• Fru Hilde

    Äntligen fredag del 13!

    cybermamsen jag tror nog mer på att köpa ny dator än att måla... det är så kladdigt när det flagar

  • Fru Hilde

    hmmm Janos de små liven har ganska bra koll på sina mammor. Så de behagar oftast sova bättre när vi inte är med. Jag har precis samma erfarenhet retsamt JAPP!

  • Fru Hilde

    Hej i tråden, flickor, brudar och synnerligen intelligenta kvinnor!!!

    Jag hade handledning för min uppsats igår. Den tog ganska många timmar. Min handledare var nog lite bekymrad för hon verkar engagerat sig jättemycket i mitt ämne, men det funkar inte riktigt att skriva med de gamla vanliga metoderna som studenterna brukar använda. Så min uppsats kanske kommer innehålla mer bilder och matriser. hmmm det kändes både bra och dåligt. Idag är jag helt utmattad mentalt och har bestämt mig för att ta lite ledigt Jag surfar runt och ska strax klämma in en smörig kärleksfilm i DVD:n och ta fram min stickning. Någon gång ska väl makens ylletröja bli klar också... kanske till sommaren...

  • Fru Hilde

    äntligen på väg skrev 2008-04-18 18:14:33 följande:


    Äntligen fredag.Låter som ni hade en härlig morgon med vår, andra frukost och smörig kärleksfilm...Själv har jag haft en bra dag på jobbet (fått besked om löneförhöjning... jippie!!! )
    GRATTIS !!!
  • Fru Hilde

    äntligen på väg skrev 2008-04-18 18:53:11 följande:


    Vad händer ikväll då?
    [/citat]

    anne på grönkulla skrev 2008-04-18 19:42:07 följande:
    [citat]
    Inte så mycket, är ruggigt trött. Äter grillad kyckling med blomkåls- o potatismos och gäspar...Mysigt om ni får kattungar!
    Jag är helt utmattad. HAr en unge på väg mot tvåårstrotset tror jag. Två timmar av ständigt trots och skrik tog läggningen j-ö-s-s-e-s... jag höll faktiskt på att tappa fattningen. Ett fatalt lågvattenmärke i mitt mammaliv... behövde gå ut och sparka på garderobsdörren.. Usch... hon har lärt sig klättra ur sängen så hon smiter ju ur den hela tiden!

    Oj oj oj...
  • Fru Hilde

    Vänta bara Gable din illbating är nog igång vilken dag som helst

    Föresten så har jag tänkt mycket på den tiden när tösen började krypa och gå. Det är en sak jag bitterligen ångrar att jag inte hade då... en lekhage. Man hade ju ingen som helst möjlighet att göra ngt annat än glo på sitt barn. Livsfarligt om man överhuvudtaget vände sig om typ Om det någon gång skulle bli en tvåa så SKA jag ha lekhage. En stor med säkert 160 cm i diameter.

  • Fru Hilde
    janos skrev 2008-04-22 15:36:59 följande:
    Trevligt att se dig Gable. Det var ett tag sen sist. Hur är det med illbattingen? Håller hon igång dig om dagarna?Hilde, här tror jag inte att en lekhage skulle fungera, för han skulle säkert ta sig ur den på något sätt
    Nja du, en lekhage som är riktigt stor och fylld med leksaker funkar nog på de flesta Men det tar ju ett tag för dem att känna sig hemma på nya platser... Och man får definitivt de trettio sekunderna extra som Anne skriver om Jag hade inga sekunder alls till godo ett tag och det var jäkligt jobbigt.

    Sedan skulle jag definitivt ha en bra bärsele redan från början. Det jobbiga är ju att man hunnit testa så mycket med ettan att man ju måste ha en tvåa bara för att bekräfta att man lärt sig vara en fullfjädrad förälder *not*
  • Fru Hilde

    anne på grönkulla skrev 2008-04-24 18:06:58 följande:


    Hilde med fjädrar? *funderar*
    Hilde med fjädrar... JO! Helt rätt!! I LÖÖV TÅ BI EI BÖRDI...

    Idag har jag misströstat på min uppsats. Jättejobbigt. Jag lät maken läsa min nya metod... dvs hur jag ska sammanställa materialet. Han begrep inte alls så det blev droppen. Jag blev jätteledsen.
  • Fru Hilde

    Problemet Anne är att det inte finns någon bra sammanställd text ännu. Men tack för erbjudandet! Jag har försökt att läsa in mig på den typ av fallstudie-metod min handledare föreslog. Jag trodde att jag fått till en bra plan för sammanställning av arbetet, men sedan dissade maken flera avsnitt. Då bkändes allt jättejobbigt. Idag har jag läst igen och måste ju erkänna att han hade rätt. Jobbigt men,men... Saken är den att jag har fruktansvärt svårt med skrivprocessen. Jag känner mig så superstressad av tidsbristen hela tiden,att jag blir helt blank ock har ännu svårare att skriva. Måste nog erkänna att min dyslexi sätter ett o annat krokben också när jag är stressad. Det är alldeles för lätt att läsa fel... och då får jag börja om hela tiden.

Svar på tråden Äntligen fredag del 13!