• janos

    Äntligen fredag del 13!

    Nu är det dag för en till! Vilken ära att få starta denna tråd, på en fredag och allt! Välkomna!

    "tänk att det äntligen är fredag. vad ska man förgylla helgen med nu då...?
    motormässa...? *tror inte det*
    prommis *för hurtigt*
    tvtittande *för slött*

    nej ja vet; sitta å häcka framför datorn som en annan dönick och skriva kuliga saker i andras seriösa inlägg eller skämta om totalt opassande saker...

    nån som hakar på?"

    Varmt välkommen hem ni som varit här förut!
    Säger även hejsan till alla nyfikna - välkomna in!

    Tråd nr 1-12= 26141 inlägg. Plus de som är här!

  • Svar på tråden Äntligen fredag del 13!
  • Fru Hilde

    anne på grönkulla skrev 2008-04-24 18:06:58 följande:


    Hilde med fjädrar? *funderar*
    Hilde med fjädrar... JO! Helt rätt!! I LÖÖV TÅ BI EI BÖRDI...

    Idag har jag misströstat på min uppsats. Jättejobbigt. Jag lät maken läsa min nya metod... dvs hur jag ska sammanställa materialet. Han begrep inte alls så det blev droppen. Jag blev jätteledsen.
  • Fru Hilde

    Problemet Anne är att det inte finns någon bra sammanställd text ännu. Men tack för erbjudandet! Jag har försökt att läsa in mig på den typ av fallstudie-metod min handledare föreslog. Jag trodde att jag fått till en bra plan för sammanställning av arbetet, men sedan dissade maken flera avsnitt. Då bkändes allt jättejobbigt. Idag har jag läst igen och måste ju erkänna att han hade rätt. Jobbigt men,men... Saken är den att jag har fruktansvärt svårt med skrivprocessen. Jag känner mig så superstressad av tidsbristen hela tiden,att jag blir helt blank ock har ännu svårare att skriva. Måste nog erkänna att min dyslexi sätter ett o annat krokben också när jag är stressad. Det är alldeles för lätt att läsa fel... och då får jag börja om hela tiden.

  • janos

    Himmel vad dagarna går fort. Det är ju äntligen fredag IGEN!!! Passar på att önska er alla en trevlig helg.

    Vi ska förbereda husvagnen för nästa helg, då det blir premiär campande. Det känns så kul att ha hela sommaren framför sig att kunna åka iväg med familjen och bara vara.

  • Gable

    Hoho! Här är jag!

    Illbattingen har börjat vända sig från rygg till mage. Skitroligt. Så roligt så att hon även gör det i sömnen. Tyvärr har kunskapen om hur man vänder sig tillbaka till rygg igen försvunnit... Vad tror ni händer? Jo hon vaknar och är skitförbannad för att hon inte kommer tillbaka till ryggläge. Hennes ömma moder vaknar, vänder tillbaka henne, somnar och cirkusen är igång en timma senare.

    Imorse vaknade jag, tittade mot hennes säng och får se hennes lite lätt förvånade min över spjälskyddet. Hon låg på mage. Igen. Hon såg verkligen ut som om hon tänkte "åh, äntligen vaknade du, det var banne mig på tiden". Klockan var bara 05.31

Svar på tråden Äntligen fredag del 13!