• lillaj

    Aha, nej jag läser nog NA bara sporadiskt, dvs ibland på nätet och ibland hos mamsen och papsen men nu var det några dagar sen Intressant sida så den får man kolla upp!!!

    Idag har jag föresten varit och fotat lite Gick det bra för dig Waersta? Hade inte du redan gjort det?? Jag tyckte det var superkul!!! Hoppas bara det blir bra resultat


    Waersta skrev 2008-05-14 15:30:17 följande:
    Vi ligger lite stilla med planeringen just nu, orkar inte riktigt rodda tag i allt. Mycket av det som vi har kvar att göra går liksom inte att göra än..
  • lillaj

    Tack föresten!!


    Waersta skrev 2008-05-14 15:28:05 följande:
    Åh vilken fin!
  • lillaj

    Shit vilken bra sida du tipsade om, har ni fyndat nått där?


    Waersta skrev 2008-05-14 08:11:49 följande:
    Läser du inte nerikes allehanda. www.bjudit.se
  • lillaj

    Nej, vad tråkigt... Måste säga att hon är helt suverän och det kändes avslappnat och jätteroligt!! Det är en bra 30-årspresent eller som min kompis som gifter sig på lördag, hon ska göra det till sin man på deras bröllopsdag nästa år?! Hon känner sig inte heller i form. Jag har tränat som en gnu för detta (och bröllopet så klart) och det var en bra motivation för mig för att komma i form


    Waersta skrev 2008-05-14 17:30:15 följande:
    Åh nej, säg inte att det var roligt.. jag har bangat ur, skulle göra det den 18maj men har avbokat. Tänker göra det när karln fyller 30 tror jag.. nästa år alltså.Jag är inte nöjd med min kropp just nu och behöver gå ner till 5kg..
  • lillaj

    Fast det måste ju bli en mix av musik, jag klarar inte en hel kväll med bara dansband och klämkäck musik så vi ska hyra dj in a box och göra egna låtlistor, efter mycket om och men kom vi fram till att det blir det bästa för oss, då kan vi hämta hem exakt den musik vi vill ha och i princip all musik vi velat ha har funnits och saknas det nån låt mailar vi bara och dem fixar! Vi mixar dansband med schlager i början av festen. Senare under kvällen mixar vi faktiskt in mer och mer eurodisco men blandat med dansband och schlager. Det är det bara att hoppas på en lyckad fest framåt småtimmarna

  • lillaj

    Hoppas ni kommer upp ur svackan. Meningen är ju att det ska vara roligt att planera sitt bröllop. Det finns ingen i familjen eller annan person typ tärna etc som ni kan be om lite hjälp om det känns alltför??


    Jonna83 skrev 2008-05-15 09:42:34 följande:
    Vi ville ju ha liveband men nu får vi se hur det blir. Fan, jag skulle hellre vilja gå till rådhuset o bara få det gjort nu..Känns som om bröllopet fått ett eget liv o bara rullar på utan mig nu. (är i en liten svacka just nu)
  • lillaj

    Idag har jag köpt album till mina secret box bilder samt en gästbok som vi ska klippa och klista med framöver nån kväll. Jättenöjd med båda inköpen

  • lillaj

    Vart var det ni skulle ha festen, församlingshemmet eller? Ska ni catra maten? Jag är bara lite nyfiken


    Nora080809 skrev 2008-05-15 13:42:51 följande:
    Kul, vad køpte du før gæstbok. Tænkte kolla på Ordning & Reda vad de har...
  • lillaj

    Det var såå roligt att ta secret boxbilder, jag gjorde det i onsdags!! Fotografen Sofia Ö är kanon och rekommenderas varmt, inget kändes spännt eller direkt konstigt alls och tänker man dessutom på tillfället när mannen ska få morgongåvan blir det ännu roligare!


    HannaMagnus skrev 2008-05-18 08:43:44 följande:
    Jonna - jag känner väl ungefär samma som du när det gäller Secret Box... Men, det skulle vara kul och jag tror att min M skulle uppskatta det...=) Hojtar när jag vet mer om om dj...Waersta - Braveheart theme är ju kanon! Fint!
Svar på tråden ÖREBRO-bröllop 2008 nr 2