• malintrollet

    Camebridgekuren - tråd 10

    Hej alla!

    Började igår med Cambridgekuren och känner en GRYM motivation.
    Startvikt 100,7, längd 172 och vill gå ner 20kg.

    Är nu alltså inne på dag två och har just ätit frukost... Blev choklad med kanel i. Tror nog den blir godare med kaffe i, för bara som den är tyckte jag inte om den.
    Tycker det är fantastiskt att det finns ett forum här där man kan prata med folk i samma situation! Sitter på sommarjobbet nämligen mitt bland en massa fikaglada medarbetare.

    Kommer definitivt läsa vidare här!!

  • malintrollet

    Jag har dock ingen våg hemma... så alla ni som pratar om hur mycket ni går ner i vikt varje dag och så.. det kan inte jag göra.
    Får se på torsdag hos konsulenten hur det ser ut. Kör detta tillsammans med en kompis, och hon ska dit och köpa lite grejer då.

    En liten fråga angående kryddning av maten. Får man krydda med örtkryddor och vitlökspulver också?

  • malintrollet

    Då blir ju detta inga problems! min största skräck var att Cambridgekuren skulle smaka äckligt som t.ex nutrilett eller naturdiet, men hittills är jag mycket positivt överraskad! Ett stort plus är också att hos konsulenten så får man plocka ihop en mix med vilka smaker man vill, så detta känns inte ens enformigt!

    Motivationen är som sagt på topp, och de 20kg jag vill gå ner är bara mitt inledande mål. Skulle må bra av att tappa 30kg också, men lite realistisk får man ju vara här i världen.

    Vad är svårast då? om man hållit på med kuren ett tag menar jag. Har redan förstått att dag 3-4 ska vara de värsta, men finns det något annat?

  • malintrollet

    Just örtkryddor och vitlökspulver frågade jag om för att de är ju torkade och i ganska stora "bitar".. vitlöken sväller ju upp och får samma konsistens som riktig hackad vitlök... fast så kanske det blir med alla kryddor... bara det att vitlöken har större "bitar".
    Min egentliga fundering rör ju kalori/kolhydratsinnehållet i dem...

Svar på tråden Camebridgekuren - tråd 10