar!! Har nästan haft daglig värk i huvudet i ca 4 veckor, Kan därför rekommendera akupunktur!!Jag läste i ett tidigare svar om pronaxen, är det fler som provat det mot migrän el spänningshuvudvärk?
    Jag har fått pronaxen, tyckte inte det funkade sådär jättebra och det var dessutom inte så snällt för magen.
Svar på tråden Ni med migrän - behöver tips på medicin