Inlägg från: SweetSun |Visa alla inlägg
  • SweetSun

    MAJ 2009

    ja jag passade på nu när dollarn är så låg, det var lite därför + att jags kulle ha en hel del annat från det företaget, och frakten är ju på en del, så det var ju lika bra att slå till.

    Härligt med utlandsresor! själv kommer man aldrig iväg.. :(

  • SweetSun

    ja visst känns det som att nedräkningen börjar när det är ett år kvar??

    Köpt in saker har vi inte gjort, det känns lite tidigt.. kanske att jag inhandlar lite pyssel till inbjudningarna.. för de vet jag hur de ska se ut.. annars väntar nog jag..

  • SweetSun

    hehe ja hur länge ska man vänta..?? det är ju en sak också.. man säger man ska vänta, men tänk om allt blir i sista stund? ;) Vi ska no ta oss en resa bl.a till ullatred, kanske man hittar nåt skoj där som passar, då slå man kanske till...

    så det som är klart nu är;

    Vigselplats
    Festlokal
    Fotograf
    Klänning (ev, vet om jag vill ha den sen när jag testat den)
    Tema, färger
    Kompis ska göra blom-arr

  • SweetSun

    ja de är jättefina! tycker faktiskt ikeas stora vita servetter är riktigt kraftiga och bra! kan man gott ha på middagen tycker jag =P

  • SweetSun

    klrt man måste ha servetter, alla sölar ;) det har man ju hemma på middagsbordet med! Sen behöver man ju inte köpa servetter för 200kr/st ;) Nä vi kommer ha billiga, men fina och tåliga servetter. Vadf vet jag inte än.

    Glömde säga att vi bokat hotell för bröllopsnatten också. Vi kommer att ha folk hemma, så himla skönt att få sova barita då. Lite trist är det ju att man kommer in mitt i natten, och sen ska vara ute 12 igen, så man får ju inte mycket valuta för sina pengar, men himla skönt att få komma undan endå.

    Hur tidigt ska man skicka injudan då? Jag har många långväga gäster, men de kan man iofs ringa och "bjuda" lite innan kanske.. hur gör ni som har gäster som ska åka lite längre.?

  • SweetSun

    är man tidig som bokat fotograf nu..?

    Ibland låter det som folk är ute så himla tidigt så vi bokade det. Haha, fotografen skrattade åt oss för att vi var så tidiga ;) Men så himla skönt att ha fått boka den fotografen man verkligen ville ha!

  • SweetSun

    igår var vi och tittade i lokalen!! ååh va roligt det kändes.. kändes så verkligt.. fast det är ett år kvar ;)

  • SweetSun

    Alltså idag ! HAha.. Nu kan jag börja räkna ner känns det som.. oooo va pirrigt det blev... Imorgon kommer sambons familj och vi ska avslöja att vi ska gifta oss ;)

    Lite pinsamt har det blivit , då de verkar tro att vi redan gift oss eller kommer göra det i helgen! Sambons ena bror frågade i telefon vad han skulle ha på sig!?
    De misstänker ju nåt eftersom de vart bjuden på middag för 8 veckor sen ;)

    Idag blir det städa av och pyssla och gå runt å vara nervös

  • SweetSun

    Det var underbart! De vart jätteglada, fast de hade trott att vi redan gift oss, haha! Sambons bror hade t.o.m förberett ett tal ifall det var fallet! Heheh, men tror de var glada att det var senare, så de fick fira ordentligt ;)

    De tyckte såklart att vi hade ovanligt bra framförhållning ;) De tyckte att ett år var astronomiskt långt att planera. Men vi förklarade varför (bl.a långväga släktingar)

    De välkomnade mig in i familjen och sambons far som normalt sätt är ganska tyst, välkomnade mig och hoppades att jag skulle trivas med dem .

    HAha, det kändes nästan som om vi HADE gift oss med de fina uttalandena ;)
    Nu är det så himla skönt att man kan prata öppet om det för alla, tils nu har man ju fått bita sig i tungan när sånt har varit på tal ;)

  • SweetSun
    GladaEmma skrev 2008-05-18 21:12:55 följande:
    Sweet SunSå himla glad jag blir för er skull! Underbart! kram
    Tack tack!

    Nu har min klänning kommit och jag är sååå nöjd
  • SweetSun
    Tx2 skrev 2008-06-09 21:08:08 följande:
    Börjar känna mig som en stalker
    hahahaha!
  • SweetSun

    Nu har jag inhandlat skor och örhängen så nu är nästan hela "outfiten" klar =P och nästan ett år kvar, hehe.

    Vissa tycker det är sjukt lång planering, medan andra tycker den är normal.. lite roligt att höra folks reaktioner

Svar på tråden MAJ 2009