Inlägg från: äntligen på väg |Visa alla inlägg
  • äntligen på väg

    Äntligen fredag del 13!

    Å jag oxå

  • äntligen på väg

    Äntligen fredag.

    Låter som ni hade en härlig morgon med vår, andra frukost och smörig kärleksfilm...

    Själv har jag haft en bra dag på jobbet (fått besked om löneförhöjning... jippie!!! )

  • äntligen på väg

    Vi kanske blir med katt+kattungar igen .
    Vår lille Hobbe med hjärtfel försvann ju för oss för ett par månader sedan . Vi letade överallt och ropade och så men han var bara puts väck. Maken tror att han bara gick och la sig nånstans där vi inte kunde hitta honom för att han var sjuk och ville dö ifred. Men jag tror att han kan ha blivit tagen av något större djur. Sorgligt iaf .
    Men Kalle har vi förstås kvar och han är lyckligare än nånsin nu när det blivit vår . För ett tag sen fick jag för mig att det vore kul att skaffa en katthona så att vi skulle kunna få en kull med kattungar i huset. Men maken ville inte gå med på det. Men i morse kom det ett sms från min syster om en annons på en dräktig katt som måste lämnas bort snarast pga allergi.
    Var förstås tvungen att ge mig på en ny diskussion med maken och han verkar ge med sig . Väntar just nu på att få en bild på katten...

  • äntligen på väg

    Balettelevsföreställning... det är inte varje dag man kommer iväg på det!

    Idag har vi fått hem vår nya katt! En jättegosig en och höggravid då som sagt. Spännande Och lite nervöst... Kalle har varit framme och kikat på henne men hon morrar bort honom. Verkar vara en tjej som vet vad hon vill helt klart!

  • äntligen på väg

    Jag vet inte riktigt när ungarna kommer och det visste inte den förra ägaren heller. Hon sa att "hon brukar få nångång i maj" och det säger mig ju inte speciellt mycket . Hon är rätt tjock och vill gärna ligga och vila för sig själv mesta tiden, men hon har inte börjat bädda eller så ännu så jag skulle väl tippa på åtminstone en vecka till.
    Jag hoppas det blir vid Valborg för då är jag ledig i fyra dagar så jag kan hålla lite koll, även om jag tror att hon kommer fixa det hela alldeles förträffligt själv.

    Det har funkat oväntat bra med att flytta henne iaf . Hon är väldigt kelen mot mig och vill gärna ligga i knät och spinner jättemycket. Och med Kalle har det oxå gott oväntat bra. Förut satt dom och åt sida vid sida

  • äntligen på väg
    Mitt första äkta skratt idag!
    (Innan har jag bara jobb-skrattat ahahahaaaaah...typ)
    Gable skrev 2008-06-22 22:43:19 följande:
    Alltså jag ska pilla mig själv i naveln. Han ska inte dit öht!
  • äntligen på väg

    Skönt att se er! Jag har varit riktigt dålig på att vara här. Ska skärpa mig

  • äntligen på väg

    Vilken perfekt vecka man valde att börja sin semester på . Uuuuuunderbart väder

  • äntligen på väg

    Fru Hilde skrev 2008-07-04 08:32:01 följande:
    Ja, solen skiner även här hos mig Jag har långhelg och njuter av att vara lat I eftermiddag ska tösen och jag på tvåårskalas inne i Götet. Det ska bli kul det också.
    [/citat]

    Såg du Bruce på stan måntro???

  • äntligen på väg

    Äntligen fredag. Välkomnar er idag med en iskall öl, San Miguel, skål på er!

Svar på tråden Äntligen fredag del 13!