• dragonesse

    ÖREBRO-bröllop 2008 nr 2

    Här var det dött, då får man lyfta tråden lite!

    Händer egentligen inte så mycket med bröllopsplaneringen just nu, mer än att vikten går stadigt neråt och jag kommer bli såååå snygg i bröllopsklänningen!

    Hur går det för er andra?

  • dragonesse

    Jag försöker övertala min m2b att ta mitt namn, men det går lite trögt... han kan dock gå med på att ta mitt namn om jag köper en platt-tv åt honom!

  • dragonesse

    Här har vi en till som blev hippad i lördags!

    I fredags kväll kom min ena tärna över från Borlänge. Vi skulle ha en mysig tjejhelg bara vi eftersom min m2b var bortrest på Sweden Rock. Vi hade en jättemysig kväll ute på fredagen men kom ganska tidigt i säng ändå. Strax före halv åtta på lördagsmorgonen vaknade jag och kände mig riktigt utvilad. Då hörde jag att jag fick ett sms. Jag var helt säker på att det var m2b som sms:ade för att säga god natt (är man på festival så är man!) men såg då att det var från min tärna. Hon skrev nåt i stil med "God morgon! Jag har inte kunnat sova på hela natten för att jag har varit så spänd. Marina sover sött och har ingen aning om dagens aktiviteter". Gissa om jag blev klarvaken! Det var ju självklart inte meningen att jag skulle fått sms:et, hon hade skickat fel men nu blev det ju som det blev. Hon bad om ursäkt att jag hade fått det och sparkade sig själv många gånger under dagen för det men jag hade ju fortfarande ingen aning om vad planerna för dagen var. Och så här i efterhand spelar det ingen roll alls, jag hade en underbar dag!

    Vi åt frukost och vid halv tio ringde det på dörren och in kom min andra tärna. Jag fick packa en ryggsäck och sätta på mig en T-shirt. Den var röd och med guldtext hade de skrivit "Äntligen har Per friat!" på baksidan och "Min möhippa 080607" på framsidan. Efter det åkte vi in till stan, där jag fick ett uppdrag. Jag skulle skriva ner känslor jag kände när jag tänkte på Per, och sen skulle jag fota dessa känslor. Jag lyckades väl någorlunda måste jag säga! Vi gick till Stadsträdgården och där träffade vi resten av tjejerna. Totalt blev vi åtta st, helt lagom tycker jag! Vi åt lite picknick och drack mousserande vin! Efter ganska mycket bubbel gick vi in till stan igen och till Clarion hotell, där jag fick chokladmassage. Helt underbart, men man luktar chokladsås efteråt!

    Efter det satte vi oss i bilen igen och åkte ut mot Norra Bro. Där svängde vi in när vi såg en skylt för "Chaos Paintball" och då blev jag lite nervös! Är alldeles för feg för paintball så jag hoppades att det inte skulle vara det... och jag hade tur, vi hade istället trekamp! Vi körde bland annat sumobrottning, där vi fick ta på oss stora och tunga dräkter och sen brottas. Superkul, jag skrattade hysteriskt hela tiden!

    Efter det åkte vi in till stan igen och till min toastmadame som bor på norr. Där fick vi duscha och byta om och sedan grillade vi på hennes altan. Jättemysigt och jättegott! Till efterrätt fick jag självklart min favorit marängsviss! Efter det var det dags för den sista "leken", där jag fick en väska med sju saker i som mina kompisar hade haft med sig. De hade fått välja ut någon som de förknippade med mig och sen skulle jag lista ut vem som hade valt ut vad. Jag lyckades faktiskt pricka alla men hade inte motivering till två av dem. Slutligen hade vi chokladprovning där på altanen också. Självklart fick jag även i mig en hel del vin under kvällen så jag var lagom rund under fötterna. Tanken var nog att vi skulle gå ut men vi hade så trevligt att vi blev kvar där till halv ett, och då kändes det inte som att det var läge att åka in till stan. Jag var nog i säng vid ett tror jag. En helt perfekt dag blev det, jag är såååå nöjd! Hade inte kunnat få en bättre möhippa! Dessutom mådde jag jättebra dagen efter, kände mig inte bakis alls faktiskt! Fast jag vågade mig inte på att köra bil någonstans, hihi!

    Det var min möhippa det! Jätteroligt, men trist att den redan är över. Och jisses vad mycket närmare bröllopet känns nu!

  • dragonesse

    Spa-huset är duktiga, där har jag fixat spray-tan förut och tänker göra det igen inför bröllopet!

Svar på tråden ÖREBRO-bröllop 2008 nr 2