• Waersta

    ÖREBRO-bröllop 2008 nr 2

    Grattis E hjärta A!!! Hur gick det? Ser framemot bilder sen!!

  • Waersta

    Jag ville också ha id, men alla som sminkar med det är på semeter när vi gifter oss.. så jag har hittat en annan superduktig tjej som sminkar med Mineralmakeup. Soul.


    Nora080809 skrev 2008-05-19 10:51:43 följande:
    Vart ska ni sminka er? Jag har bokat tid hos Makeup store men skulle helst sminka med ID. Tips mottages tacksamt.
  • Waersta

    Grattis!! Åh vad roligt!!

    E hjärta A skrev 2008-05-19 11:04:06 följande:


    Oj vilket härligt bröllop vi hade! Vädret var tyvärr inte det bästa med det var i allafall uppehåll när vi kom ur kyrkan. Jag var så närvös hela dagen fram till vigseln, då släppte det och jag njöt verkligen!! Och grät förstås... Festen var super. Toastmastrarna hade gjort ett toppen jobb. Men så är den ena av dem skådespelerska och den andre har ett hotell som ordnar mycket bröllop, så de var vana. Det var massa tal och grejer bara för oss!!! Jag grät och grät, och sminket satt kvar ändå! (Tack Linda, Face!) Det var en helt underbar dag/kväll/natt! Jag var så trött på söndagen, men lycklig.Så tjejer, ni som har ert underbara kvar, NJUT! Strunta i alla små detaljer som inte spelar någon roll egentligen. Njut av denna underbara dag med era nära och kära för den händer bara en gång och då ska man inte vara sönder stressad.Hoppas ni alla får ett lika underbart bröllop som vi hade!!
  • Waersta

    Jag känner mig stressad, mest ekonomiskt faktiskt.. tycker det är skitjobbigt just nu!!
    Vi har 59 dagar kvar..


    lillaj skrev 2008-05-21 09:05:45 följande:
    Idag är det 80 dagar till vårt bröllop, tiden går så FORT och det är dessutom bara npgra veckor kvar tills min flräldraledighet är slut och jag börjar arbeta igen..
  • Waersta

    Känns inte alls roligt.. tror jag behöver sätta mig ner med min m2b och gå igenom allt.. lite stressad över att vi har mycke räkningar denna månad med, inte mer än i vanliga fall kanske, men känns ändå mycket, kollade igenom vad som går att ta bort och sa upp en prenumation, men mer än så var det inte.. *suckar*


    lillaj skrev 2008-05-21 09:31:05 följande:
    Tråkigt att det känns så men allt brukar lösa sig på ett eller annat sätt. Vi kanske borde vara stressade men än har jag inte känns av stressen men det kommer nog säkert när jag börjar jobba, då kanske jag börjar förstå vad nmi pratar om vad beträffar stress Jag har ju haft det rätt lyxigt nu när jag varit hemma med min supersnälla son!
  • Waersta

    Grejen är den att jag VET att skattepengarna kommer som täcker precis heeeela bröllopet, iaf det som är kvar att betala. Jag kommer ha en "hemma träff" och tjäna några tusenlappar. Jag kommer få in 1200:- på sånt jag sålt. *stressad iaf*

  • Waersta

    Åh herregud, bara tanken på att det någon gång "bara kommer vara 16 dagar kvar" får mig att krevera!


    lillan31 skrev 2008-05-22 08:02:26 följande:
    Här är det bara 16 dagar kvar!!!! hjälp vad fort det går!!!
  • Waersta

    Fattar inte att det går så himla fort..


    lillaj skrev 2008-05-22 08:36:16 följande:
    Oj, då måste allt kännas väldigt nära! Här sitter jag och tycker att 79 dagar är nära
  • Waersta

    Vi ska ha helt vanliga wilma-tårtor, himelskt goda. De är så otroligt fina i odensbacken, supersläta!!
    Vi ska bara ha dem vita, sen kommer vi sätta sidenband runt tårtan!


    Nora080809 skrev 2008-05-22 10:18:59 följande:
    Wærsta, såg att ni också ska bestælla tårtor i Odenbacken? Ska åka och bestælla nsæta gång jag ær hemma. Har du någon att rekommendera?
  • Waersta

    Vi beställer vanliga tårtor.. har inte nämnt ordet bröllopsttårta. ;o) Så vi betalar ca 650:- för 50 bitar.

    I wilma är det hallon och vaniljkräm med marsipan ovanpå, plus vitchoklad ovanpå det. Så fräsch och god! Våran favorit!!


    Nora080809 skrev 2008-05-22 10:35:54 följande:
    Vad ær det før smak i en wilmatårta? Ær inte så hemma på tårtor.... Vitt ær ju superfræscht! Vet du vad de tar per bit? Ær det någon dekoration eller ær det helt slæta? Massa frågor....
Svar på tråden ÖREBRO-bröllop 2008 nr 2